Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Zasloužená karma.

R^

1 0
možnosti
ES

Jsou to teroristi s vymytým mozkem ,kteří jsou připraveni zemřít za Alaha a vzít si na sebe bombu a vraždit nás. To jste nepochopili??

1 0
možnosti
Foto

Z dnešního blogu mám pocit,že "vlast nebyla nikdy více ohrožena"...:-)Tolik "vlastencu" bojuje proti 50 syrským dětem....ovšem na druhou stranu,Vy jste mezi nimi dost výjímka.Zbytek "vlastencu" je více či méně v proruském stylu a Zeman je jejich Bohem....

1 11
možnosti
TB

Vy ty vlastence vidíte už i ze spaní ;-D Nemáte nějakého i ve skříni? To jste asi nějak špatně všechno pochopil, jako obvykle teda. Proč by ty děti měly být ohrožením našeho státu? 8-o To, že někdo poukazuje na nesmyslnost daného návrhu ještě neznamená, že se jich nějak bojí. ;-D

6 0
možnosti

přece nebude paní poslankyně jezdit po českých dětských domovech, autobusovou linkou z horné do dolné lhoty ... když může za naše daně cestovat třeba do řecka, takový měsíční kontrolní pobyt, v 5 hvězdičkovém hotelu, při kterém, teda aby se neřeklo, provede dvě tři hodinové návštěvy jednoho tábora ...

12 0
možnosti
Foto

Dovolím si to přirovnat k "socialistickému plnění plánu" nebo šaškárně s obnovitelnými zdroji elektrické energie.

U plnění plánu bylo lhostejné, že výsledný efekt byl vlastně negativní, hlavně, že byl splněn plán.

U obnovitelných zdrojů se hraje s tím, kolik energie vyrobily, ale už se zapomíná, že skoro žádnou neušetřily a podobně je tomu i u "uprchlíků" obecně a "sirotků" obzvláště.

Nepočítá se, kolik osob bylo vlastně skutečně zachráněno, protože naprostá většina "uprchlíků" si pouze hmotně polepšila a o žádnou "záchranu se vůbec nejedná.

A co se týká těch "sirotků", tak bych vsadil jeden PČZD (průměrný český zaokrouhlený důchod), tedy 10.000,- Kč, že ani 5% s oněch sirotků by neprošlo přesným a objektivním sítem ohledně jejich věku a rodinného stavu.

Takové síto, ovšem a bohužel, neexistuje a pokud by ho někdo vyvinul zavedl, byl by zdejším "lidumilným" spolkem zcela jistě označen za necitu.

8 0
možnosti
PB

P61e52t42r 67B75u67r50i60a32n

18. 9. 2018 12:43

Díky za příspěvek. Taková vyšetření na stáří dotyčného by se dala zavést, ovšem neziskovky proti nim zuřivě bobují, údajně ponižují lidskou důstojnost. A lži o věku migrantů omlouvají tím, že oni sami chudáci neví, kdy se narodili, páč takoví inženýři zase nejsou.

4 0
možnosti
Foto

J21a27n 32Š13i13k

18. 9. 2018 8:02

Není mi jasné, jaké politické body má tento krok paní Šojdrové přinést, když většina voličů v ČR je proti přijímání uprchlíků. Logika ale ve Vašem článku hlavní roli nehraje, viďte?

4 11
možnosti
Foto

Ale, osobně se velmi zviditelní. A do evropských voleb lidé zapomenou, oč se vlastně snažila, ale pocit, že dělala něco "kladného" zůstane. A budou z toho hlasy.

Národ sice je proti migrantům, ale slovo "sirotek" platí jako trumf v mariáši.

12 0
možnosti
LB

Že by měli před volbami i ve Velké Británii, která nabídla azyl 350 syrským dětem? ;-D

4 4
možnosti
Foto

A také si velmi postěžovala, k jakým podvodům s věkem migrantů dochází.

8 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik