Obzvlášť tlusté kolečko salámu

18. 08. 2018 15:00:38
O tom, že se nám architekti sociálního chování snaží násilím vnutit své pomatené vzorce ideální společnosti, netřeba dlouze diskutovat. To je prostě fakt. Když to nevyšlo s totalitami, zkouší to dnes jinak. Salámovou metodou.

Všechny ty genderové a jiné normy, dvou-tří pohlavní jedinci s právem top důležitosti, univerzální společné wc pro vše živé stejně jako rodinné svazky, zabírání si budov jako základní lidské právo, ba nejenom budov, ale i celých čtvrtí, měst a zemí, to je realita současnosti. Ultra levičáci vždy tvořili nepřehlédnutelnou podmnožinu společnosti a ani debaklem desítek milionů mrtvých a stovek milionů zničených životů v různých hrůzovládách jich neubývá. Oni jsou totiž něco jako chřipkový virus a umí dobře metamorfovat. Z taktiky: všichni jedinci se podřídí společnosti přešli na opačné: celá společnost se podřídí jedinci a z hesla: v jednotě je síla na: roztříštěnost vás spolehlivě zabije. A mají pravdu. Takové dobře organizované mraveniště umoří i buvola a do týdne z něj zbudou holé kosti. Chce to jenom drobné neustávající ataky na tisíci frontách současně a salámovou metodu. Tedy stav, když se ještě nic neděje a přitom už je dávno rozhodnuto. Masožraví mravenci obsadí nejstrategičtější pozice v srsti zvířete a čekají na povel k útoku.

A přesně tohle se děje v Euroatlantské civilizaci dnes. Příkladem budiž nám nová myšlenka tohoto směru, a sice to, že v soutěži ženské krásy nejde vůbec o krásu, ale o...a teď pozor, tohle vás fakt rozbije...o intelekt!

https://ona.idnes.cz/miss-germany-promenada-v-plavkach-zruseni-fiu-/krasa.aspx?c=A180817_101237_krasa_jup

https://www.novinky.cz/koktejl/480810-schluss-nemci-rusi-na-soutezi-krasy-promenadu-v-plavkach.html

Slyšel jsem už o tom kdysi před lety, ovšem nevěnoval jsem tomu příliš vážnější pozornost, protože to spadalo do podobných šílených návrhů, jako předepisovat supermarketům otevírací dobu, zakázat hospodskému kouřit ve vlastním baru, či právo na libovolný squatting. A také to tehdy prosazovaly agresivní feministky, tedy ženy, kterých by si normální chlap nevšiml ani když by se ona taková po vyhraném ragbyovém zápase sprchovala v šatně vítězů hned vedle něj. Tehdy zákaz promenády v plavkách odůvodňovaly hloupoučkým: žena není žádné zboží.

Ano, účastnice Miss krásy opravdu nejsou žádné zboží. Zboží je totiž za úplatu libovolně k dispozici komukoliv, kdo si ho vybere. Ovšem takové děvče soutěže krásy stojí na opačné straně pultu a je to ona, která si může vybírat. Oproti všem těm "emancipovaným" moderním ženám na seznamce, které mají v preambuli požadavek na zajištěného muže s vyřešenou minulostí, nejlépe s vlastním autem a bydlením. Tam ano, tam si můžu zboží prohlédnout, vybrat a taky vím, co za své peníze asi tak dostanu. A taky ho můžu po vyzkoušení kdykoliv vrátit do regálu a prohrabat se nabídkou v jiném oddělení.

Ale zpět k těm myšlenkovým kotrmelcům na úrovni kabaretního aprílového vystoupení. Šéf německé soutěže krásy vysvětluje, že o Miss krásy by měly především rozhodovat její povahové vlastnosti, intelekt a zdravý životní styl. Krása těla bude nadále už jen dalším kritériem. Tak tady máme šanci na značné posuny a netušená překvapení, protože zatímco sexy babu umějí chlapi z davu ostatních vybrat neomylně do pár vteřin, mantinely povahových vlastností, intelektu a životního stylu se nám mohou měnit do alelujá. Salámovou metodou, pochopitelně.

Takže je úplně možné, že Miss krásy r.2028 bude malá, hrbatá, pajdavá čtyřicetiletá stará panna s orlím nosem, která vyšila v daném čase nejkrásnější srdíčko na duhovou vlajku.

Že soutěž v pojídání švestkových knedlíků vyhraje v budoucnu pan Ladislav Špaček, bývalý poradce prezidenta Havla, který sice sní jen čtyři, ale za to má nejlepší etiketu stolování.

Že titul Siláka republiky získá mladý šachový přeborník za sílu své nesmrtelné kombinace v Berlínské variantě Španělské obrany.

Že kulturistickou soutěž vyhraje uhrovitý laborant za krásu svých biochemických formulí.

Automobilový závod potom důchodce s kloboukem na hlavě, který na trase dodržel všechny předpisy silničního provozu podle hesla: není důležité tam být včas, ale dojet bezpečně.

A kdoví, možná se časem od těchto absolventů dřevěných gymnázií taky dozvíme, že sadismus je příručka pro sadaře a masochismus manuál pro domácí zabíjačky.

Autor: Petr Burian | sobota 18.8.2018 15:00 | karma článku: 40.54 | přečteno: 1810x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma článku: 19.89 | Přečteno: 365 |

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.76 | Přečteno: 213 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 22.51 | Přečteno: 391 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 23.18 | Přečteno: 354 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.99 | Přečteno: 476 | Diskuse
Počet článků 294 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1815

Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...