Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Proc je to stazeno z hlavni strany???

4 0
možnosti
PB

Protože článek nebyl dostatečně ozdrojován, tedy jsem si to všechno vymyslel.

1 0
možnosti
PB

...... nóóó, zatím sa jim daří!,- společenský rozklad, chaos, dekadence, anarchie, mizivá právní ochrana - nulová vymahatelnost práva, hospodářský kolaps, avanturismus atdatd. - a nyčko stačí rozvinout myšlenku "jak s tím svinstvem kolem nás zatočit" a nová, vůdčí, světonázorová IDEA je na světě!,- rozdrážděné mlčící většině pak už stačí nabídnout cokoliv, co povede ke znovunastolení řádu a pořádku, včetně použití brutální síly!,- .........a tak sa milí sociální inženýři, aktivisté, petenti a jiní progresivisté, rodí nový diktátor!

1 0
možnosti
MB

Mám sice už nějaký věk a dokonce vzdělání - konstatuji, k ničemu ! Současnému světu a jeho trendům přestávám rozumět. Už si libovolně mohu určit vlastní pohlaví, kdo chce - může si vzít koho chce, klasická rodina nabývá archa pojem. Již dochází i na barvy ? Celá moje výchova od linie živno dědka - "Méně mluv a více pracuj", je rovněž na pováženou ... !

Naopak, méně pracuj a více mluv ! S oblibou říkám, kdyby se předkové reinkarnovali - obeznámili = Ihned by povolali drožku ! Jejich slova - "Okamžitě zpátky na hřbitov", tam jsou poměry kupodivu ještě v pořádku ! Vychovali jsme s manželkou, své dcery vůbec vhodně ? Mají vzdělání - pracují, bydlí ve svém a jsou na chlapy ! Nebudou nějaké divné ? ... :-)

2 0
možnosti
SB

Čemu se divíte, pane Bučku?

V jiných souvislostech v jiných fandíte těm policickým stranám a těm politickým silám, které tohle prosazují. A v tomto příspěvku se divíte, kam ten svět spěje.

Spěje tam, kam vy ho posouváte, přestože se domníváte, že ho tam neposouváte.

1 0
možnosti
ZH

Je to škoda. Chováte se jako řada geniálních alkoholiků případně obsesivně kompulzivních racionalistů. Pravděpodobně si nikdy nepřiznáte, že máte jen vlastní problém. To, čím spíláte ostatním, sám děláte. Chodíte nevyžádaně pod cizí příspěvky a naprosto neargumentovaně tam vykřikujete. Jste aktivista jako vystřižený, viděno z druhé strany až nepřiměřeně agresivní. Klidně argumentujte, ale uberte v agresivitě vůči ostatním a všem bude lépe. I vám.

0 9
možnosti
MP

Co to tady vykladate? Jakepak nevyzadane? Takze kdyz ja ted zareaguji na vas, tak jsem taky nevyzadane agresivni? A jak jinak chcete diskutovat? Petra Buriana jsem nikdy nevidel v diskusi agresivniho, vas uz mockrat, naposledy treba ted s tou narazkou na genialniho alkoholika ci obsedanta. Mimochodem: co to je obsedantne kompulzivni racionalista? To by me fakt zajimalo. O vasem clanku reagujicim na muj blog, v nemz se to sprostotou a agresivitou jenom hemzilo, ani nemluve! Hodte se do klidu a vsem bude lepe. I vam.

6 0
možnosti
JF

J28i29ř81í 51F90o71g68e79l

6. 7. 2020 21:57

Tak kdy to přijde?

Zakáží nám Černého Petra, černé pasažéry, černé koně, černou barvu smutku, černé zítřky, černé dny nehodovosti, vidět to černě... a to je tak asi desetina černých rčení.

Není to postavené na hlavu? Až to přijde, budeme chtít být dále člen lžikorektních spolků?

6 0
možnosti
Foto

Petře, chtěl jsem napsat, že ten Váš článek je trefou do černého, ale jelikož by to neprošlo, napíšu, že jste trefil hřebík na hlavičku.

7 0
možnosti
MK

My dobře víme, koho jste myslel tím hřebíkem! ;-)

0 0
možnosti
SB

Zlaté staré časy, kdy jsem byl zabanován za slovo "sekundární".

.....................

Já jsem měl před asi tak dvaceti lety problém na Novinkách, lam už leta nepřispívám, ale tehdy ano, se slovem "Beethoven". ALe bylo to vteřinu poté, co jsem odeslal diskusní příspěvek, takže to musel být počítač.

Samozřejmě tam našel druhý pád množného čísla vulgárního slova.

Ale počítač za to nemůže. Ten je tak naprogramován a neumí jednat jinak.

2 0
možnosti
ZH

Jsou to regulérní teroristi, protože terorizují zbytek společnosti svými nesmyslnými požadavky a vyvolávají v lidech strach vůbec něco říct. Je na čase začít na ně podávat trestní oznámení za vyvolávání nenávisti.

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik