Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den pane Buriane, nejprve mě zaskočil jazyk a styl vyprávění, ale pak jsem se náramně bavil. Slušel by tomu vypravěčský hlas pana Wericha. R^ Karma - nikoli zdarma, ani po "šebkovsku" ošizená, ale 100% zasloužená.

0 0
možnosti

Díky moc, snažil jsem se o trochu archaický styl mluvy kvůli autentičnosti. I když z hlavy jsem si nevymýšlel, většina starých výrazů je použita správně. Přečetl jsem kvůli tomu stohy odkazů, záznamu z kronik apod. Dokonce i váhu oněch tří palců chybějící krupice versus váha 13 krejcarů jsem poctivě dohledal a přepočítal! Objemová váha obilovin-staré váhy a míry-žejdlík-prostorová velikost sklenice-numizmatika-krejcar-detaily. ;-D

0 0
možnosti

Pěkné vyprávění, Petře. Rád jsem si početl.

1 0
možnosti

Text dobrý! My dva, bychom měli odjet na Dobříš - Do Domu spoisovatelů! J. Drdu bychom asi vynechali a naopak si pustili "Kuře v hodinkách". To, na zámku otextoval slovutný Josef Kainar. Pro V.Mišíka + skupinu Flamengo. Doporučuji ! - Je dodnes pokládáno za jedno z nejlepších alb české rockové historie ...

Díla bychom si mohli vyměnit. Já píši své Paměti pro dcery! Vydávám v mocném nákladu 2 ks! Původně 3 ks !! Žena , "Mne urazila", pravila, že to není nutné, neb si výtisk půjčí! To mne dožralo ... - viz Dynamický úvod :

V době mého dětství, v podmínkách tkz. „Reálného socialismu“, byla ustálená dobrá replika : „ Venku je krásně – dneska by to šlo ! „. Na dotaz – „ Vždyť se přece říkalo, že jednoho krásného dne – Kopneme Komunisty do pxdele“ ! Komunisté se tedy do pxdele kopnuli 17.11.1989 sami, byl to nepochybně krásný den (+ 128 stran) ...:-)

2 0
možnosti

Kniha v šuplíku.. Psavci to nemají jednoduché.. Už jsem dlouho nečetla žádnou ze sbírky z pivních tácku. Nějakou takovou odporující evropským hodnotám. Kdy žena zapomene, zapomene, že je evropsko hodnotový lid, bez urážlivého označení pohlaví a uvědomí si, že je žena, s všemi chlípnými a tolik ponižujícími pudy, kterými byla nadána. ;)

1 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik