Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L89e38o48n 40T88o74m84e75v

22. 6. 2019 6:20

Výpověď redaktorce a co nejdříve zrušit ČRO

3 0
možnosti
Foto

Kdepak zůstal Vokoun, aby nám to korektně vysvětlil....

3 0
možnosti
JZ

Tak nemecky migrant to byl. Uz i Nemci zacinaji utikat do Ceska.

1 0
možnosti
PB

..... paní redaktorku bych vyslal na Rimini,- aby nás osvětlila jak to tam tenkrát s téma Polákama vlastně bylo,- prej hromadný znásilnění - a ten její milej sa na to díval (?),- se mi to taky moc nezdá !,- jak vona mohla vědět že ju znásilňujou nějací černoši a ešče k temu migranti, žejo ?!,- proboha, jak vona to poznala ?!? No a v tem Kolíně na nádraží némlich to samý,- jak si ty holky německý můžou Silvestra splést se znásilněním a sexuálním obtěžováním,- a sme zase u teho!,- kde berou tu jistotu že to byli migranti?!,- ...... žurnalisti by sa nad sebou měli vážně zamyslet a snažit sa ty výmysle poškozených, svědků, zmrzačených, ubodaných, znásilněných, zavražděných uvádět na pravou míru,- kdo to má porád číst a poslouchat VEU!

3 0
možnosti
Foto

On si málokdo uvědomuje, že tímto přístupem a zahlazováním čehokoli , ale ten strach, kterým zrovna Okamura láduje své volební preference pomáhá vytvářet.

0 0
možnosti
JP

Souhlasím, Petře, s vaším článkem. Úsilí o absolutní politickou korektnost znamená, že v mnoha zemích se ani k údajům o profilu zločinců vůbec nedostanete. Jsou to prostě zločinci, bílí, černí, žlutí nebo zelení, bez vyznání, s vyznáním, muži či ženy, migranti (dokonce nedejbože odkud jsou) či místní, mladí nebo staří, k čemu by bylo “znepokojovat”, “rozdmychávat vášně”, “vyvolávat nenávist”, to by bylo ale opravdu zavrženíhodné, že. Jenže nemáte-li statistické údaje, nemůžete ani znát trendy vývoje, např. kriminality, a samozřejmě ani z těchto údajů něco vyvozovat, napřít úsilí správným směrem, věnovat vždy nedostačující prostředky tam, kde budou mít nejvyšší účinnost. Taková “korektnost” vede k zakopávání lejna pod postel. Ano, všichni víme, že tam pod matrací cosi opravdu zapáchá, ale čí “produkt” to je a kdo ho produkuje a proč - prosím vás, na velkou chodíme přece všichni, tak to tak necháme, ne? A že znásilnění africkým kriminálním migrantem se chopil právě Okamura, protože “já vám to říkal”- “ a hned “zneužívá” ojedinělý případ ke svým zvráceným ras-, faš- a jiným ismům? A je ve svých (jak se ukáže správných) informacích o dvě koňské délky před rozhlasovou redaktorkou, kdežto (veřejnoprávní) rozhlasáci volají do (soukromých) Deníků Bohemia, jak to teda krucinál je s tou barvou pleti, původem, azylant-neazylant, hoďte nám ňákou informaci, sakra, my tady nic nevíme... jen to, že Okamura je rasista, fašoun a prolhanec, to víme bezpečně. A taky bezpečně víme, že naprosto čistá druhá strana barikády by něco tak ojedinělého, co se stane maximálně jednou za... nikdy nezneužila. Ovšem pomatený důchodce Balda, to je něco úplně jiného, to je masový jev, chápejte, toho evidentně Okamura indoktrinoval, k smrti vystrašil a snad i osobně navedl, možná dokonce za něj i nějaké ty stromy na trať pokácel. To se ví a s tím se masově ven musí. Tak se i já připojuji, odsuzuji Okamuru a taky toho průvodčího, co vyhodil Afričana z vlaku u Lukavce a ne až v Africe.

5 0
možnosti
PB

P88e67t95r 14B61u13r91i48a54n

21. 6. 2019 15:32

...co vyhodil Afričana z vlaku u Lukavce a ne až v Africe.

Tohle pobavilo. Ale teď vážně. Tak samozřejmě, že skladbu pachatelů kriminálního jednání sledovat musíme. Je to v zájmu prevence kriminality, která je důležitou složkou potírání kriminality. Vždycky mě fascinovala ta podivnost, že ačkoliv etnickou příslušnost romů ohledně páchání kriminality nikdo nesleduje a ani nesmí, speciální hlídky prevence kriminality působí právě a jen v místech, kde oni bydlí. Pak jsem na to přišel. Kriminalitu tam nepáchají lidé, ale vyloučené lokality! Jako chápete, když si představíte, jak se pod rouškou tmy taková baba vyloučená lokalita plíží s páčidlem...

Ale můj blog byl o něčem jiném. A sice o tom, že se Český rozhlas o to znásilnění, zbití a okradení dívčiny, prakticky ještě dítěte, vůbec nezajímal. Až do doby, než Okamura pronesl ono kouzelné slůvko "migrant".Protože slovy oné reportérky se: Tak případů znásilnění se denně dějou stovky. Když si odmyslím otřesnou češtinu oné profesionálky, tak už samotný její přístup je ještě otřesnější. A logika, kdy slovně tlačí na bojovníka proti migraci, aby sdělil odkud má zrovínka tohle info, které použil v soukromém prohlášení, je taky dost vypovídající. Proboha, vždyť Okamura si nenechá ujít jedinou příležitost kriminality migrantů, to už by mohla vědět. A v 99% případů má dobré informace, to mohla taky předpokládat. A místo tiché nenápadné omluvy, když se zjistilo že měl pravdu, ještě veřejné komuniké kde ho poplive i ředitel Českého rozhlasu, to už je úplně hotovo.

Připadne mi to jako dobrá reklama SPD. Jestli ti dva neumětelové nebudou nakonec jejich členové;-D

4 0
možnosti
JH

Kéž by takhle hloupě vyváděla jen jedna jediná veřejnoprávní redaktorka!

9 0
možnosti

Poslal bych ji na měsíc do Německa na neplacenou dovolenou.

4 0
možnosti
PD

Okamura si musel toho zločince vymodlit - on totiž potvrzuje jeho teorii, že co imigrant, to zločinec (sice jen v tomto případě). Naši zločinci ho nezajímají, ale ti cizí, ti hrozí záhubou národa. Čekám, co bude říkat, až u nás chytnou prvního šikmookého zločince.

2 17
možnosti
PB

P87e37t76r 30B22u21r27i94a36n

21. 6. 2019 13:15

Panebože, vy jste ale zanícenej...8-o Jako ta redaktorka z toho mého blogu...

17 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik