Diskuse

Eskamotér

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Baron Prášil je to.

Švýcarsko má cca 8,5 milionu obyvatel, ČR, necelých jedenáct (10,86) Je ovšem zajímavé, jak s tím korespondují hlavní ekonomické ukazatele

HDP je ve Švýcarsku astronomicky vzdálen tomu českému, průměrná mzda rovněž, o exportu nemluvě. Ale jako země podstatně zaostalejší ve většině ukazatelů mocně dýcháme Švýcarům na záda tříprocentním růstem HDP ve srovnání s jejich dvěma a půl procenty! ;-D

Péče o životní prostředí, smysl pro zákon a pořádek, občanská zodpovědnost, kam se na ně hrabeme...

3 0
možnosti

Petře k tomu Vašemu, kolik stát získá na daních a spotřební daní z cigaret. Tedy 80 mld. korun. To je naprosto marginální částka. Tolik spolknou jen různé neziskovky. Takže stát i kdyby vypadly tyto příjmy by to ustál, kdyby zrušil podporu neziskovým organizacím, často jednajícím proti zájmu státu, kdyby zrušil některé štědré podpory, dotace apod. 80 mld. jsou totiž v rozpočtu drobné

0 0
možnosti

Tak až ty "drobné" dají ze svého navíc do rozpočtu i nekuřáci, tak potom můžou kafrat do toho, kolik by měla stát krabka cigaret. Rozumíme si, že?

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobře sepsáno, Petře R^

Je to dokonalé hypnotizérské umění a lid babišemilný se už perfektně naučil považovat shnilou bramboru za nejvyšší jakost! ;-D Už asi jenom počkáme, jak se láska k Babišovi promění na dokonalý stockholmský syndrom.

8 0
možnosti
Foto

J68a32k52u23b 37R18o28t89h

3. 1. 2020 17:42

Karma a podotek - Schllerová už prohlásila, že schodek rozpočtu není nejlepší, ale stejně, rozpočet je čtvrtý nejlepší v historii. Na to už se dá říct jen - proboha, nedávejte jí tolik toho koksu! :-/

8 0
možnosti
Foto

Úspěch! Nejvyšší schodek za poslední 4 roky! Já věděl, že to Andy dokáže! R^

12 2
možnosti

Taky jsem se do posledka chvěl napětím...ale on to dokázal! :-)

4 0
možnosti

SouhlasR^. Nešly tu kdysi řeči jako "řídit stát jako firmu?" Takhle by ta firma musela mít pořádné dotace, aby nezkrachovala. Jediné pozitivum, které se od něj mohlo čekat - rozumné hospodaření - bylo přebito obyčejným populismem.

8 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
Foto

I když Andrej Babiš vůbec žádné "svoje vládní programové sliby" nikdy nesplní, příští sněmovní volby asi znovu vyhraje, protože je dosud i nadále velmi účinnou sečnou zbraní proti všem zde stále dobře si za státní prachy žijícím Kalouskům, Fialům, Rakušanům, Bartošům, Okamurům, Výborným a jim podobným. 8-o!!

1 8
možnosti

;-D

To je vtip? Koblihy budou Babiše volit ne kvůli Kalouskovi, ale kvůli slibům. Že jim Babiš hodí ohlodanou kostičku? To jim nevadí. Tomu se jinak říká virtuální realita.

10 0
možnosti

Lepší by to být mohlo, na druhou stranu to není žádná tragédie. 28 mld, kolik je to promile HDP? A navíc, když se podívám na hospodaření státu za posledních deset let, tak nejlepší jsou poslední 4 roky... čím to je? :-)

2 1
možnosti

Možná tím, že více než čtyři roky probíhá celosvětový ekonomický růst, zatímco ODS předtím vším si musela vyžrat celosvětovou recesi?

6 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik