Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za optimistický článek.

Jin a jang: snad vyváženost dobra a zla, ženského a mužského principu, duchovna a materialismu.....

V celé dlouhé historii se stále mění mapa světa, politické systémy, zanikají celé civilizace (válkou, zmasakrováním či jen umělým přesídlováním a asimilací). Vše je stále v pohybu. Ale fakt je, že asi ne kvůli pandemiím. :-)

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-) Děkuji za zajímavé srovnání.

3 0
možnosti
MV

I když vysvětleno a posano jasně, stejně bude zpochybňovano. Tak už to tady v ty republice poslednich pár let, bohužel, funguje. Dík za blog.

3 0
možnosti

R^

Dík za kvalitní souhrn!

Pandemie nejsou trestem Božím ani vzpourou Boží přírody! Pandemie vznikají po mutaci viru, kdy na zeměkouli nemáme proti novým infekčním agens protilátky. K mutacím virů většinou dochází pasážováním přes domácí zvířata, tedy v oblasti, kde je intimnější soužití lidí s domácími zvířaty. Nejčastěji je to v jihovýchodní Asii. Pandemie byly, jsou a budou!

My jen musíme vědět, jak bránit větší náloži virů do našeho těla, abychom přežili a stačili si udělat protilátky!

:-)

3 0
možnosti

Žádný člověk není spasitelem! Ani Andrej Babiš! :-)

2 0
možnosti
MB

Virokrize mne utvrdila v poznání - "Když se daří - je to podezřelé" ! Jde o jasný signál horších zítřků - "Člověče - hospodáři" ! , chovej se dle toho. Tyto základní instinkty, měli naši předci v genech - (Po zimě přijde jaro, po konjuktuře krize). I nějaké neočekávatelnosti - bacil ! Pak mé hlavní překvapení - Nesmírná křehkost toho navyklého - pouhé 3 měsíce stačí k tomu, aby se představa masivu zřítila ! ...

Opravdu netuším, jak si to vláda s AB celkově představovala ? Bude nekonečný růst HDP - dotace a dárky voličům potečou proudem. Bude to neustále a tak nám bude lépe ? Výsledky 6 letého působení jsou zřejmé - Sýpky jsou prázdné a číšník má na účtence dluh 500 miliard Kč ! Je až neuvěřitelné poslouchat, kdy Bureš zpupně křičí, že hospodařil tak dobře, že si dluh může dovolit ! Že se ze situace proinvestujeme, (jistě). Nicméně nechápu, proč to celou dobu, kdy prostředky byly - Tedy nedělal ... ?

Právě on, má Pandemii v hlavě a rozsévá bacily po celé ČR. Často píši, že mezi KSČ a Hnutí ANO nevidím žádný rozdíl. Je to tady ! Komunisté zničili hospodářství ČSSR - Vedení Sekty zase ČR. Asi jsme již silnějšími a důstojnějšími, že ano. Těším se na příští sjezd - Budou se slavit úspěchy a i místo je již jasné - Bude to v kongresové - sportovní hale Martiny Sáblíkové ! Doprava luxusní, možno jez rychlovlakem, nebo novou, hustou sítí dálnic ! Pravda, někteří chtějí i doplout kánoí, po novém, vodním kanále s popelníčkem ! ... :-)

8 0
možnosti
LH

vy jste ten virus bazeman chytil a nepustí se a nepustí co ? šílenej život;-D;-D;-D

0 3
možnosti
JS

Rozhodně velice zajímavé shrnutíR^

2 0
možnosti
Foto

I19v50o 29C49i10l75i90c83h

17. 6. 2020 7:16

Výborný popis, karma R^

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS