Diskuse

AntiFiala

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jinak je to jako vrtulníkem proti stíhačce. Slušnost a pravdivé argumenty neobstojí před argumentací typu: "já jsem vše zařídil/postavil/nakoupil, ještě jsem si došlápl na podnikatele a vybral daně a vše ostatní je program antibabiš.... " Viděno očima části voličů je pan Fiala opravdu nevýrazný:-) . Vůdce je vůdce... a tento má navíc PR tým :-)

2 0
možnosti

ano, je to tak.

0 0
možnosti
Foto

R83o27m56a56n 22K80o78z56e32l

27. 5. 2020 23:47

U ODS dlouhodobě nerozumím jedné věci . vždy slibují všechno všem, skoro i nesmrtelnost a pak to neplní a jen čučí a nechápou, že jim klesají preference, tak to bylo třeba se zdravotnickými poplatky, pak s (ne)zvyšováním daní,pak si i člověk přečetl nářky jejich představitelů, jak nemůžou jít mezi lidi, protože neví, jak by to vysvětlovali, že pravicová strana zvyšuje daně, vymýšlí nové daně a rozhazuje peníze církvím. V současnosti je Nečas souzený za to, že lhal a když vidím na fotkách ten jeho ublíženecký výraz, tak se musím zasmát. Paní Nagyové nějak zapomněl říct, že jsou vládou rozpočtové odpovědnosti a že není na to, aby si nechávala vozit jídlo vládní limuzínou. Nicméně uznávám, že panu Fialovi se povedlo jejich propad zvrátit, preference ODS i po volbách 2013 zaslouženě klesaly až k 5 procentům.

0 0
možnosti

Nabízí se otázka jakou optikou má být hodnoceno hnutí ANO 2011? Text příspěvku v chování předsedy a členů hnutí přesně sedí i zde.

2 0
možnosti

M19i33l40a66n 54K36e61s30l

27. 5. 2020 22:16

Pan Fiala by si měl uvědomit,že mluví k národu blbců,pitomců a nesvépravných individuí. Každý má vládu jakou si zaslouží.Pan Fiala z toho davu vyčuhuje a hází perly sviním ,nezasloužíme si ho.Člověk nechápe,že tak moudrý člověk za deset let snažení,nevyhrál žádné volby (kromě do zbytečného senátu).Pořád se snaží a pořád se snaží.Ze zkušenosti ve škole vím,že když byl někdo pasován za blba v první třídě,tak mu to vydrželo až do jejího ukončení.V politice to není jiné.(zde platí blb =neschopný)

2 0
možnosti

Fiala, to je pro příští volby jistota. :-) Tak hlavně aby ODSku nenapadlo přepřahat.

1 0
možnosti

ODS by mohla být v roce 2020 skvělou stranou, to by ale ve vedení nesměl být právě "liberál" jako Fiala. Dokud se ho nezbaví, tak ji volit nebudu.

1 0
možnosti

Přidal bych odkaz na onen slavný pořad Interview ze 4.5.2017. Odkaz zde

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/217411058040504/

Nejvýživnější pasáže jsou cca od 12.minuty.

1 0
možnosti

P18e88t82r 64B38u13r10i81a61n

27. 5. 2020 21:18

To je otřesný, ten chlap na tom záznamu permanentně lže celých 25 minut v kuse a ještě v tempu. To je svým způsobem obdivuhodný výkon.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 1
možnosti

Termín "antibabiš" vymyslel Prchal a začal ho hlásat Babiš. Na krátká úderná hesla je Prchalův tým nepřekonatelný. Celý ten podnikatelskopolitický byznys není postaven na přesvědčení většiny obyvatelstva, ale na získání skupin, které dohromady zajistí získání moci. Zaměření je jasné, ti co k volbám chodí a věří všemu co se naslibuje, kdo je tato skupina odhalili již předem nám známí "šmejdi", jejich propracovaná strategie se jen okopírovala. Druhá oblast jsou "bídníci" ti, kterým se nedostává peněz a nejlépe když jsou v exekuci, pro ně stačí jen malá naděje, slib "světla na konci tunelu", a už vás neopustí. Třetí jsou zarytí komunisti, ne stalinovci, ale ti co za komuny měli víc a větší postavení než teď, hrozně je to štve, závidí a škodí kudy chodí, stačí říct nakopnu vašeho nepřítele a jsou vaši. Když se k tomu přidá i klubko prospěchářů, pak máte 30% voličstva, což je 10-15% obyvatelstva. Pomůže i přepočet na mandáty výhodný pro vedoucího a model je na stole.

Celé to má jistá úskalí, stojí to horu peněz, návratnost 1-2 roky, podle stavu státní pokladny a množství rezerv k rozpuštění do dotací. Jen vám do toho nesmí hodit vidle někdo z venku, třeba EU, a zastavit tok peněz.

Nutné je sehnat několik dostatečně sebestředných asociálů bez svědomí a z nich jednoho extra vyvedeného. Tady první pokus Andymu selhal a na druhý pokus už si stoupl před zrcadlo a tam toho výtečníka našel.

Koncept, postavit proti prolhanému sprostému asociálovy slušného člověka, nevyšel už Drahošovi. V normálním světě se totiž tito dva nepotkají a mezi nimi stojí právo a policie, v této zemi to tak není.

Co ale na Andyho platí, je drzý, nadprůměrně vzdělaný floutek, který se na něho nebojí udělat dlouhý nos a hbitě, logicky a pravdivě oponuje, což mu vzdělání umožňuje. Najdete je ve všech opozičních stranách, jen v některých je nepustí dopředu.

3 0
možnosti

J59i47ř19í 79F88o52g69e62l

27. 5. 2020 12:13

Trufnu si říci, že nemáte pravdu. Termín antiBabiš jsem začal používat já, stejně jako kdysi za vlády Špidly slovo deforma.

0 2
možnosti
Foto

ODS nevolím, ale fandím. Karma

1 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS