Diskuse

Neslyší vás

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uvedu podobný případ. Naše známá potřebovala velmi komplikovanou operaci očí. Jediné zařízení, které ji mohlo s úspěchem vykonat, se nachází v Praze.

Ale VZP pravila, že to zaplatí, jen bude-li se operovat v Liberci nebo Mladé Boleslavi.

A tak si milá paní operaci zaplatila ze svého (75 tisíc). A vidí tak, jako nikdy před tím.

Co se týče částek na sluchovou pomůcku, tak ty ceny jsou zlodějské. Možná by stálo za to, poohlédnout se jinde. Kdysi takové věci dělali ve Vývojových dílnách ČSAV.

1 0
možnosti

Ano, může být. Máma Vojtíška píše, že tohle a takhle jim radí sama Vojtova doktorka a lidé okolo problému se motající. Také sami už dva měsíce horečně shánějí všelijaké info, takže úplně neznalí určo nejsou.

Za přečtení díky

2 0
možnosti

Tech 13% neni ani na DPH!!!

1 0
možnosti

To je jako když vám prodají auto s jedním válcem v motoru. Takový k ničemu potřebný alibismus.

2 0
možnosti
Foto

R^ Umně vyfabulovaný děj. Tedy na oné lavičce. Ač jistě s cílem i, snad, až bohulibým.

1 0
možnosti
Foto

Safra, pomůcky je podle mne povinna zajistit škola, SPC by na to měla být schopna "přidělit" peníze. Proč se to nepovedlo?

2 0
možnosti

Dám vám zde rovnou vysvětlení jeho matky:

Ještě nás čeká genetika a magnetická rezonance. Řekli nám,že musí mít v lednu už naslouchátka za 80000kč a protože má frekvenční vadu musíme mu k tomu koupit přístroj, který bude mít učitelka na krku a bude přenášet její hlas do jeho sluchadel ten stojí od 50000 kč nahoru.

1 0
možnosti

Všichni to máme stejně těžké. Ať s vám pomoc zdaří. Rozhodně však nevidím cestu někomu přidat, co jsem jinému sebral.

1 0
možnosti

Dík za přečtení.

0 0
možnosti
Foto

Bylo opravdu nutné plivnout si na transsexuály...?Když jsem si posledně kupoval nové skla,tak na jedno jsem dostal příspěvek 10% procent a nemám potřebu po někom plivat.Na druhou stranu náš prcek dostal příspěvek na speciální ortézu 95 procent,tedy skoro dvacet tisíc,na speciální stravu příspěvek 65 procent, na měsíc to dělá dva tisíce.Tady si na VZP stěžovat nemohu....případy jsou různé a plošná kritika není moc spravedlivá....

0 3
možnosti

Na žádné transsexuály neplivu. Kde a jak? Kdyby VZP hradila plně zvětšování ňader, zmínil bych v článku prsatou ženu. Bylo by to taky plivání na všechny vyvinuté dámy? Mám pocit, že nám překorektnost nabobtnala do takových obludných rozměrů, že se menšiny už nemohou ani prostě pojmenovat bez přidané pochvaly a hromadného potlesku ve stoje za to, že jsou jiní.

A ano, případy jsou různé a právě proto je plošná kritika na místě. Protože VZP v přímém přenosu diskriminuje jedny postižené, před druhými. U těch transsexuálů je 100% hrazení zdůvodněné, že: to zlepšuje kvalitu jejich života. Srovnejte si toto prohlášení s uvedeným případem Vojtíška, jehož "kvalita života" je VZP naprosto u zadnice.

4 0
možnosti
Foto

I92v41a77n 39M54a33r31e45k

1. 1. 2020 14:18

Krásné a dojemné.R^V. . . .Přihlásím se. R^

1 0
možnosti

Děkuji. Toho kluka znám osobně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik