Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Lži Miloše Zemana

Prakticky neexistuje žádné významnější prohlášení M.Zemana, ve kterém by nelhal, demagogicky nepodsouval, nebo účelově nezaváděl. Pokud ze startu řeknu o nějakém jeho vyjádření, že Zeman lže i tentokrát, můžu se mýlit jen v 10%. 

A pokud naopak prohlásím, že má pravdu a já mu věřím, vystavuji se nebezpečí, že se ztrapním s docela velkou určitostí. Až do takové fáze to náš prezident "sjednotitel" a vůdce horních deseti milionů dopracoval. Zemanovy lži jsou doslova jako chřipková epidemie. Objevují se náhle, za to však s pravidelností měsíčních cyklů, jsou rezistentní vůči všem obranným vakcínám a mizí neočekávaně do ztracena ovšem vždy až poté, co napáchaly na obyvatelstvu nezhojitelné škody. Pojďme si pár jeho evergreenů připomenout. V článku jsem čerpal ze stránek http://www.brics.cz/zemanovy-lzi

-Víte, za mé vlády se zvýšila minimální mzda z 2500 korun na 8000 korunlež

-ale bohužel ty další vlády, pokud vím, už ji dále nezvyšovaly, lež

-Před 10 lety se ze státního rozpočtu vydávalo 30 procent výdajů na investice, lež

-Na Hradě v případě mého zvolení nebudu mít žádné poradce, protože se domnívám, že v souladu s ústavou by poradci prezidenta měli být ministři...tak to jsme ani nevěděli, že onen žlutej atlet ztracenej v pekingském davu byl náš vlastní ministr.

-Na mou prezidentskou kampaň, bude-li nějaká, bude zapotřebí dvou až tří milionů korun...pravda je taková, že na kampaň o které je řeč (2012-2013) padlo přes 37 milionů.

-Zaprvé bych nikdy nevystupoval veřejně proti vládě...srovnej jeho následující prohlášení: Vláda podle mého názoru dosud ve svém konání učinila jednu základní chybu, že podlehla panu Kalouskovi a zkurvila služební zákon.

-Je to zákon o prokázání původu příjmů a majetku včetně možnosti zabavení nelegálně získaného majetku. Je to zákon, který jsem prosazoval už v Poslanecké sněmovně, která ho třikrát odmítla, ale budu ho prosazovat počtvrté, popáté i pošesté...jednak je to lež a jednak srovnej jeho křečovité hájení V. Mynáře, kterému nebyla udělena prověrka pro jeho podezřelé majetkové transakce s ruskými neprůhlednými firmami.

-Já jsem se zavázal, že nebudu v prezidentské kampani kritizovat žádného protikandidáta...a prakticky lživě a urážlivě napadal všechny z protitábora, včetně jejich voličů.

Má první zahraniční cesta povede na Slovensko...řekl, a odjel do Rakouska.

-Jak dobře víte, prezident republiky ani vláda nemá právo rozpustit Poslaneckou sněmovnu...lež, prezident tuto možnost automaticky má. To ovšem prezident s fenomenální pamětí, obrovským přehledem a celoživotní vrcholový politik nemůže samozřejmě vědět.

-Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, protože nemůže unést nátlak Schwarzernbergových příznivců...sprostá lež.

-Zeman řekl, že když Schwarzenberg zrestituoval zámek v Čimelicích, tak zvýšil nájem, aby tak vyhnal z domu místní učitelku Táňu Bílou...ta tam v té době už 10 let nežila a knížete se aktivně zastala.

-Zeman řekl, že mu vyjádřili podporu Franz i Fischer...oba dva se proti tomu důrazně ohradili.

-Zeman řekl, že by se Ladislav Smoljak obracel v hrobě, kdyby věděl, že Zdeněk Svěrák vyjádřil podporu Karlu Schwarzenbergovi...Smoljakovi příbuzní chtěli za to podat na Zemana trestní oznámení.

-Zeman a jeho tým řekl, že na rodinném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem...byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří.

-Budvar je jediný národní podnik na území České republiky...Zemanova lež běžného významu.

-Mimochodem, většina dnešních vedoucích představitelů Číny byla za éry Mao Ce-tunga v koncentračních táborech...Zemanova lež doplňujícího významu.

-Co se týká vulgarit, z naší dlouhodobé známosti dobře víte, že je většinou nepoužívám...naopak, mnohdy mluví jako hispánský feťák z předměstí Chicaga.

-Pokud jde o příběh o statečnosti, pokládám za velkou čest, že mohu udělit nejvyšší české vyznamenání vojenské třídy dvacetiletému letci, který zahynul koncem října 1945 v bitvě o Británii...zde Miloše zradila nejen jeho pověstná fenomenální paměť, ale i učivo 7.třídy základní školy. Koncem října 45. už prosili kolektivně za odpuštění i Japonci.

-Čína se letos stala největší ekonomikou světa...jo, a Ovčáček byl ve stejném roce svatořečen Papežem.

-Začal bych jedním citátem. Ve třicátých letech napsal velký český novinář Ferdinand Peroutka článek Hitler je gentleman a z toho článku vyplývalo, že s Hitlerem je možné se dohodnout...a že Miloš je prostě náš miláček.

- v totožném pořadu Zeman uvedl:„Domnívá se, že článek byl cenzurován. „Existoval zřejmě pouze v prvním vydání deníku Přítomnost“, to asi těžko, když Peroutka byl obsahový šéfredaktor, musel by totiž cenzurovat sám sebe.

-Zeman ve Zlíně pravil, že pouze v Praze a ve Zlínském kraji jej lidé nevolili...lež, plné zuby ho měli lidé i v dalších šesti krajských městech.

-Zeman opakovaně napadl Českou televizi, která prý měla připravovat v divadle Petra Bezruče jakousi provokaci...pravda je taková, že ČT zde dlouhodobě připravovala natáčení dokumentárního pořadu, což dosvědčil jak ředitel divadla, tak zástupci České televize. 

Zeman napadl amerického velvyslance Schapira, že se neúčastnil oslav státního svátku na Pražském hradě dne 28. 10. 2016 ...celý národ ho ale viděl naživo v televizi.

-Čína je největším investorem v Německu...zde se jedná o jednu z mnoha tkz. Čínských lží, které se Zeman jezdí k soudruhům pravidelně učit tak, jako Gottwald jezdíval za stejným účelem do Moskvy.

V naší zemi bude smršť čínských investic...po tomto prohlášení začaly čínské investice prudce upadat.

-Prezident Trump mě pozval do Bílého domu. Nejdéle do konce dubna se setkáme. Bude to můj další přítel...velmi úsměvné prohlášení, kdy třídní obrýlený žalobníček doma tvrdí, že ho všechny děti zbožňují.

A moje oblíbená Zemanovo demagogie je ta, s níž obhajoval svoje rozhodnutí, proč vystavil Babišovi premiérský bianco šek na věčné časy:  „Jedná se o úspěšného podnikatele, jehož podnik platí daně v České republice,“...pane prezidente, bývalý premiére, předsedo poslanecké sněmovny, dlouholetý poslanče a předsedo strany, ekonome se sloní pamětí a univerzálním přehledem, každá průměrně zdatná účetní v naší zemi ví, že každý, kdo fyzicky podniká v ČR, platí také daně v ČR automaticky!

Co říci závěrem. Je jisté, že Miloš Zeman lže s takovou samozřejmostí, s jakou dýchá, kouř z ohniště stoupá a slunce chrlí své paprsky. A s takovou bezmyšlenkovitou bezstarostností, s jakou ho jeho příznivci stále dokola volí.

Autor: Petr Burian | pátek 4.5.2018 13:14 | karma článku: 33,98 | přečteno: 1380x
  • Další články autora

Petr Burian

Země opaků

Vše, za co bojovali, trpěli a umírali naši předkové, se nám splnilo. Máme blahobyt, rovnoprávnost a bezpečí. Mnozí lidé zadušení tak snadným životem, absencí nepřítele a překážek, se však rozhodli to zničit a vydat se cestou zpět.

15.7.2020 v 12:36 | Karma: 39,90 | Přečteno: 1858x | Diskuse| Politika

Petr Burian

Zlepšení situace Romů

Pan Zdechovský napsal blog, v němž popisuje cestu ke zlepšení životních podmínek Romů, kteří se sami chtějí přičinit. A jako spousta podobných projektů i tento má stejnou charakteristiku: je přehršlí slov o tom proč, ale ne jak.

8.7.2020 v 17:00 | Karma: 39,93 | Přečteno: 1997x | Diskuse| Politika

Petr Burian

Neberte nám černou, nepatří vám

Barvy a jejich názvy jsou společným vlastnictvím lidstva. Můžeme je sdílet, ovšem nikdo nemá právo si nárokovat výhradní rozhodování o používání té či oné barvy. Nikdo na ni nemá copyright. Ale přesně tohle se dnes děje. Bohužel.

6.7.2020 v 20:35 | Karma: 38,45 | Přečteno: 1341x | Diskuse| Politika

Petr Burian

Babiš přiznal, že všechno dělá správně

Na Idnes dostal pan premiér prostor ke svému vyjádření. Jeho komentář s názvem Proč se dnes můžeme zadlužit, je prakticky souhrn toho, jak to všechny vlády před ním dělaly blbě a jak on to dělá všechno dobře.

2.7.2020 v 21:00 | Karma: 36,34 | Přečteno: 1373x | Diskuse| Politika

Petr Burian

Příběh o rasismu

Kdybych byl Rom, mohl bych vám tady vystřihnout svůj příběh o rasismu na pokračovaní jako z partesu. A kdybych byl ještě k tomu matka samoživitelka, protkal bych ho takovou nebetyčnou diskriminací, že by jedno oko nezůstalo suché.

28.6.2020 v 12:58 | Karma: 42,72 | Přečteno: 2153x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rušení GPS se vyostřilo. Dvě letadla z Finska do Estonska nedoletěla

29. dubna 2024  14:24,  aktualizováno  19:15

Pobaltské země varovaly, že rušení signálu GPS, ze kterého je obviňováno Rusko, by mohlo způsobit...

Krádeže počítačů a vysílená policie. Paříž už z olympiády polévá studený pot

29. dubna 2024  19:05

Francouzský prezident Emmanuel Macron slíbil, že zahajovací ceremoniál olympijských her na řece...

Těžkooděnec udeřil obuškem muže na Majálesu, policie incident prověřuje

29. dubna 2024  18:43

Policie prověřuje jednání těžkooděnce, který udeřil obuškem muže na sobotním festivalu Majáles v...

Rakety ATACMS spásu samy nepřinesou, Rusy na Ukrajině si ale najdou všude

29. dubna 2024  18:29

Jedna z položek nové mnohamiliardové vojenské pomoci Ukrajině, kterou po měsících průtahů schválil...

  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik