Diskuse

AntiBabiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A diskuse k tomuto článku mimo jiné především naplno dokazuje, že Andrej Babiš je osoba pouze trestně stíhaná, a nic víc, protože žádný rozsudek od žádného soudu na území ČR v této záležitosti dosud neexistuje!! Ačkoliv by měla být průměrně vzdělanými občany ctěna "presumpce neviny" převážná část zde diskutujících - tedy přesněji "členové Spolku AntiBabiš" by pana premiéra Babiše asi ze všeho nejraději viděli viset na špagátě někde na stromě a je pouze rozhodně jeho velkým štěstím, že nežijeme v hrůzné době, kdy existovala inkvizice ;-(!![>-]

3 2
možnosti
ZH

Presumpce neviny? Sám Babiš před lety prohlásil, že u politiků platí presumpce viny. Takže jeho přání plníme a vy byste rozhodně neměl protestovat a měl byste ctít jeho přání.

3 2
možnosti
OP

Prošla jsem diskusi k tomuto fakty doloženému blogu a tato diskuse pouze potvrzuje, že sektář bude svoji víru obhajovat, neb fakta odmítá vnímat, on zkrátka nechce za žádnou cenu připustit, že přitakává lumpovi

4 1
možnosti
Foto

J63a28n 53H18o71r76n49í76k

31. 1. 2020 15:09

Dobrá práce. :-)

Šest let je dostatečně dlouhá doba na to, aby se mohlo bilancovat.

Moc dobré skóre tedy A. Babiš nemá. Ostatně předpokládal to někdo. Jsou to veřejně známé věci.

Hodně lidí holt zapomíná, nebo to pro ně není důležité, bohužel.

4 1
možnosti
PB

P86e14t88r 10B82u97r94i54a58n

31. 1. 2020 15:17

Díky. Bohužel Babiš a celé ANO disponuje v současnosti tolika skandály, že ODS spolu s ČSSD jsou proti nim Rychlé šípy. Jenže jejich voliči neslyší, nevidí, nepamatují se, nechápou, nerozumí a asi účelovka.

Postavit si dříve nějaký premiér za státní peníze vlastní vilu a ještě říct na kameru, že to byl jeho nejlepší nápad (Čapí hnízdo), a pak tvrdit, že neví komu to patří, šupajdil by z vlády ani by si nestihl dojíst guláš za 13,50kč v parlamentní kantýně.

A to nemluvím o řadě odposlechů, kde mafiánsky úkoluje, kdo má být zlikvidován.

3 2
možnosti
JP

J53a30n 42P75a67v83l66í84k

31. 1. 2020 12:50

Ten poslední v blogu uvedený dokument by si měli voliči Anofertu povinně přehrávat každé ráno místo pohledu do zrcadla.

6 1
možnosti
JF

On ho nechtěl jen pro kozy, ale i pro surikaty ... :-)

2 1
možnosti
PB

P36e24t34r 69B22u41r94i26a55n

31. 1. 2020 11:50

Dobrý postřeh. Kdyby se naše zemědělství orientovalo na chov surikat, možná bychom v Evropě prorazili. To totiž ještě nikoho nenapadlo a neměli bychom tím pádem konkurenci. :-)

1 1
možnosti
MP

S kolegyní Olgou Pavlíkovovou alias Burešovou atd. to nemáte jednoduché a chápu vás, ale nabídněte něco alespoň trochu lepší řešení než je Babiš a spol. s.r.o. To nejdůležitější nenabízíte.

4 1
možnosti
ZH

Falešný argument. Lepší než Babiš je téměř kdokoliv. Horší je snad už jen někdo takový, jako Radovan Krejčíř atp. Ten však není v aktuální politické nabídce. ;-D

4 4
možnosti
ZH

Pokud chtěl výběh koz pro své děti, lze to pořídit mnohem levněji (viz u nás). Jenže bez dotací... ;-D

3 1
možnosti
PK

Ano, pane autore, skutečně se nám zde rozmohl nešvar, nej lump je a za vše historicky může AB, bez ohledu na to co a kdo a proč ho stvořilo......to už se n zapomnělo...

A tak. ...Francie je v jednom ohni kvůli řádění žlutých vest, pro které je úkolem číslo jedna demise nafoukaného bankéře a gerontofila,V Německu vyspávají kocovinu po zvolení Merkel, Británie se kymácí v brexitovém šíleném kvapíku, jako by šlo o konec světa, v Polsku dávají klimatickým šílencům z celého světa čuchat k černému uhlí se slovy, že si ho prostě vzít nedají, Maďaři se starají o své křesťanské hodnoty, stojí za Orbánem, vyprášili Sorose a poslali jej do pryč

A čím se baví u nás? No přece Andrejem Babišem. Pěkně po česku práskáme na svého premiéra v Bruseli, v té ztučnělé a jak morálně, tak i finančně zkorumpované baště tzv. evropských hodnot.

EU se chvěje v základech, v Itálii to vře, migranti se přesouvají s islámem na rtech i v duši do Evropy a Brusel řeší Andreje Babiše. Jako by nikdo nevěděl, že dotace jsou jedna velká korupční žumpa od Portugalska až po Estonsko. Babiš je téma, které hýbe našimi médii, válčí se s vlastním premiérem, který má 30% preference, a přitom velká média na Západě tomu nevěnují téměř nic anebo než jen pár řádek. Stačí si projet Le Monde, FAZ, El Mundo, El País, SZ, prostě mají opravdu jiné starosti.

Tvrdím, a to i po přečtení tohoto blogu že pověst Andrej Babiš, ať je to šíbr, jaký je, nás v Evropě nijak nepoškozuje. Poškozují ji ti, kteří do Evropy tahají to, co nezvládnou doma, a donášejí a pořádají na Babiše křížovou výpravu. Po protektorátu a vládě proletariátu s donáškou do Moskvy tady mámeudavače do Bruselu, to je ta nej bída....Rv

12 5
možnosti
PJ

Klasika Koblihy s velkým K Petře, neřešíme, jestli je Babiš podvodník a zloděj, co je vlastně zač, ukážeme , že jinde je hůř. A pověst České republiky? Ta už je dávno někde.

6 0
možnosti
LC

Copak nešvar, to by ještě šlo. Ale připadá mně, že reinkarnovaný Pavlov provádí pokusy na českém národě. Řeknete slovo Babiš a někteří lidé sice nezačnou slintat, ale zvedne se jim tlak a občas i žilka praskne.

6 0
možnosti
PB

P86e13t16r 74B36u87r93i79a11n

31. 1. 2020 12:15

Já bych to spíš viděl na doktora Moreaua.

0 1
možnosti
Foto

O důchodech nerozhodoval v té době Kalousek, ale ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek, který v tehdy uvedl, že zmrazení důchodu je mediální bublina. Důchody nepřidává ani Kalousek a ani Babiš, Je to ze zákona, který zavedl Klaus a řídí se to životními náklady. V současné době životní náklady důchodců rostou víc, jak za Kalouska a proto se zvyšují důchody. Babiš důchodcům ze státního rozpočtu přidal 200 Kč zbytek byl podle zákona.

6 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik