Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a67n 77K35o26l21á15ř

29. 9. 2017 9:26

Funkce protidrogového koordinátora je na úřadu vlády cca. 20 let, za celých dvacet let není vidět výsledky jejich konání. Začátek jejich činnosti obhajovali bojem proti klesající věkové hranici uživatelů drog, což ale skončilo tím, že se rozházely peníze na naprosto nesmyslné projekty, kterých bylo dobrých 95% bez jakéhokoliv výsledku. Proti tomuto úředníkovi, má na tomto poli úspěchy o kterých veřejnost ví pouze Protidrogový útvar PČR, kterým chce svým hloupým nápadem přidat práci tím, že z legálního prodeje alkoholu se tenhle sortiment přenese na nelegální trh.

1 0
možnosti

P77e61t21r 76B40u64r71i53a26n

29. 9. 2017 15:35

Asi tak, souhlasím.

0 0
možnosti

Kde to můžu podepsat? ;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Možná by stačilo kdyby pan Vobořil (co se na alkoholiky tak vobořil) podal návrh na zákon na tvrdý chlast až od 21 let a jako prémii by měl "drogistům" snížit státní příděl počtu injekčních stříkaček zdarma - na nulu.

1 1
možnosti
Foto

Kdyby byly drogy legální, žádný zločin by se na ně nevázal.

1 0
možnosti
Foto

A na to jste přišel jak?

Nevázal by se na ně zločin přechovávání a výroby, ale naopak by přibylo závislých a tedy i zločinů, kdy tito získávají prachy na další dávku trestnou činností, nezřídka násilnou.

0 0
možnosti
Foto

Karma a R^. Hovoříte mi z duše. Jak podotkl kolega přede mnou, vydělají na tom pouze mafie a naši drobní obchodníci ve večerkách. Konec konců, na cigaretách vydělávají už teď skoro víc, než jim nesou prodeje potravin, bot a šatů. Proč? Protože cigarety jsou už tak dost drahé a pro mnoho kuřáků jsou ty ceny už neúnosné. A než by přestali kouřit, tak budou kupovat kuřivo mimo dohled eráru. Ten pochopitelně nedostane ani korunu. A s alkoholem se to bude opakovat jen v jiné barvě. Na metanolgate pomalu ale jistě zapomínáme a... ?

2 0
možnosti
Foto

Až bude alkohol zakázaný, rozbují se kolem mafie, jen to pofrčí. Mafie kolem drog jsou výtvorem státu a to díky jeho protidrogové politice.

6 0
možnosti

A to ještě koordinátor Jindřich Vobořil vůbec nevěděl, že jsem patřil rovněž k neregulovaným poměrům, které vládly v době studií v Brně ! Např. jsme chtěli jet na Vinobraní a tak se posilovali, že na výlet nedošlo . Kolega pojal nápad, že si ty Znojemské oslav uděláme sami na privátě ! Stalo se, včetně národopisných zpěvů ! Tu vešel bytný umravňovat. Neodešel a setrval v neregulovaném prostředí s námi. Tu vešla bytná, kde bytný vlastně je ... Zlaté Brno , s relativně levným alkoholem a Spartami ve tvrdé krabičce ! ... Roli koordinátora převzali pouze naši rodičové ! :-)

5 0
možnosti

Doooost dobrýR^ karma

4 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik