Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co třeba, když jdete po ulici a kdosi před vámi kouří nebo používá elektronickou cigaretu? Samozřejmě, mohu přejít. Ale kdo koho potom omezuje? V mé diskusi několikrát zaznělo, že kdyby kuřáci kouřili jen doma, že to stejně sousedy obtěžuje. A co mají potom ti sousedé udělat? Odstěhovat se? V restauraci možnost volby většinou je (snad se to brzy bude týkat i elektronických cigaret), ale co jinde? Proč se, kuřáci, pořád bouříte? Svým zlozvykem zkrátka obtěžujete.

0 0
možnosti
Foto

Trochu nadhledu a tolerance by neškodilo.

0 0
možnosti
Foto

Ideální situace by byla, kdyby si provozovatel restaurace, hospody, knajpy, rozhodl sám, je to jeho kšeft a jeho zákazníci, jenže touha omezovat druhé je u některých tak silná, že si nemohou pomoci. Vám karma.

1 0
možnosti

Děkuji, ano, je to tak.

1 0
možnosti
Foto

:-)R^ Nedávno jsem byl svědkem, jak se podnapilá nekuřačka domáhala u personálu restaurace zjednání spravedlnost. Vadil jí kuřák elektronické cigarety. Jsou tací, kteří úplně zpitomí, když je stát aspoň v něčem na jejich straně. Až z té přízně ztrácejí soudnost.

2 0
možnosti
Foto

A co je na tom divného?

0 0
možnosti

...... cedula na restauraci (+zahrádka) na amfiteátru Mikulov hovoří za všechno,- "Vážení nekuřáci, - tak dlouho jste bojovali za nekouření v restauraci až jste dosáhli svého cíle,- a proto Vás všechny rádi přivítáme ve vnitřních prostorách restaurace ! Zahrádka je vyhrazena kuřákům a běda tomu, kdo by se pokusil omezovat či jinak zpochybňovat jejich práva ! Zákon je na jejich straně,- zbytečně neriskujte!!!"R^

4 0
možnosti

Jsem kuřák a nečiní mi potíž uznat, že jde o blbost. Oba rodičové, tedy i já Sparty. Přestat nechci baví mne to. Naštěstí jsem poslední bafající Vok v rodině. Kouřím, abych druhé nevykouřil ...

Za ještě větší blbost ovšem považuji vizi, že společnost se dá Upřikazovat - Uregulovat. Raritní je to zejména v větších městech, kde naprosto nechápu právo volby - Zde krčma kuřácká - nekuřácká. Je to dost podobné jako s EET - Kde politikum mánie - opět vůbec neřeší podstatu. Výnos je prokonzumován obsluhou státu na její chod + dokonce miliony Kč na Reklamu. Zájem o Účtenkovku upadá! Sranda, kdy trhovec svou mrkví šťouchá do kláves přístroje, další to dokáže i s bramborou! Kouřit tedy ne - Vyjímky pro EET taky ne! Tedy i človíček u vánoční kádě s kaprem! Zase u toho ale může kouřit! Tedy EET asi pak vajglem! Už jsme se skutečně zbláznili - Jak to pan Vorel ve svém krámku s Pěnovkou vlastně dělal ? :-)

5 0
možnosti

.....ano - je to jen o tom, mít rozum a slušné vychování!! I já nezřízeně miluji ,,sezonu zahradních restaurací" R^R^!!Karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik