Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^;-D Nejnověji Babiš nebyl ani na zasedání kabinetu, který vyplodil žalobu na Evropskou komisi kvůli pozastavení dotací pro Agrofert.

0 0
možnosti

Je to estébákův boj se stohlavou saní. Nebo, že by to bylo naopak?

3 0
možnosti
Foto

I61v67a88n 62M21a56r78e28k

7. 2. 2020 21:10

Zdejší vrcholné setkání všech osmi účastníků "čtvrtého odboje",vzájemně se v debatě podporujících. Navíc v neskutečné názorové jednotě. Za to velký obdiv, poděkování a zasloužená karma. 8-o R^ [>-]

0 0
možnosti

Děkujeme za uznání, i my váš třetí odboj uznáváme, I když jste při něm povraždili na 60 000 nevinných lidí. Pane znalý, tehdy aktivní a za nic nemohoucí propagátore svobody slova a demokratického názoru.

1 0
možnosti
Foto

J47a96n 57A28n17d77r17l24e

7. 2. 2020 16:00

Je to kouzelník! :-) A jak to tak vypadá, hned tak se jeho kejklů nenabažíme :-(

Vám R^

3 0
možnosti

Já jsem stát, když rozdávám a oni jsou stát, když se má platit.

Až koblihám dojde, že ta šrajtofle, která to platí je v jejich kapse,

pak bude konec triků poltergeista.

8 0
možnosti

Veru, dojít by jim to mohlo alespoň po show ohledně DPH na pivo.

6 0
možnosti

Déjà vu nás pamětníků?

Ja si Mečiara pamätám

z jednej akcie u nás na východe, ako uprostred bujarej zábavy celý večer a celú noc, až 4. rána, presedel a prekecal pri stole s jednou mladou slečnou, len aby sa k nemu nemohol dostať nik z tej skupinky miestnych manažérov vtedy ešte štátnych podnikov, ktorí boli na to podujatie pozvaní, no márne čakali na vhodnú príležitosť. s ním prehodiť zopár slov. Nemali šancu.

Vtedy som si povedal: Čistý psychopat.

A odvtedy keď som počul, že "pán premiér tak intenzívne pracuje pre Slovensko, že ani nespí", tak som si zakaždým pomyslel, že ak nespí, tak určite nie pre to, že by pracoval pre Slovensko.

No trvalo ešte roky, kým väčšina na Slovensku pochopila, kto vlastne Mečiar je. :-)

3 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Pamatuji si, jak "skalní voliči" Vladimíra Mečiara ze svého zbožňujícího obdivu postupně procitali. A přesto zuřivě napadali každého, kdo se opovážil jejich modly dotknout. Pak nakonec vykřikovali" "Kdo ho volil" jakoby to nebyli oni sami ;-D

Horší je, že na Slovensku byla řada relativně normálních slušných lidí, kteří říkali: "My víme, že je zlý". - a pokračovali s ďábelským 'ale' - "ale on má sílu a prosadí to, co by jiní prosadit nedokázali". Měli pravdu, Prosadil to, na co by jiní neměli žaludek, ovšem nebylo to to, co od něj očekávali lidé, kteří se nechali oblafnout a volili ho. A toto je ve skutečnosti také popis psychologie voličů, kteří pustili k moci Hitlera, (atd, atd, atd.)

7 0
možnosti

Nemyslím si, že Vláda uvažuje stylem - "Dnes je pátek, tak co bychom lidem tak ještě natropili" ? Následně se ukazuje, že "Není důležité co jsme pro věc udělali - Podstatný je výsledek" . Opravdu neuvěřitelnosti Harryho kouzelné hůlky... !

Snížili jsme vám daně = Jsou tedy na nejvyšší historické úrovni břemene ! Narovnáváme prostředí k živnostnění ! = Před Kuřáckým zákonem investice do klimatizací = K ničemu ! V 1 vlně EET vyházet stoly a židle - odklad platby DPH. Ve vlně následné = Přiházet ! Cermat je nadšen = Výpočet správného účtování hosta bude součástí Státních maturit ! Tradiční život na vesnici je rozbitý - Schillerová si pochvaluje - "Pomáháme hospodám" ! Vzniká nový, národní bonmot - "Jsi zmaten, jako výčepní za pípou" ...!

I posílení prvku rodiny, s úpravou Desatera ! = Obávej se otce svého a nemluv = Pak jsi obohacen a výhodně vypadneš z rodičovského Hnízda ! . Skupina Harryho, se dostává do bájné, tajemné komnaty. Rony s Mandátem řeší vše a Hermiona čile žvaní ! Objevuji Kámen mudrců a do Azkabanu, jako vězňům se jim stále nechce ! Harryho děti, stoupenci jsou z produkce nadšeni a já čumím jako Sova Hedvika ... :-)

8 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Tohle je geniálně napsané. Velká karma.

Domnívám se, že mnohé projevy zmíněné mysteriózní bytosti, která fakticky nikde u ničeho nebyla, se nesou v duchu hesla: "Mám na tuto věc svůj vlastní, velmi jasný názor, ale v podstatě s ním ani já sám nesouhlasím" ;-D

17 0
možnosti

Díky, jsem čtverák a hračička :-)

2 0
možnosti

A33d96a87m 33M78a97l94ý

7. 2. 2020 8:48

Babiš to dokázal.

Oddělit své činy od následků těchto činů.

Babiš se činí a následně za nic nemůže.

To je přímo zázrak svatý. !!!!

11 0
možnosti

:-) to je dobré...;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik