Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Souhlasím . Krást se bude i zítra, pozítří, popopozítří, tak proč se rozčilovat. Dej si koblihu, brácho!

0 1
možnosti
SN

:-).....Pane autore, po týdnu dovolené za příspěvek k pravidelnému návštěvníkovi Masných krámů, si zase mohu popovídat!

Republiku si rozvracet nedáme.....píšete Vy! Nastoupil Babiš a s heslem ....republiku si rozkrádat nedáme se dostal do velké politiky. Normální lidé....souhlas, ti odstavení od koryt, kdy hrabali bez obav z trestního stíhání, velké zděšení! Jistě si pamatujete...boj se Sobotkou, Chovancem, ( kde ti slavní politici dnes jsou), prosadil svoje! CHovanec pověřil...něco se musí najít! Nasadily se dluhopisy, Čapí hnízdo dodnes nevyřešené! V parlamentu.....kdo otevře ústa, máme stíhaného premiéra!

Víte, že za 24 roků od "sameťáku" než přišel Babiš "se udělal " dluh 1,6 biliony a to jsme byli po "socialismu" čistí, ještě s pohledávkami v zahraničí !!! Kdo se o to přičinil?

KOnec Klondajku, mizivá naděje na návrat korýtek....proto ten řev' I Milion chvilek se musí nasadit.

Ti co jezdí udávat, (to je ten nevýstižnější výraz, pamatuji ho z protektorátu), je spodina společnosti! A pan europoslanec ZDechovský.....shlédně to video záznamu z TV Černých ovcí, před osmi lety, jak byl ve firmě která se bezostyšně hojila a bohatla na chudácích, šmejdovsky napsanými smlouvami! Jak zpíval Karel Kryl....když vrah o morálce káže!

Takže....marné Vaše snažení, lidé mají pořád dobrou paměť! ;-D;-D;-D

3 4
možnosti
Foto

Dej si mokrý ručník na hlavu, Otčenáši.:-/

2 2
možnosti
PN

Vzpomínám - toto jsou kauzy, kdy Babiš nebyl veřejně činný -Vzpomeňme jen MUS, OKD, ruský dluh 100mld., všechny naše banky (ČS, IPB, ČSOB, KB škoda 600 mld.

Ostatní kauzy - prali se podnikatelé mezi sebou o majetek, stát tam peníze nesypal.

Jen pro pořádek

4 1
možnosti
PB

k Miloši Zemanovi zavzpomínat si, jak tehdy spolu privatizovali. A u toho se smíchy plácají štosy odložených vyšetřovacích spisů do stehen. Vzpomeňme jen MUS, OKD, ruský dluh 100mld., všechny naše banky (ČS, IPB, ČSOB, KB škoda 600 mld.) a na druhé straně Agrofert, Agrobohemii, Unipetrol, Lovochemii, Profertu.

Zdroj: https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746684

Ano, ty patří k Zemanovi a ty druhé k Babišovi. První odkaz k Zemanovi, druhý k Babišovi. A stát tam peníze tedy sypal a fest. Třeba privatizace Unipetrolu Babišem a následné poslání Proferty s půl miliardovým dluhem vůči IPB do úpadku, anebo sanace bank Zemanem - 600 mld. ztráta.

7 0
možnosti
JK

Takže když to shrnu:

1) Já jsem strana - tedy hnutí kde si nikdo nedovolí ani ceknout.

2) Já jsem vláda - maká se podle mě na čem řeknu, pak to schválím a to platí i pro Česany. Žádná žvanírna se nepřipouští. Pokud někdo potřebuje na záchod musí se dovolit a já zvážím jak potřebuje moc.

3) Já jsem stát - ani na jedno nebude chodit jakási rozvracečská a pomatená kontrola.

4) Já jsem otec - rodina na prvním místě, to mají štěstí, protože jiní bílí koně dopadají mnohem hůř.

5) Já jsem dotace - dejte mi peníze a já si je rozdělím a jak, po tom vám nic není.

6) Já si dělám co chci - pamatuj EU, že jedině dotace mě drží dál o Ruska, jinak už jsme dávno svazová republika, Miloš už to podepsal, takže to visí na mě. Takže si dělám co chci a říkám co chci.

7) Já jsem já - a to si pametajtě, že ani včele ani motýle mě nedonutí odstoupit. Rozdám pár pseudo dárečků a budu zase zvolen těmi hlupáky, já jim říkám "čaulidi".

11 2
možnosti
Foto

Babiš je svůj, podobně jako Zeman. Ve vypjatých situacích mají k diplomacii a uhlazenému chování oba daleko. Vůči oběma jsou vyhraněna média, až na pár výjimek a ta se snaží seč mohou, špinit je až běda. Proč Babiš vstoupil do politiky dokládá dnešní článek o Janouškovi, toho času na svobodě. Na účtech ve Švýcarsku má 2,3 miliardy. Před více než deseti lety poukázaly švýcarské orgány na podezřelý původ peněz a v Česku ticho po pěšině. Nikdo neřešil a neřeší, kde k tolika penězům Janoušek mohl přijít a zda za jejich "vydělání" odvedl patřičné daně státu. Džungle ve vládě i v soudnictví. Nejvyšší zájmy těch tehdy nejvyšších zabránily vyšetřování. A ti teď útočí na Babiše, který rovněž není svatý, ale podle reakce jemu podobných, těmto praktikám udělal aspoň částečnou přítrž.

3 5
možnosti
Foto

dovedete po ránu člověka rozesmátR^

6 2
možnosti
MV

Ještě chvíli vydrzme, tenhle marast nemůže mít dlouheho trvání.

7 1
možnosti
Foto

Za článek karma a poděkování. R^R^R^

Připojené odkazy jsou naprosto výmluvné. Jenomže paměť voliče "babišivěrného" se pohybuje zásadně jen v rozmezí od slevy na jízdné ke koblížku a od koblížku zpět ke slevě na jízdné, nebo několika stovkám přidaným na důchod.

7 0
možnosti
Foto

Třísky v oku Babiše si všímáte, trámy v očích jeho protivníků nevidíte. Viz můj příspěvek o stopu výš.

2 5
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik