Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P42e14t44r 74B52u55r78i61a30n

14. 6. 2018 18:27

Děkuji všem za příspěvky.

Abych zbytečně nerozvětvoval už tak nepřehledná některá vlákna, odpovím panu J.Hermánkovi a paní M.Moudré dohromady a takto z patra:

Jiří Hermánek 46220

Facebook

Blog

Celému tomu tristně bolestnému povídání chybí jakákoli fakta. Kde je psáno, tedy, který zákon určuje, jaký stupeň prověření, má mít hradní kancléř? Ví to autor? A pokud to ví, tak proč to neuvede a pokud to neví, tak proč o tom píše?

Pane Hermánku, pro Boha živého! Můj blog je o tom, že zákon který by určoval že kancléř má mít prověrku, byl zamítnut! Je to hned v první větě mého článku!! A tak logicky, když onen zákon neprošel, logicky z toho vyplývá, že žádný takový není! Pobíráte to alespoň z části? Není to moc složité?

Ale jiný zákon, zákon o utajovaných informacích zase žádá, aby se s utajovanými informacemi na stupni 2-4 stýkaly pouze osoby, které tuto prověrku MUSÍ mít. Chápete to, paní Moudrá? Tedy zákon neurčuje na jakých pozicích musí mít kdo jakou prověrku, ale s jakými utajovanými dokumenty se kdo seznamuje, takovou musí mít prověrku! Tedy pokud by kancléř (starosta, učitel, soudce, řidič tramvaje, policejní ředitel, prodavačka, náčelník generálního štábu) nepřišel, a ani by to nebylo pravděpodobné, do styku s utajovanými materiály na stupni 2-4, potom prověrku nepotřebuje. Ale pokud s nimi do styku přichází, je to pravděpodobné, ba dokonce s nimi pracuje, jako třeba kancléř, potom prověrku od BIS potřebuje vždy, jinak porušuje zákon. Sami si vytipujte, které profese uvedené v závorce by asi prověrku potřebovaly a které ne. Vím že je to složité na pochopení. Dávám vám půl roku.

0 0
možnosti
Foto

To po nich chete moc. :-)

1 0
možnosti
Foto

Tato země je jejich (hradní sebranky), jak hlásili před volbou prezidenta a plně to potvrzují. Jen je škoda, že polovina voličů si myslí, že se ten slogan týkal i jich.

8 0
možnosti
MS

Nejhorší na tom všem je fakt, že polovině voličů tento stav nevadí. :-/

8 0
možnosti
Foto

Prověrku na přísně tajné povinně pro všechny členy vlády, starosty, a samozřejmě každého prezidenta....;-)

0 0
možnosti
Foto

Že si tak, navzdory svému jménu, libujete v těch infantilních příspěvcích8-o?

0 0
možnosti
AL

Když jsem si přečetl článek a níže odbornou diskuzi, tak musím konstatovat, že i tento článek mi udělal radost.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jako většina lidí i já rád vyhrávám a protože jsem slušně vychovaný, tak mi bolest, nenávist a utrpení poražených nedělá radost, ale vzbuzuje soucit.

Celých pět minulých let statečně "bojovali" poražení s Milošem Zemanem. Pak přišli další demokratické volby a Miloš Zeman opět vyhrál.

A já se raduji.

Mám rád takové články a těším se na další - dělají mi radost! Mám rád našeho českého prezidenta, demokracii a svou svobodu!

:-)R^

0 9
možnosti
AL

... přišly demokratické volby.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Někdy je to tady jako u blbých na dvorku. V normálně fungujících zemích je jednoznačně zákonem dáno, jaký stupeň utajení musí určitá funkce splňovat. My to máme v našem státečku vyčůraně tak, aby se dalo cokoliv nějakým způsobem obejít. Proto se sáhodlouze řeší nějaký Minář, který by normálně kancléřem nikdy nemohl být. Člověku je stydno, ale hlavně smutno, kam jsme to dospěli.

16 0
možnosti
Foto

Karma, nejvíc se mi líbí, jak socani hned poslušně naskočili na rudohnědou hlasovací mašinu. :-) A to ještě nevyhlásili výsledky té jejich hry na referendum. ;-D

12 0
možnosti
Foto

:-)A to ještě ten krasavec Zimola v TV prohlásil , že v těch referendech budou ve straně pokračovat a budou je užívat při řešení významných problémů.

Mno - to nepotřebují vedení , stačí schopný ajťák a dobrý software.

Navíc ušetří a mohou konečně začít splácet dluhy.;-D

5 0
možnosti
Foto

Celému tomu tristně bolestnému povídání chybí jakákoli fakta. Kde je psáno, tedy, který zákon určuje, jaký stupeň prověření, má mít hradní kancléř? Ví to autor? A pokud to ví, tak proč to neuvede a pokud to neví, tak proč o tom píše?

Od toho bychom se měli odpíchnout a nikoli od nějaké parlamentní komsomolské snahy to kancléři Mynářovi nějak "osladit". Je zcela zjevné, že veškerá kritika prezidenta Zemana je naprosto nenápaditá a stále se opakuje.

A nyní, kdy odpadl onen, před půl rokem ještě zásadní problém s prezidentovým zdravím a "dožitím do švestek" se neustále hledají zástupná témata, která by alespoň trochu překryla ono poměrně významné Zemanovo vítězství (o 5,6% hlasů více, než jeho protivník).

3 13
možnosti
Foto

ad JH . S dovolením - nechápu zcela Vaši urputnost , s níž hájíte cokoli , s čím přijdou MZ a VVP. U lidí Vašeho / a mého/ věku , vzdělání a životních zkušeností je to věc poměrně mimořádná. Říkám si tedy s Vančurou : Jest vás šlakovitě málo , ale jste.

Na tomto fóru je docela rozšířené mínění , že jste "profesionál" placený ruskými službami. Mno - budiž.

K tomu Mynářovi - Vy si opravdu myslíte , že Ústava musí ( lépe řečeno je schopna) explicitně vyjmenovat veškeré situace , které mohou nastat ? Pp MZ sice tvrdí , že "duch" Ústavy je blbost , ale on se často mýlí.

Řekl bych , že ten , co chodí s pp prakticky všude , drží mu tašku i hůl , by měl mít prověrku té nejvyšší úrovně. Když už s tím nejvyšším spolupracuje....:-(

8 0
možnosti
PK

Ač nepatřím k antizeman týmu, toto považuji za Zemanovo silné selhání a pana M za bezpáteřní kreaturu.

8 0
možnosti
MB

Chápu, že politika je o kompromisech. Občas se vanička vylije i s dítětem, Mynářem. Je řečeno = Máme zde podivnou, nedůvěryhodnou osobu. Ozve se, to nevadí, ve správném kolektivu je oblíbená a potřebná. Další Zemanova facka morálce. On vlastně navádí - Nedbej své pověsti - služ mi. Já rozhoduji co je krásné a správné. Je to špatně . Komunisté měli nomenklaturu - Miloš má manýry ... :-)

11 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik