Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, ale Babiš je hloupá horákyně :-)

5 0
možnosti
Foto

A víte jak je to celé nespravedlivé vůči těm, kdo k podnikaní využívají vlastní garáž. A upozorňuji, že v učebnicích ekonomie je uvedeno, že jde o nejméně efektivní využití vlastní nemovitosti. Tuším, že pro to používá pojem implicitní nájemné.

0 0
možnosti
PB

Nelze to vybalancovat se všemi nuancemi. Je v prvé řadě třeba pomoct těm, kdož dluží masakrální částky na pronájem.

1 0
možnosti
PP

Souhlas až na to " .. to jste si neZtěžoval, že.." :-)

0 0
možnosti
PB

Díky za upozornění, opravím to.

0 0
možnosti
ZH

Já osobně mám za to, že kdyby vláda neměla opozici, jakou má, tak zbabrá co se dá a patřila by celosvětově mezi nejhorší (z pohledu řešení krize). Jenže Babiš je znám tím, že krade cizí nápady a vydává je za své. Takže čemu se divíme?

Já myslím, že opozice neměla nic navrhovat, postavit se stranou a nechat v tom vládu samotnou. I když by to pro nás bylo momentálně tragické, z pohledu budoucího by to bylo přínosné.

4 0
možnosti
PB

To sice ano, ale přesně už vím, co by příznivci vlády řekli: sama opozice se krčila vystrašeně v koutě a nevěděla co dělat. Takže vláda udělala maximum možného v době, kdy nikdo nevěděl co s tím a žádná kritika se nepřipouští. A následovalo by: kde jste byli v té době vy kritici a celá slavná opozice?

2 1
možnosti
MB

Samozřejmě, že zprávu jsem zaregistroval. Snažím se pochopit myšlenkové pochody vlády a stále mi to nejde. Ty návrhy již dříve podal Kalousek - mluvil o tom i v TV s Maláčovou. Podobně Fiala. Hlasování ANO + ČSSD + KSČm to smetlo. Následně výron zde na blogu - "Vládo správně, je to z naších daní" ! Podpora zaměstnanců asi z daní nejde a o 100% příjmů státních zaměstnanců ani nemluvě ! Co tak asi nyní dělají chlapci a děvčata z Účtenkovky a EET ? ... (Nyní nic a asi brousí nože) ...

Tu, modelově opakovaně - stále stejně ! Přichází AB se svými dobrými nápady ! To co odmítl - "Opozice netáhne za jeden provaz" - Už zase přijímá ! Klasika, nápad z fronty, kdy se šel dívat s dětmi na ty pověstné kozy. Jinde zase píšou o obrovské popularitě Merkelové, kterou chválí i tamní opozice. Já fakt nevím, co nyní budou psát podporovatelé ... U nás klasika - Chaos v chaosu, asi jako v Laosu ... :-)

5 1
možnosti
PB

Chlapci a děvčata z účtenkovky staví asi těch 18 nemocnic, řekl bych. :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik