Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore se svým zaťatým prvoplánovým fanatismem působíte poněkud komicky. Ať už se jedná o Vaši předchozí ódu na systém "hamty hamty ať mám víc než tamty" anebo Vaše výlevy vzteku na prezidenta Zemana. Jsem názoru, že jak radostnou obhajobu kapitalismu tak dehonestaci našeho současného prezidenta je lépe přenechat profesionálům z pražskokavárenských médií, kteří umějí tato témata zpracovat sofistikovaněji. Na blogu anebo sociálních sítích totiž podle mě hledá čtenář spíše něco jiného než prosystémovou propagandu kterou je tak jako tak zavalen od rána do večera...:-)

1 0
možnosti
PB

Pane Mužíku, co se týče toho prvoplánovaného fanatismu, je zajímavé, že si uzurpujete právo určovat, co je demokratická kritika a co fanatismus. Ostatně vaše zbytnělé ego dostatečně vyčnívá z vašich blogů, kde se staženými kalhotami v předklonu před Zemanem máte pro jeho kritiky jen slova pohrdání, urážky a zesměšňování. Číst vaše názory je opravdu otřesný zážitek. Mezidobí, kdy podkuřujete socialismu jaký to byl lidský a prosperující systém nezapomenete proložit hromadou lží o tom, jak to Gorbačov pustil i přes to, že ho západ žádal aby použil proti demonstrantům za svobodu armádu (eto vaše dělo, tedy nikoliv "vot", použil Brežněv na jaře 1968 k povzbuzení Pražského jara a pak na něj poslal tanky, tedy ne Gorbačov), Gorbačov naopak vydal knihu Perestrojka, která byla oním spouštěčem rozpadu socialistického bloku (pochybuji, že víte o čem byla). Listopad 89 opravdu neorganizovaly tajné služby, nýbrž studenti a divadelníci (byl jsem jedním z nich) a spouštěčem nebyla smrt Šmída, která se rozšířila až další týden, nýbrž zásah policajtů, bylo to v pátek a v neděli už stávkovala všechna divadla a studenti. Dále nemá vaše lži ani cenu popisovat. Za zmínku jen stojí oslava K.Kryla a jeho citace Demokracie, což je obsedantní zhovadilost všech vyznavačů komunistické totality. Je zajímavé, že Důchodce nezmiňujete nikdy.

K tomu kapitalismu hamty hamty. Můžete nám tedy říct kdy dříve v dějinách lidem nešlo o peníze? Můžete říct století, kdy se prostí lidé měli lépe než dnes? Byli lépe zabezpečeni, měli větší práva a plný stůl? Protože o tom byl můj blog. Se svou inteligencí rozsahu celiny to jistě zvládnete.

1 0
možnosti
LH

Diagnóza Zeman?

1 0
možnosti
PB

Spíš taková lehká viróza.

0 0
možnosti
AR

R^R^Pěkně jste to napsal!!

2 1
možnosti
Foto

Karma.

Moc se mi to líbilo, zejména způsob, kterým jste to pojal, s lehkostí a přehledem.

Přitom uvádíte výhradně ověřitelné a doložitelné skutečnosti a odolal jste pokušení sklouznout do zemanovitosti.

Díky a R^. :-)

6 2
možnosti
Foto

Panu Burianovi dává BIS a Vojenská rozvědka číst své zprávy? Safra.....

0 0
možnosti
Foto

Já absolutně nechápu, pane Buriane, jak někdo dokáže stvořit takovou nechápavost, jako Vy.

I moje vnučky, kterým je všem třem přes 10 let vědí, že se u nás žádný novičok nevyvíjel, protože už byl dávno vyvinut. Jeho chemický vzorec je veřejně znám. Je to totéž, jako když nikdo nemůže "vyvinout" alkohol.

A skladovat se dá jen něco určitého, ale nikoli nic. I laikovi tedy musí být zřejmé, že testovací vzorek novičoku, který byl zničen, nemůže být skladován.

Příště proto prosím, méně protizemanovskeho fanatismu a více pečlivosti a hlavně logiky.

2 12
možnosti
PB

P78e30t62r 53B41u54r63i21a93n

23. 5. 2018 15:29

Vy jste skutečný myslitel, pane Hermánku ;-D

10 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik