Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přemýšlím, co napsat...myšlenek plnou hlavu, protože mám pocit, že právě tenhle "penízerozdávající" přístup nás všechny tak nějak sune do horoucích pekel. Ona je totiž nejspíš lidská podstata, to, co nás činí úspěšným druhem, ve schopnosti používat výhodu a jít tam, kde je pohodlí. K ohni...do domů...ke světlu.a taky...k bezpracnému životu (když to přináší výhodu).

A pak se to jako sněhová koule z kopce valí a valí...a vlastně si myslím, že dneska už to může zastavit jen nějaký sociální malér, který společnost přiměje, aby si vzpomněla, že k ohni, do domů a ke světlu lidstvo posouvali ti pracovití...následně měli výhody a posouvali svou komunitu dál. Dneska je to naopak a ...co já vím, kam se posouváme?

3 0
možnosti
Foto

Výdaje na dávky na bydlení a na hmotnou nouzi klesly za vlády ČSSD na 12 mld ročně, oproti 20 mld za vlád pravice. A jednou se asi budou rozdávat peníze všem, zeptejte se Vlastimila Tlustého na státem zaručený příjem nebo rovnou dávku pro všechny.

0 0
možnosti
LH

Schodek rozpočtu 20 miliard není nic staršího než včerejší informace.... ;-D

0 0
možnosti
PB

Tak je to 40 mld. a jsem rád, že se tomu smějete. Kéž by vám dobrá nálada vydržela i letech šetření, které musí zákonitě po tomto šlendrijánu přijít.

1 0
možnosti
Foto

Jakmile se začne chudoba dotovat, chudých lidí, závislých na státu, bude přibývat.

3 0
možnosti
MB

Když jsem se přátelsky v práci zeptal kolegyně - Zda ji není blbé, bydlet v RD otce jejího dítěte, pobírat ochranu samoživitelky = Tak jsem byl přátelsky odeslán do zádele. Bydlení je náležitost - Jako kterákoliv jiná. Ve svém bydlí 72 % spolu+majitelů, své potřeby vyřešili. Tedy Stát řeší ten zbytek. Vystrčí se Právo - bydlet = Aby se zjistilo, že je nevymahatelné, tedy je Sociální. Tak se koná dobro, z peněženek těch 72% zmiňovaných. Majitelé Ubytoven nic nepoorušují - Stát jim dal Zákon, tedy jej naplňují ...

Objevují se finty - Rodinní příslušníci bydlí po různých bytech - Pak jsou nebozí, příspěvek je - Jistě nutný! Ideální , když je byt v Osobním vlastnictví. Podobně je dobré, za otce dítěte prohlásit 89 letého dědu! Nic protizákonného - Naopak, i naděje na Sirotčí důchod + příspěvěk na bydlení. Nevím ,co Maláčová po mě ještě chce. Již si ode mne vzala 4% z Kupní ceny bytu, který byl pořizován pro dceru. Stát prachy už nemá, dobra je stále málo - Tak se Dobrovolně navrhuji ke zvýšení Daní! Čím vyšší budou = Tíám bude více blaha! Podobně bych začal sbírat strarý papír, hledal bych vratné lahve a sbíral plastové vršky od PET lahví. Není možné, aby to těm 28% byty nevlastnící + Nabalujícím se podvodníků nepomohlo ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Je normální, když lidé se snaží dostat z lupičského státu nějaké peníze, které před tím někomu ukradl.

2 1
možnosti
HM

Zkuste se podívat na Romeu, Alarm a jiné "levicové" plátky, tam by Maláčovou za tohle nejraději předhodili lvům :-)

3 0
možnosti
PB

;-D To věřím, a když sjedu do historie, tak za totéž, jen v obráceném gardu, ji budou vynášet do nebes...:-)

1 0
možnosti
Foto

Čekat nějaké velké zázraky od státem placených politiků a zejména ČSSD (jsou totiž placeni z jedné státní pokladny úplně stejně jako občané nepracující chudiny, kteří nepracují proto, že jim "stát nechce dát práci") - je hodně beznadějné. :-(

4 0
možnosti
PB
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik