Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiní miliardáři do politiky nasadili svoje lidi a ty lze zavčasu přesunout (všelijaké komory, letiště, diplomacie, právní a poradenské a pod), nebo se jich rovnou zbavit.

Že by Andy zašel sám sebe udat, to nedopadne a dokud bude u moci nikdo si na něho nedovolí. Odchod do ústraní si nepřipouští, kdyby to udělal, tak někdo z jeho bývalých spolupracovníků by mohl objevit deník, nebo napsat knihu, nebo podat trestní oznámení podpořené pádnými důkazy.

Andy si to na sebe ušil sám a sám si podráží nohy, jakmile miliardáři ucítí Andyho slabost, roztrhají ho na kusy. Záleží na tom, kolik bude u dalších voleb lidí ochotných doplácet Andymu na jeho podnikání. Agroholding totiž bez dotací nepřežije, jedině snad, kdyby neoptimalizoval v daňových rájích, pak by to možná vyšlo šul nul.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Jen dodávám, že co se týká kontrolních hlášení, je vybráno skutečně hodně, ale nikoliv v souvislosti s DPH, ale na drakonických pokutách https://www.podnikatel.cz/clanky/inovativni-prijmy-statniho-rozpoctu-seznamte-se-s-pokutami-u-hlaseni-k-dph/ + příklady v článku pod tímto na stejném serveru. Takže se skutečně příjem SR zvedl.

Co se týká EET, po první vlně byly statistiky o tom, že skutečně tržby stouply, ale jen v těch odvětvích, kde zatím EET nebylo. Ale Babiš to prezentoval jako úspěch EET.

Jinak by se mi líbilo,kdyby Babiš zrušil úplně všechny buňky ANO, kde jsou nekalosti, čímž bychom se dostali do kýženého stavu asi tak s jednou buňkou ANO. ;-D

1 0
možnosti

Ano, jedna buňka k volbě Babiše bohatě postačí, mám-li to parafrázovat :-)

K tomu EET. Kdepak 18 mld., zlatý voči. Mluví se o nějakém výběru do 5 mld. a to je hodně nadnesené ze strany vlády. Kritici se nejčastěji shodují v tom, že v něm Babiš nezohlednil inflaci, nebývalou konjunkturu a s ní i prudký nárůst tržeb i samotný počet firem a započítal i příjmy z oborů bez EET. Náklady na EET potom stydlivka tají, ale mluví se o 3,5mld. Suma sumárum se celý projekt EET potácí na hraně prodělečnosti. A s tou loterií zvanou Závistivka už určitě.

1 0
možnosti

R^ Minulou neděli padla v OVM informace, že ČR spadla v zavádění protikorupčních opatření na 42. (tedy p o s l e d n í) místo v Evropě. Když člověk vidí, jak to Babišovo ANO vede, není se ani čemu divit. A ještě mají tu drzost o sobě tvrdit, že vytvořili protikorupční vládu.:-/

7 0
možnosti

Však proto se mu už říká profikorupční.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti

P93e32t35r 58B62u90r59i50a56n

14. 6. 2020 18:02

;-D;-D A možná jim ho v porodnici vyměnili. Na příkaz ODS.

5 0
možnosti

R^ Dík! Ale stále ho volí třetina voličů! :-)

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Věřte tomu, že kdyby Babiš v televizi zapěl "Neublížil som, nikomu z vás", jedno oko z jeho voličského elektorátu by nezůstalo suché.:-)

5 0
možnosti

Super, děkuji. Ony ty mlejny melou... pomalu, ale jistě.R^

6 0
možnosti
Foto

Petře, kéž by platilo, že na každou sv... se vaří voda.

8 0
možnosti

Platí to stále, žádný strach. Stejně jako "kdo si počká" - viz Brno.

5 0
možnosti

bramboracka, kterou vlada nabizi svym priznivcum, zacina kysnout - hnít. ale nekteri z nas jsou, bohuzel, ochotni hltat i zkazene jidlo

karma, Petre a peknou nedeli preju

10 1
možnosti

Málo úderné !

Ale musím obdivovat vaši zabejčilost, i když má nulový efekt ;-D.

2 6
možnosti

Pokud by byl efekt nulový, tak byste vůbec nereagoval. Ale jak vidno

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik