Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale nejhorší je, že (podle zprávy iDNES) patřili někteří členové ajťáckého týmu ke Chvilkařům. Skandál! Místo, aby vykřikovali na Letné, tak pracovali na něčem rozumném.

A další malér: těch ušetřených 400 melounů nám jen zvýší inflaci, protože se nedostanou do oběhu a správných ručiček, které by je dokázaly výhodně zmnožit.

Kromě toho zmíněný tým, který pracoval zadarmo, tím pádem neodvede příslušný bakšiš do státní kasy - a z čeho, sakra, bude mít Andy na zvyšování důchodů?

Tak takhle, souzi, NE!

5 2
možnosti

Jsem zvědav, zda tato akce pana Voráčka nakonec k něčemu bude. Ustojí tento zajímavý a poučný projekt naší legislativu? Jak zareagují společnosti, které živý produkce těhto systémů? Když bylo názorně ukázáno, za kolik času a přibližně za kolik asi peněz to jde zrealizovat.

2 1
možnosti
Foto

A co živý Vás? Ústav pro jazyk český? ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Občané si zřídili Stát s institucemi, aby se jim lépe žilo. Občan není Panovník, aby si zřídil své vlastní cesty, ochrannou družinu a soukromého učitele v obýváku, (ap.). Odevzdává své Daně, aby Správce toto zajišťoval. Pak je Stát podoben jakékoliv hospodě, která poskytuje služby. Člověk se tam chodí najíst, opít piva s přáteli, pokecat. Smyslem je, aby to bylo příjemné, s pocitem, že je o něj nějaký zájem - Platí za to, ba i tringelt pak ochotně dá ... Co vidí a slyší během pobytu ?

Unylý číšník obsluhuje pomalu a neochotně. Jídla nevalná, piva podměrečná a teplá. Číšník říká, že je nutno vše zdražit - Tak to bude lepší ! Je tam i nějaký bláznivý kuchař , hlasy od hrnců! Tato krčma je naše ! Rozvrtává systém řízení a snaží se opakovaně nastolit ten svůj ! Restaurace očekávaně propadá do nepříznivých čísel - Musí se vyměnit vedení - Už se tak stalo ! Po place se plíží ještě pomalejší číšník a piva jsou ještě teplejší = Vše je ještě dražší ! K ničemu to nevede - Vedoucí restaurace si ovšem pomáhá umělými slogany, ba i reklamou na zdi - Kupte si Německé hnojivo ! Co je to za šílenost, praví hosté ? Jaká šílenost, vybraní, starší hosté mají tři loky piva zdarma - Uvažuje se i o hltu čtvrtém ! Jo, jo, tak to bude lépe!:-)

5 0
možnosti

Stejně dlouhý příspěvej jako článek.

Autor zcela jistě ve své velkodušnosti promine, ale příspěvek Mirka Bučka je mnohem lepší. Škoda, že ve své zatvrzelé skromnosti odmítá psát články. Byly by ozdobou totoho serveru.

:)

1 4
možnosti

Ajťáci ukázali, jak ti co křičí "všeci kradnů" tunelují státní kasu po miliardách. Přidáme důchodcům a učitelům s bombastickou reklamou pár stovek, což nestačí ani na zvýšený nájem a inkaso, zato na ministerstvech se rozdělují statisícové odměny, 400.000 Kč za dobrou službu vlasti. Zajímavá je ta starost o Kremlíka a jeho pracovní zařazení, chudák to vzal všechno na sebe a když prasklo i to náměstkování, bude jen vedoucí nějakého odboru, prachy budou stejné jako ministra, ale jestli to unese jeho ego, musí, stejně jako u jiných obětovaných v zájmu zachování čistoty vůdce. Tahle vláda krade nejvíc v historii ČR, zbude kůrovcem a hrabošem sežraná země, důchodci na ulici a prázdné haly po automontovnách.

9 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS