Diskuse

Konfrontace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, já to tak černě nevidím... a extrémisté skutečně jsou na obou pólech názorových proudů.Jak jsou extrém liberálové, kteří by nejradši nařídili štěstí nějakou směrnicí a za její porušení by člověka šoupli nejradši za katr, pak jsou na druhé straně i ti fobové o kterých se zmiňujete.Možná je to i díky virtualitě, kde si lidi všeobecně dovolují ví než v reálu, realizují představy o sobě samých, které si v životě uskutečnit netroufnou.Je snažší něco vykřikovat třeba na netu, než žít, pro obě strany..

0 0
možnosti

Reálných radikálních fobů jsou tak max 6%, což je průměr v každé společnosti. Hlupáků s potenciálem reálné nenávisti dalších max. 10%. Ovšem extravagantních levičáků, kteří by z fleku souhlasili se selektivním vyvlastněním jiných o majetek a zrušení práva na spravedlnost a názor je minimálně 40%. A těch ultra s komunistickým myšlením dalších 10% + 6% s myšlením Che Guevary. V průměru tedy 60% populace zas až tak nevadilo, kdyby byl někdo vzat u huby o majetek, názor a za to, že se má tak nějak fajn.

A to je podstatný rozdíl proti tomu, z čeho vycházíte vy.

A v kombinaci se společenským názorovým klimatem o neziskovkách, lichvářích, právem na cokoliv, výlučností jedince oproti jinému a právem na štěstí na úkor společnosti, je to fakt smrtící koktejl. A k tomu to lhaní, pózy a obecně nařízený názor, že...

2 0
možnosti

A oblíbený autor, předpokládal jsem počteníčko a nemýlil jsem se. Zpočátku se děláte lepší než jste, bo před časem jste tady nemilosrdně lynčoval seniory a dnes již máte další nepřátele...húúúú...LGBT a Gretičku. No druhý odstavec vás asi dostatečně charakterizuje to je pünktlich ono....no ale mám pochopení, asi máte kredičko v tomto smyslu : ,, Vyrobil jsem si, vlastně už mám nepřátele a něco tedy budu znamenat

ale,...Bible nám přikazuje, abychom milovali své bližní a také své nepřátele. Patrně proto, že zpravidla jsou to titíž lidičky...tak i vám slunečný a krásny den..a karmaR^

(PS..zbytečně dodávat,že jsem opět nepochopil,jsem si toho vědom, chyba opět u mě)

0 0
možnosti

... bo před časem jste tady nemilosrdně lynčoval seniory

-----------------------

Nikdy jsem nepsal negativně proti seniorům. Pamatuji si vás, jste lhář a zamindrákovaný lůzr, který jen prudí a kompenzuje si tím to, že ho nikdo nebere vážně. Ale to tak i bohužel pro vás zůstane.

0 0
možnosti

Víte, jakou fachu dá někomu práci psát pro Grethu projevy, aby z toho nebylo znát, že "o peníze jde až v první řadě"?

3 0
možnosti

Vím, ale já bych to zvládl...proč mi, sakra, ještě nevolá? ;-D

0 0
možnosti

Smutně pravdivý článek, PetřeR^Myslím si, že nejlepším výchovným prostředkem pro mladé rebely, co o životě zatím vědí starou rebelu, by bylo nechat jim v plné míře okusit plody jejich sladké anarchie. Žádné cestování letadly, vlakem, autem, jen plachetnicemi(Greta jde příkladem), na kole, elektromobilem, který jim ale bude stát doma na špalkách, protože po okamžitém zrušení všech uhelných, atomových, plynových (ano, i ty jim nevoní) či mazutových elektráren a kotelen to do roku 2025 asi nezvládneme, žádné maso (ta odporně prdlavá zvířátka), jen ovoce a zelenina z vlastní biozahrádky, nic z dovozu (zas ta letadla a kamiony). K tomu bych uspořádal pár klimatických konferencí na druhém konci světa, aby cesta tam a zpět byla v řádu dlouhých měsíců až let, tedy na té plachetnici nebo na kole, zákaz plození uhlíkových dětí, pro urputné feministky semináře zásadně v Saúdské Arábii, zákaz návštěv škol (kdepak jen v pátek, klimanouze nepočká už ani den), těm dosud bohatším aktivistům znárodnit byty pro blaho těch chudších, pozvat sto dvacet milionů migrantů z Afriky, protože klimatická nouze jim automaticky nárokuje pobyt v Evropě... A vidělo by se. Bohužel, tohle řešení má jedinou vadu. My, kteří máme v hlavě dosud mozek a ne jen uhlíkovou stopu po něm, bychom to museli zakoušet s nimi. Tak snad by postačily nějaké vzorové zeroCO2 skanzeny, kde by si mladí nadšenci mohli vyzkoušet plody svého aktivismu. Greta by je tam školila v pěstování kedluben Jestli tedy v pátek neměla biologii), Racketeová by jim tam vozila denně čerstvé migranty, o něž by se u vědomí svého zhoubného kolonialismu vzorně starali a dělili o lůžka (ovšem přísně separovaná na délku paže, samozřejmě). U některých by, hádám, stačil jen týden (do vybití mobilu), u těch tvrdších počítám i měsíc, a některé by holt museli jejich noví spolubydlící třeba pobídnout k procitnutí nožem nebo hodit pod vlak.

8 0
možnosti

Mladí rebelové patrně netuší, že "šedivá je teorie a zelený strom života".

2 0
možnosti
Foto

Stručně napsané a nemazlil jste se s nimi. R^ Oni si nic jiného nezaslouží.

6 0
možnosti

P23e21t50r 55B17u48r62i56a38n

11. 8. 2019 15:24

Dík, já tam prostě ty souvislosti a provázanost dost zřetelně vidím.

1 0
možnosti

Začnu tak nějak postaru.. Možná se mnou mnozí nebudou souhlasit, ale v případě těchto soudruhů aktivistů bych vlastně vůbec nelitovala, kdyby se sami dobrovolně rozhodli jít světu příkladem a dočista smazali svou vlastní uhlíkovou stopu, kterou znečišťují životní prostředí této planety.

5 0
možnosti

P79e93t43r 40B51u83r87i36a22n

11. 8. 2019 15:03

Ano, tu nulovou uhlíkovou stopu jsem zapomněl do blogu vtěsnat. To je taky bombastický úlet. ;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS