Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kus jsem přečetl. Podle diskuze je pravda na vaši straně. Jen mi vrtá hlavou, jak ten váš dlaždič a div ne negramot, k takovému majetku přišel.

0 0
možnosti

Nejdřív Slovensku (státní firmě Petrimex) ukradl díky zfalšované valné hromadě Agrofert, no a pak obešel ty, na které měl složku ze své StBácké kariéry a dal jim na výběr - buď budeš dělat, co já chci, nebo to zveřejním. Na to stačí hroší kůže, kachní žaludek, absence morálky a empatie a neutuchající touha po moci.

2 0
možnosti

Tragédií tohoto národa je to, že menšina není schopna pojmout demokratické principy voleb.

5 1
možnosti
Foto

Tragédií našeho národa je to, že toto volí cca 30% našich spoluobčanů. R^

5 1
možnosti

A vy máte nějaký patent na to koho má národ volit? To už jsme tady tuším měli pane Vodvářka.

5 1
možnosti
Foto

Učebnicový příklad toho, že prázdný sud nejvíc duní. ;-D

5 0
možnosti

Takto bych článek zrovna nehodnotil.

: ̈)

3 1
možnosti

Vy si opravdu myslíte, že Burešovi příznivci touží po kultivovaném lídrovi? Chachá, právě čím odpudivější hňup, tím větší blaho zažívají :-)

5 1
možnosti

Prosím, neurážejte demonstrující, na své názory i demonstrace mají právo.

2 1
možnosti
Foto

R^ Karma.

Dohledání fakt a argumentace na jejich základě je super R^R^R^ Žel "Babišové" (a taky "Zemanové") přesně vědí, kdo je volí a jak ke svým voličům mají promlouvat. Konec konců tedy smutná vizitka těch, kdo takové matoucí mluvě věří.

4 2
možnosti

Petr Burian - autor Blekoty a Měkoty: To, jak se otřesně chová premiér země u Witovské a to, že vám to přijde až tak v pořádku, že musíte hanit toho, kdo to kritizuje, o vás hodně vypovídá. A k tomu i to, že vám vůbec nevadí zjevné Babišovo lži. A věřte, že je to tragický obrázek vašeho charakteru.

------

Když tak čtu ten článek a níže tu pokleslou diskuzi autora a jeho ........ příznivců, tak se mu ani nedivím, že se snaží raději mluvit o jiném charakteru, než vlastním.

5 6
možnosti
Foto

Jenom provokovat a trollit, viďte?

9 2
možnosti

Kdo si ještě nestačil na Babišovi nahnat karmu, jako by nebyl.

:-)

3 5
možnosti

Karmu za Babiše? Tak to snad už ani nejde. ;-D

1 0
možnosti
Foto

I11v18a90n 92M89a78r19e59k

6. 6. 2019 16:16

Čirou náhodou vlastním výtisk "Rudého Práva" ze dne : pátek 9.června.1950.

Občas se do něj kouknu a přečtu si články s nadpisem : "Rozsudek státního soudu dopadl plnou vahou na odpornou bandu špionů a velezrádců" . . .. "Odporná banda velezrádců a špionů provždy dohrála svou roli" a nebo "Tisíce rezolucí žádá: Nechť špioni, zločinci a velezrádci jsou přísně a spravedlivě potrestáni".

No takže ctěný p. prokurátore, míra provinění A.Babiše byla Vámi pečlivě zkompletována a zadokumetována, zbývá už jen pronést obžalobu a rozsudek, stejně tak ale nad těmi, kteří skrývajíc se zákeřně pod protistátním uskupením s názvem "Kobliháři", mu umožnili jeho volbou poškozovat zájmy této země a jejího lidu

Bohužel, sebekriticky uznávám, že mezi ně, jako volič a nezlomný sympatisant A.Babiše a hnutí ANO řadím i já, nechav se uplatitit jidášskými koblihami a několikakerým zvýšením mé pense, takže i pro sebe žádám trest nejvyšší ale spravedlivý.;-(

4 4
možnosti
Foto

je vidět, že vás ta doba fascinuje dodnes

9 0
možnosti
Foto

Obávám se že přesná čísla jsou nad chápání Babišových obdivovatelů.

6 2
možnosti

Taky si říkám, jestli jsem neměl spíše použít piktogramy, nebo velmi zjednodušené grafy v podobě kopiček cukru, malá, větší, největší.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS