Diskuse

Salto mortale

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotační poradkyně neměla o vztahu pana Babiše k Čapímu hnízdu ani poněti, i kdyby měla, nelze to dokázat., Navíc se sadím, že dotační poradci jsou odměňováni za úspěšné přijaté projekty. Pokud tomu dobře rozumím, tak šlo o mladou ctižádostivou dámu.

1 0
možnosti
PB

Dotační poradkyně neměla o vztahu pana Babiše k Čapímu hnízdu ani poněti,...Pokud tomu dobře rozumím, tak šlo o mladou ctižádostivou dámu.

---

Tomu lze docela dobře uvěřit. Jak by přeci mladá, padesátiletá dáma, mohla jenom tušit, že jméno majitele Čapího hnízda Andrej Babiš je shodné se jménem jejího zaměstnavatele Andrejem Babišem. To by fakt nikoho netrklo.

Sakra, co letos do těch koblih cpou?

4 1
možnosti
PB

Rodačka ze slovenských Košic pro Andreje Babiše pracuje roky. Radila s dotacemi v Agrofertu a působila i jako jeho poradkyně na ministerstvu financí.

https://neovlivni.cz/projekt-ukradene-duse-dil-sesty-jana-z-jihlavy/

2 1
možnosti
Foto

Tu kariéru udělal až po získání dotace pro Čapí hnízdo. Nelze z událostí ex post něco vyvozovat o událostech ex ante. To si může dovolit tak pouze historik.

3 2
možnosti
LK

Kde kupujete ten matroš co hulíte?

2 2
možnosti
Foto

Vulgarita nikoho nezdobí.

4 1
možnosti
Foto

Kdežto citování z Ročenky CIA zdobí! ;-D

4 2
možnosti
Foto

Zdá se, že má pravdu:

"Několik lidí z okruhu Mayerové říká, že prvotním impulzem, proč se tato žena v přípravě "Babišova projektu" začala angažovat, byla starost o koně, nejen o dva vlastní. Když se totiž kvůli změněné rodinné situaci rozhodla Pardubicko opustit, hledala náhradní ustájení. Načas zakotvila ve stáji nedaleko Konopiště. A s Babišovou rodinou se domluvila na spolupráci při výstavbě zcela nového komplexu u nedalekých Olbramovic. Však také Čapí hnízdo od počátku počítalo s velkoryse řešenými stájemi, výběhy a jízdárnou. I Babiš nedávno v TV Nova uvedl, že na počátku projektu byli koně.

S nápadem na vybudování farmy podle premiéra přišla jeho starší dcera Adriana společně "s jednou přítelkyní, která také měla koně". Nejspíše měl na mysli Mayerovou. Dokreslením celého "koňského" příběhu je skutečnost, že bohdanečský instruktor Kmoníček dnes pracuje v Jezdeckém oddíle Čapí hnízdo a podle informačního systému České jezdecké federace trénuje i Babišovu mladší dceru Vivien."

2 0
možnosti
PB

Děkuji za info. Ovšem je relevantní kdo to vymyslel (Babiš tvrdí, že on) oproti tomu kdo je za to zodpovědný (Babiš tvrdí, že všichni mimo něho).

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik