Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Buriane. Sestavenim vlady po volbach v CR je nutna koalice. Timto aktem se vytvari diktatorska skupina vladcu, kde opozice je odkazana jen na "mluveni".

To je politicka podstata ceske demokracie. Zde neni mozna diskuze, protoze koalicni zastupci jsou politicky povinni nasledovat koalicni umluvu. Vzpomente si na Sobotkovo pobouireni pri nedorozumeni partneru v hlasovano o koureni v restauracich.

Oddeleni vlady od parlamentu (hlavne Snemovny) neexistuje. Dokonce vladni cinitele maji moznost volit, co samo o sobe je ukazka nasi neschopnosti organizovat spravedlive stat. Kdy oddeleni moci ve state je zakladem spravne demokracie.

Toto muj pohled na nadpis vaseho clanku, pane Buriane. Proto take ty manifestace uvedomelych obcanu. Jine cesty na ukazku nespokojenosti zde neni. To nemusi vyustit jen v pokojnou demonstraci.

0 0
možnosti

Ono se to EU a jejich poskokům může podařit svrhnout vládu. Kavárna určitě sama vládnout nebude, (na to nemá) ale má určitě dostatek loutek, kteří budou vládnout k jejímu prospěchu a minář bude dělat vrátného a MV.

0 0
možnosti

Důvěrou ve vládu nikdo neotřásá.

A u příštích voleb se to jen a jen potvrdí.

2 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že je mu 80 mu to myslí ještě velice dobře a paměť mu taky slouží. Kdysi byla ODS můj tým, později jsem změnil názor a nepovažoval bych ho za zmateného jen proto, že nemá stejný názor jako mainstream a vy. Ten rozhovor byl zajímavý a i jeho názory na Trikoloru.

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik