Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Říkejme si co chceme, ale v tomto Romové rozhodně drží při sobě a pro ránu nejdou daleko...

píšete, čímž je naznačováno, že na rozdíl od nich necháváme lhostejně spoluobčany napospas agresorům (čest výjimkám jako byl tenhle chlapec). Pak se pokrytecky píše o lhostejnosti lidí, o tom, jak jen přihlížejí a zaznamenávají si děj na mobil, místo aby pomohli. Jenže někdo riskuje roční podmínku za výtržnictví, zatímco jiný 15 let za rasově motivovaný pokus o vraždu, ač by se jednalo o tentýž incident. Kromě toho se od odborníků dovídáme ...raději si jich nevšímejte. Násilí není řešení. (https://brno.idnes.cz/vankovka-gang-brno-kapitan-bohunice-d6h-/brno-zpravy.aspx?c=A180803_155617_brno-zpravy_vh). Není divu, že společnost je v takovém stavu a chová se, jak se chová.

0 0
možnosti

P48e16t55r 86B81u59r68i17a71n

11. 8. 2018 10:12

Říkejme si co chceme, ale v tomto Romové rozhodně drží při sobě a pro ránu nejdou daleko...

A kde je tam psáno, že se to týká situací, kdy je na scéně nějaké nebezpečí, či agresor?

0 0
možnosti

Romský likvidační útok v Dubí patří do stejné, ne li horší kategorie jako nedávný útok holandských mlátiček na číšníka v Praze a mělo by se o něm informovat stejně pravdivě nikoliv novinářsky korektně (čti přip.sraně).

Pokud se nějaká mentální chátra chová protizákonně, je nutno ji potrestat a je jedno zda je černá, bílá, nebo žlutá.

4 0
možnosti

Ano, souhlasím. A o tom je můj blog.

0 0
možnosti

...... to bude problematický !,- doba plná paradoxů,- na jedný straně se nám vracejí bojovníci z Afghánu v cínovejch rakvích, na druhý straně jiní "bojovníci" bezdůvodně zmasakrujou mladýho kluka na koupáku. Kliniku nevystěhujem protože by fetky neměli kde smažit, v Chánově vodpustíme neplatičům dluh na nájemným 30 milasů, ale (dneska již) desítky důchodců, co celej život robili a svůj barák si v rámci H-systému zacálovali dvakrát, v klidu vodsoudíme a vystěhujem na ulicu !,- ...... doboha, v jaký zemi to vlastně žijeme (?), jaký hodnoty a společenský normy preferujeme a míníme akceptovat (?), jakou morálkou se řídíme,- a jak vůůůbec vnímáme pojmy jako je právo a spravedlnost ?!?R^

10 0
možnosti

Pane Brodský souhlas. Ovšem o tomhle by muselo být napsáno jednotlivě minimálně 10 blogů.

0 0
možnosti

Základní cigánská zásadas. Gadžo neni čloiěk a krev z něj neteče.

3 0
možnosti

Nemáte pravdu. Já s romkou žil (a s olaškou taky), ovšem tak jak ona třídila společnost, to byste se musel učit. V prvé řadě definovala cikány na romy, cikány a olachy. Nás potom nazývala důsledně: Čechy. Atd. bylo by to na delší povídání.

0 1
možnosti

Obávám se že tu dlouho nebudete.

3 0
možnosti

Děkuji za přízeň a budeme doufat. Vždyť neříkám nic mimo rámec. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik