Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^

Taky mne rozesmál tento Babišův výrok:

"Úplně stejně jako my se chová i většina zemí. Ty teď jen na rozdíl od nás nemusely dělat novelu zákona o rozpočtu, protože takové zákony, pamatující na krize mají už dávno. My bohužel ne, protože vlády ODS a TOP09 chtěly být papežštější než papež."

Pan premiér nějak zapomněl, že ty papežštější vlády už nevládnou 7 let, zatímco on byl v té době ve vládě ministrem financí a později premiérem. Tedy měl dost času takové zákony prosadit.

4 0
možnosti

"ANO, bude líp. A můžeme mi někdo říct kdy a v čem?"

Ptáte se špatně. Máte se ptát komu bude líp.Tam je to jasné. Babišovi a jeho firmám co mu nepatří. A to za to stojí, ne?

6 0
možnosti
Foto

To není nic nového, co říká Babiš. Když se dařilo České republice v době, když byl premiérem Jiří Paroubek, byla to samozřejmě zásluha Jiřího Paroubka a když se Česku náhle dařit přestalo, bylo to vinou všech ostatních kolem něj /například k hlasování o jeho a ČSSD totálně na hlavu padlých zákonech se bohužel nedostavili Marťané/ a měl po ptákách.

0 0
možnosti

Máte pravdu, tohle používají a používali by všichni premiéři.

0 0
možnosti

Musím říci, že je to bohužel přesné shrnutí faktů z doby vlády A.B. Bohužel pro tuto zemi. Pořád tu máme dost lidí, kteří nevidí, že A.B. vnímá Česko jako svoji další firmu, kde ví, že ji ovládá jen dočasně a kterou tuneluje ve vlastní prospěch. Pokusil se tunelovat i EU, ale tam mu to zatrhli a už mu nedají ani prd. Tady zase bohužel tu podporu nedostane Česko pro malé a střední podniky, které by to potřebovali. A A.B. se chová způsobem, když to nedostanu já, nedostane to nikdo a klidně nadává sprostě na EU, zájmy nás Čechů jsou mu absolutně ukradené.

Vycucnul veškeré rezervy, které mohl a nyní i rezervy měst, obcí a krajů, zasekl sekeru, kterou budou horko těžko vytahovat ještě naši vnuci a proč vlastně. Jeho holding o dotace nepřijde, dostane o co si řekne a v ČR není funkční kontrola oprávněnosti přidělování dotací (to nám sdělila kontrola z EU). Takže bych navrhnul, že veškeré dotace do Andyho holdingu zatáhnou jeho straníci, voliči a příznivci a nás ostatní ať s tím neotravují. Okamžitě přestane větší část národa nadávat Andynu, jen on jaksi ztratí motivaci k vládnutí.

15 0
možnosti
Foto

Karma, nejhorší je, Petře, že mu to stačí.....:-/

8 0
možnosti

Doposud jsem si celý život myslel, že výrok Josífka Goebbelsů, 05/1945 - se překonat nedá. RA už pochoduje ulicemi Berlína - "Soukmenovci, válka je vyhraná. Vlákali jsme nepřítele tam, kde jsme jej chtěli mít" ... !

To jsem ještě netušil, že se zjeví řečný Bureš ! Žít v rekordní době konjuktury - Vydrancovat přitom rezervy, (zděděné od nenáviděného Kalouska) - Nesnížit absolutní čísla Státního dluhu - směšně je poměřovat výkonem HDP - Zadlužit Stát, nepostavit infrastrukturu a neudělat podstatnější reformy, (zejména důchodovou), vážně - To zde ještě nebylo ! Ten rozdíl - Reálných výsledků s přínosem nad - generačního užitku je neuvěřitelně žalostný ... !

Módní přehlídka ovšem úspěšně funguje - Soukmenovci freneticky obdivují "Císařovy nové šaty" ! Už se rozepsala i další nadějná spisovatelka, A. Schillerová - "O dívce, která šlápla na chléb".I pohádkář - Hans Christian Andersen by hleděl , že ano ... :-)

11 0
možnosti
Foto

ANO, bude líp, ale jen Babišovi. Jinak není co dodat, jenom karma R^

12 0
možnosti

Tentokrát se s vámi na kritice ANO shodnu. Akorát na rozdíl od vás stále vidím jako zásadní problém, že opozice nemá jiné téma než antibabiš. Na to opravdu není dobrá odpověď, že "příznivci ANO by se mohli zamyslet nad...";-)

0 0
možnosti

A jaký program má Babiš? Antikalousek. A všeci kradnú. A nahrabat si, co se dá. To je celý jeho program.

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS