Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Knížecí rady od zemana? To prostě nemohlo fungovat. Plivance od Zemana, to je jiná. To už známe. Je to chudák, ne prezident.

7 1
možnosti

Opět jste nepřekvapil.

No ten váš příspěvek, občane Valičku na "knížecí radu" nevypadá. Spíše na to druhé.

:-)

1 3
možnosti

... pane autore - hrozně rád Vás čtu, Protože Vaše články mají hlavu a patu, ale bojím se, že až - ať jakýmkoliv způsobem - projde ta Metnarova prasárna, napíšete si už tak maximálně vlastní nekrolog :-/!! Držte se a hlavně pište dokud to jde R^R^! Karma.

5 0
možnosti

Tak to máme společnou zálibu. Také autora rád čtu.

:-)

1 0
možnosti

Od jiného bych to nečetla, od vás jo. Já si říkám - co když ten virusek sedne i na ty pravé a rovnou na mozek, že si ani nevzpomenou, jak se jmenují ...

1 1
možnosti

Díky za přečtení a kompliment.

1 0
možnosti

RvRv A že se Vám do toho kydání hnoje, kde mícháte své pocity (nebo spíše přání) s polopravdami, nevešlo, při kritice sešlosti u Zemana, přímo ukázkové pokrytectví vrchního piráta, který stejně jako Vy šil na Primě do Zemana, co se do něj vešlo, ale po skončení debaty shodil roušku na bradu a doplnil tekutiny?!!

3 14
možnosti

Ani vejít nemohlo, protože:

-článek je o Zemanovi a jeho rozhovoru pro Blesk a ne o tom, jak někdo někde pil

-nejsem příznivec Pirátů a tak se o jejich představitele logicky detailně nezajímám

Proč raději nechodíte na diskuze pod blogy, na které intelektuálně stačíte?

8 3
možnosti

Metnar žádný návrh nevymyslel, to vůbec není pravda, jen to papouškujete. V týdnu v Událostech to vysvětloval skutečný autor návrhu - bývalý ministr za KDU-ČSL pan Cyril Svoboda. To načasování bylo nešťastné, ale jinak návrh principielně správný, říkal, že i je to třeba kvuli NATU. Jde o to, že pokud by byl třeba Parlament v době pandemie v karanténě a nebyl tak usnášeníschopný a zrovna v ten okamžik by došlo k situaci, že by bylo potřeba rozhodnout v rozmezí několika hodin (útok,..), tak je stát bezbranný..... takže ne, nejde o Babiše,to je Váš myšlenkový konstrukt....

10 3
možnosti

Nepíšu že ho vymyslel, ale předložil. Takže bůhví co a bůhví z jaké brožury tady papouškujete vy. Předložil ho vládě v roli ministra za své ministerstvo. Zde:

6. Zpráva o plnění neuzavřených úkolů vyplývajících z optimalizace současného bezpečnostního systému České republiky

BRS projednala materiál předložený ministrem obrany a přijala

https://www.vlada.cz/cz/ppov/brs/cinnost/zaznamy-z-jednani/zaznam-ze-schuze-brs-konane-dne-2--brezna-2020-180272/

To, kdo ho údajně vymyslel už není relevantní. Ovšem při jeho minulosti a charakteru je u něj pravdomluvnost stejné zjevení, jako to v Lurdech.

Při ohrožení republiky, či bojových akcích v součinnosti s NATO, se vláda parlamentu na názor neptá. To jako fakt ne. Viz Zemanův souhlas s přelety bombardérů při bombardování Srbska.

Ten návrh byl vlastně bianco šekem pro budoucí totalitní řízení země, kdy premiér v době krize řídí zemi sám a onu krizi, má právo vyhlásit jeho vláda prakticky kdykoliv taky sama.

7 0
možnosti

Knížecí rady a plivance

--------------------------------------

Perfektní hodnocení článku a to jsme pouze u titulku.

.

:-)R^

7 4
možnosti

No já nevím, Zemanovo rozprávění jsem nečetl ani neviděl, protože mne víceméně nezajímá, a tak čerpám pouze z Vašeho článku. Zaujala mne jedna věc, a to že pronajímatelé vydrží bez nájmu klidně půlrok a nepoloží je to. Za mne ale souhlasím, oni o svůj majetek přeci nepřijdou a nikdo jim ho nesebere a pokud se o něj starali dříve dobře tek se jim za půlrok určitě nerozpadne. A to narozdíl od nájemníků, kteří ze dne na den přišli o své příjmy, a to ne z vlastní vůle, a ještě mnozí musí platit své zaměstnance atd.. Pokud jsme na stejné lodi tak se musí uskromnit všichni, to není o přenesení problému na jinou skupinu. Navíc si myslím, že i z pohledu vlastníka a pronajímatele je lepší ulevit svým nájemcům, které znám a spolupracuji s nimi delší dobu v pohodě než je vykopnout a hledat v této době jiné s nepoměrně větším rizikem.

2 1
možnosti

Vy si pronajímatele představujete tak, že někde dědictvím, nebo restitucí přišel k nemovitosti, tu z pohodlnosti a za minimum starostí někomu pronajímá a jen ospale každý měsíc jukne na účet, jaké že kapesné navíc mu to tam přistálo.

Věc se má ovšem tak: mnozí restituenti nemovitostí jsou pronajímatelé na plný úvazek, tedy je pronájmy živí doslova z měsíce na měsíc. Právě říkáte, že půl roku vydrží nejíst.

V řadě nájemních smluv jsou započítány i paušální zálohy na energie. Takže když už nebudou jíst, tak je pár tisíc (třeba i čtyřicet) měsíčně na zálohy taky nezabije. Anebo nechat si při neplacení odpojit měřiče, a s mastnými penále si je nechat v květnu připojit. To platí u provozoven, u bytových prostor je povinen zajistit řádnou způsobilost k bydlení. A o tom, že si nájemníci nechají vysvětlit, jaká část platby je nájem a jaká zálohy na energie, či že s tím sami poběží za právníkem aby jim to vysvětlil, o tom neuvažujte ani vteřinu! Vždyť tohle neví a neřeší ani sama vláda!

A pak, v září budou mít nájemníci bytů (a věřte, že minimálně 60% z nich to využije do mrtě), dluh vůči svému bytnému ve výši 80 000kč. Můžete mi říct, jak rodina se dvěma dětmi, která až dosud platila nájem jen tak tak, složí v říjnu s úsměvem na stůl 100 000kč (+nový nájem)? A můžete mi říct kde jsou úroky z těch nájmů, na které si mnozí majitelé budou muset půjčit, už jen kvůli těm zálohám na energie?

A dále, máme zde tisíce neplatičů nájmů. Ti právě dostali dalšího půl roku a 80 000kč k dobru jen tak, zadáčo, bravo.

A dále, v květnu se živnostník pokusí vyhrabat z toho finančního šoku. Zatne. Jenže přes léto se mu nepodaří srovnat. Kdy bude vyhlášeno nejvíc úpadků? Správně, v říjnu. Včetně toho půlroku amnestie na nájem. Předpokládám ovšem, že o nějakém odpuštění daně z nemovitosti vláda neuvažovala ani na chvíli. Takže opravdu v tom jedeme všichni rukou nedílnou?

Vláda dělá z lidí oslíky a živnostníkům se vysmívá. Ona je přímo likviduje pod záminkou koronaviru. A lidé ji na to skáčou.

5 0
možnosti

Petr Burian:

Být vtipný vrácením posměšku, to dělávají děti tak max do druhé třídy ZŠ. Pak zjistí, že je to trapné a začnou vracet posměšky své vlastní.

----------------------

A já si naivně myslel, že se jedná o seriozní článek. :) A on to je zatím (dle slov autora) posměšek hodný žáka druhé třídy.

----------------

Autor se dnes opravdu překonává! :) Už ten jeho nadpis: "Knížecí rady a plivance".

Asi tak nějak to vyznívá.

:-)

2 8
možnosti

;-DDalší level vtipnosti Arnolda Amicuse:-P:-PR^R^R^

8 3
možnosti

:-)........plivl jste si Vy, pane autore! Vašim tleskačům se to líbí! Předvedl jste se, ale u slušných lidí......mizérie ! Dobrou noc ! V

7 8
možnosti

Ale vždyť vy plivete v diskuzích taky, pořád a vašim tleskačům se to taky líbí. Tak co řešíte, pane Nováku, vlastní neobjektivitu, či co?

8 2
možnosti

Ubohý starý zlý nemocný zoufalec. Už jen troska.

7 2
možnosti

To patří sem, nebo o vlákno níž?

Ale jinak souhlas.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS