Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petře, četl jsem to hned ráno a nevěřil jsem vlastním očím. Chvíli jsem přemýšlel, zda jsem se nevrátil v čase do 1.4 anebo do padesátých let, kdy byl podezřelý každý, kdo si něco koupil za svoje.

5 0
možnosti

P55e88t54r 81B44u21r65i33a64n

14. 7. 2019 14:16

Ten styl článku je příšerný. Asi jako: jmenovaný si zašel do restaurace na oběd, nad kterým se dnes vznáší řada otázníků. Proč zrovna do téhle a kdo mu poradil s výběrem stolu? Kuchař ho prý předtím nikdy neviděl ale my jsme zjistili, že prokazatelně mluvil s číšníkem. O čem asi? Dosud také uspokojivě nevysvětlil proč zrovna smažený sýr a další otázky vyvolává i ta velká kofola promptně dopravená na jeho stůl. Kdo asi stál v pozadí celé té akce a tahal za nitky?Dozvíme se někdy pravdu?

6 0
možnosti
Foto

Okurková sezona je skutečně v plném proudu. Podle toho, co bylo o expremiérovi Nečasovi za pár posledních let v tisku napsáno, měl by tento všemi směry mediálně propíraný člověk dávno "bručet za katrem". Ale on ne. On si najednou odněkud jako svobodný i když oženěný pán vypluje a z ničeho nic si, i když předtím chodil klidně i v zimě místo v kabátu jen v odřeném saku, koupí (jakoby se nechumelilo) byt za pár milionů a vesele si žije. Inu, vždyť "ČR je přece země netušených možností"...! R^;-)že jo?

0 1
možnosti

P21e85t18r 52B65u44r36i30a55n

14. 7. 2019 11:44

Osobně si myslím, že Nečas byl nejslušnějším premiérem naší země vůbec. Vypadal sice jako ušlápnutý, ale pravdomluvnost a čestnost byly v jeho jednání znát. Oproti té žumpě z ČSSD a toho, co máme ve vedení státu dnes, působil dojmem Matky Terezy.

Obdobně poctivý byl a je i Kalousek. Ten má sice jízlivě útočný projev, ale vždy trefný a na místě. A mimo dvou věcí s ním lze ve všem souhlasit.

2 0
možnosti
Foto

Když v poslední době otevřu iDNES, tak mi obrázková výzdoba nějak připomíná Blesk. Asi je to nový investigativní směr - nahlédnout pod prádélko kdejaké známější osobnosti. Aby prádélko osobností jiných zůstalo v pozadí a nezajímavé.

R^

2 0
možnosti

A proč se tím otevíráním Idnesu tak mucite a ještě Babisovi prispivate ;-D

2 0
možnosti
Foto

Ona je paní Pospíšilová těmi byty nějaká posedlá. Jestli by neměla dělat spíš realitní makléřku.;-D

http://denikreferendum.cz/clanek/29472-jak-mf-dnes-definitivne-vyplula-z-vod-novinarske-profese

1 2
možnosti
Foto

To je stejné jako tvrdit, že pan Motal (autor článku, na který jste vložila link) je posedlý iDnes a dalšími médii. Při tom je úplně normální, když se redaktoři na něco specializují.

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem zkusila, jak je to s tím vyhledáváním paní Evy Pospíšilové na Google, ale neomylné nasměrování na Blesk se nekonalo. Nejspíš to bude tím, že Blesk nečtu a Google to díky cookies dobře ví.

Kdybyste uměl vyhledávat, zjistil byste, že na tom Blesku dotyčná nemá vůbec žádný článek, zato u iDnes jich má spoustu, a to už od r.2016.

2 0
možnosti

P33e30t49r 33B30u48r48i18a83n

14. 7. 2019 10:31

Jasně...vy nečtete Blesk a proto vám ho googl ani nenabízí. Geniální konstrukce.

2 0
možnosti
Foto

Karma.Opravdu šokující....:-)Mára a Prchal už jsou asi v koncích,tímhle nic neříkajícím bulvárem opravdu chtějí odvést pozornost od problémů svého šéfa...?Co ještě vytáhnout na Sobotku,že si koupil na hypotéku byt ve Vyškově?To je také podivné a šokující....

4 0
možnosti

Však taky to Sobotka jen tak tak ustál. Třeba na rozdíl od od geniálního Tlustého a Kalouska. Ti měli poměrně zajímavé problémy s financováním bydlení ale čert ví proč po nich nikdo nepatral...

2 0
možnosti

Ubohý blog na ubohé téma a karmy od ještě ubožejších antibabišovců a anti zemanovců Rv

2 9
možnosti

Děkuji za absolutního génia, který nám to vysvětlil. Vašeho IQ si velmi vážím.

2 0
možnosti

Kdybyste si radši ověřil v obchodním rejstříku, že Thomas Samii je od r. 2013 předsedou představenstva Alkatria a. s., které tehdy koupilo dům nakladatelství Economia na Letné za 140 milionů a následně je prodalo státu za 299 milionů. A realitní firma téhož Samii kupuje ve stejném roce zmíněný byt a následně ho až do letoška P. Nečasovi pronajímá, aby si ho letos mohl odkoupit. To jsou náhodičky, co? Zkuste se udržet na židli a přemýšlet nezaujatě.

5 2
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik