Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, ten přijímací pohovor je ;-D;-D;-DR^

3 0
možnosti
Foto

"Paní Venezuela" je myslím velice trefné označení.

A ve všeobecnosti se naše "podivuhodná koaliční vláda" držená u moci rudými a nahnědlými, začíná podobat komunistickým normalizačním vládám z 80. let. Furt doháníme Západ!

A nyní dokonce máme skvělý novoroční plán (asi trochu ovlivněný silvestrovským pitím). Dohnat a předehnat Švýcarsko! ;-D

3 0
možnosti
Foto

Ale to je přece totéž, díky čemuž Topolánek s Langerem vyhráli volby. Jenom ten jim navrhovaný systém byl přehlednější. A v teorii a praxi to má nějaký název, něco jako rovná daň. A rovná sociální dávka.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte tohle?

https://www.lidovky.cz/domov/ln-tlusty-s-rovnou-dani-podvedl-ods-tvrdi-riman.A090424_182938_ln_domov_mpr

podivná strana, kde neumí zasadit sliby do reálného rámce a ani se nezvládnou domluvit.

2 0
možnosti
MB

Je dobré, si letmo projet web, objeví se nadpisy - Maláčová = Chce sdílená pracovní místa, stát by je dotoval + Chce obnovit, státem dotované jesle + Dotační podpora zaměstnávání mladých + Garanci minimální penze, ze zdroje státního rozpočtu, Nezastavitelný Dávkomat Maláčová ...

Práce s dobrem je líbivá, nicméně složitá. Stát nic nevlastní - pouze zprostředkovává. Dobro jednomu = Nedobro druhému ! Nezapomenu na případ z práce - MHD, práce více jako řidičů. Oslovil jsem mnohopočetného otce - Běž, vyrob přesčas a pomůžeš svým ratolestem ! Doslova si klekl na kolena - Směnu navíc mi nedávej - Přišel bych o nárok příspěvků a podpor ! Slitoval jsem se a oslovil řidiče - důchodce ! Ten si šel ochotně přivydělat a obloukem svého úsilí = Tak podpořil zmiňovaného otce ! Skutečně - Normální je pracovat - V daném systému, je to ovšem i nebezpečné ! :-)

4 0
možnosti
Foto

Komu patří pražský Hrad a zámek Konopiště?

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik