Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M72i79l32a68n 65K30e48s17l

9. 3. 2020 22:15

Ty ruské BUKy jsou asi velmi složitá zařízení,když je obsluhují generálové a plukovníci.

2 2
možnosti
LF

L37u66k95a60s 78F48i96k54r

10. 3. 2020 3:22

Ti vydavaji rozkazy ...

3 0
možnosti
AL

Podle nezávislých novinářů Maxe van der Werffa a Yany Erlashové má případ 36 tisíc stran, čímž „skrývají nedostatek důkazů počtem předložených dokumentů“

Nizozemští státní zástupci pravděpodobně nebudou mít v případě MH17 přesvědčivé důkazy. Tento názor vyjádřili v nezávislí novináři Max van der Werff a Yana Erlashová, kteří vyšetřují katastrofu.

2 4
možnosti
Foto

To vám pomáhá hledat váš zahradník???

4 3
možnosti
AL

Stejně se divím, že těm Ukrajincům skočila ta tzv. nezávislá vyšetřovací komise na špek.

Že je sestřelili Ukrajinci je veřejným tajemstvím, jen se divím, že Nizozemcům nejde o to, dopadnout opravdové viníky a spokojí se s nastrčenými figurkami.

.

:-)

2 7
možnosti
VR

A která z těch cca dvaceti ruských lží a verzí o sestřelu teda platí, dědo Arnolde Amicusi?8-o

8 1
možnosti
AL

Pilot, kterého Rusko obvinilo ze sestřelu MH17, spáchal sebevraždu

---------------------

Ranou z pistole ukončil svůj život ukrajinský pilot Vladislav Vološin, kterého Rusové obvinili ze sestřelení letadla z letu MH17.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/

4 6
možnosti
JK

J17i51r77k32a 33K17o15r94n

9. 3. 2020 19:14

To je verzí, dědo Arnolde Amicusi....skoro jako v Rusku;-D;-D

6 2
možnosti
DR

Tak na tuhle prozápadní šaškárnu ala Bellingcat a tudíž parodii na soud se vážně těším. Takové divadlo se hned tak nevymyslí. ;-D

5 7
možnosti
Foto

R^ Karma. Sestřelení civilního letadla je terorizmus. To už i Íránci mají víc cti, než Rusko. Írán nedávné sestřelení civilního letadla přiznal.

8 1
možnosti
Foto

Jen tehdy, když by ten sestřel byl zaměřen přímo proti tomu civilnímu letadlu.

2 7
možnosti
AL

Komu věřit?

Kdo má důvěryhodnější informace? Věhlasný bloger a jeden z nejlepších zaměstnanců ve firmě - Petr Burian, nebo je pravda na straně malajsijského premiéra Mahathira Mohamada?

Kdo má lepší zdroje informací?

:-)

4 6
možnosti
Foto

Komu věřit? Občanu Ličkovi! ;-D

7 2
možnosti
AL

Malajsie nesouhlasí s dosavadními výsledky vyšetřování katastrofy svého dopravního letounu, v jehož troskách v létě 2014 na východní Ukrajině zahynuly téměř tři stovky lidí. „Jsme velmi nespokojeni. Od samého začátku šlo o politickou kampaň s cílem obvinit Rusko,“ citoval ve čtvrtek premiéra malajsijský list The Star.

„Už před vyšetřováním tvrdili, že to zavinilo Rusko. Pokud jde o nás, chceme důkazy. Zatím žádné nejsou, jsou jen povídačky,“ konstatoval předseda malajsijské vlády. Podle malajsijského premiéra Mahathira Mohamada jde o protiruské spiknutí.

4 6
možnosti
AL

Opravdu to byli Rusové? :-)

S novou verzí o okolnostech zkázy malajsijského letadla, které v polovině července po zásahu raketou spadlo na východě Ukrajiny, přišla ukrajinská kontrarozvědka SBU. Stroj, na jehož palubě zahynulo 298 lidí, podle SBU mohli sestřelit ukrajinští vojáci, kteří po březnové ruské anexi Krymu přeběhli na ruskou stranu. Podle analýz ukrajinských expertů lze považovat za vyloučené, že protiletadlový systém Buk, jímž byl malajsijský boeing zřejmě sestřelen, obsluhovali ozbrojenci z řad místního ruskojazyčného obyvatelstva. "Ani žádné krátkodobé kurzy by jim nepomohly. K obsluze takové zbraně je zapotřebí nejen profesionální výcvik, ale i zkušenost ze cvičných střeleb," napsala agentura Unian s odvoláním na zdroje z SBU.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/malajsijsky-letoun-mohli-sestrelit-ukrajinsti-dezerteri.

3 5
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik