Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
PB

No tak Zeman dle výroku soudu určo ne, toho si můžeme vyloučit hned ze startu.

3 0
možnosti
Foto

Divím se, že tohle rozmazávají. Jediným relevantním důvodem může být snaha připomenout akci Olovo.

2 2
možnosti
PB

To je fakt. Vždyť je přeci naprosto přirozené, že by hlava státu měla lhát pokaždé, když pootevře chlebárnu. Patří to tak nějak k levicovému bontonu.

7 1
možnosti
Foto

Fakt nechápu, že zrovna Vy se rochníte v takových prkotinách, v nichž jde evidentně o rozpor mezi formálním stavem a reálnou skutečností, když máte potenciál rozebrat do detailu skutečně zajímavé záležitosti. Třeba to Olovo a funkci jednotlivých aktérů v něm (včatně Šarapatky, protože jestliže o něm věděla jen velmi úzká skupina lidí včetně Šarapatky, tak v tom ta úzká skupina lidí jela společně.

4 2
možnosti
ZD

To jste napsala přesně. To co dělá autor je nedůstojné okopávání kotniků. Tam totiž dosáhnou trpaslíci. A přitom se "motá" okolo mediálně dosud nejasné akce Olovo. Je to dnes již dost daleko ale aktéři jsou stále činní.

Buď na víc nemá nebo si účelově vybírá.

3 3
možnosti
Foto

Já ho původně měla za bystrého člověka, ale bohužel se nechává unášet vlastními negativními emocemi. No a ty, jak známo, zatemňují mozek.

2 2
možnosti
PB

P97e35t50r 22B42u73r71i60a85n

25. 5. 2019 10:35

Tak pokud je náš prezident už poněkolikáté shledám soudem jako lhář a vy to nazvete pouze prkotinami a negativními emocemi, tak to se už nemáme o čem bavit.

A olovo si můžete rozebrat sama, taky jste blogerka. Třeba jak tady statečně lžete i tom, že v tom jel Šarapatka. A přitom on jasně tvrdí, že dal výpověď až potom, co to prasklo, bylo to veřejně známé a Zeman dělal mrtvého brouka. Aha, vlastně nemůžete. Vy na to nemáte.

3 0
možnosti
ZD

Ano v tom je přímá úměra.

0 0
možnosti
MS

Hm, takže i soud jenom okopává Zemanovi kotníky.:-P

3 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik