Diskuse

Hradní žumpa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M90i59l58a58n 50K82e97s12l

16. 10. 2018 21:40

Proč ten Zeman mluví vulgárně?Není typem sprosťáka,který tak nějak samo sebou v každé holé větě, kterou pronese použije jedno sprosté slovo.Není typem sprosťáka rapla,který v návalu zlosti vulgární slova používá.Případ pussy riot(nechce se mi zjišťovat zda se to tak píše).Naše masmedia nám prezentovala tuto skupinu jako velké bojovnice za právo a spravedlivost v Rusku, pronásledovanou zlým katem ruského lidu Putinem.Kdyby nebylo Zemana,tak by mnozí tomu i věřili.Zeman nám ukázal jak to s nimi je.Případ kradače Nové huti a okolí.Kolik let se již kolem této kauzy chodí a nic se neděje.Co se vleče prý neuteče.Tady však hrozí,že uteče.Kradač i vládní napomahači mají naději,že akce vyšumí do ztracena.Nikdo na slušnou mluvou pronesené výtky nereaguje.A ejhle stačí jedno neslušné slovo vzbudí tolik zájmu o tuto kauzu.

5 7
možnosti

1) Prezident nemá mluvit vulgárně. Tečka.

2) Pussy Riot byly pronásledovány Putinovým režimem. Není normální za výtržnost v kostele posílat na dva roky do jakéhosi trestaneckého tábora daleko od domova. Určitě si nějaký trest zasloužily, ale ten trest byl naprosto nepřiměřený. Nadto se ten rozhovor točil okolo ruských politických vězňů. Ti v Rusku prokazatelně jsou. Zeman se snažil odvést pozornost tím, že zmínil pouze Pussy Riot, jako kdyby byly jediné, a pak se to snažil bagatelizovat vulgaritami. Neboli v tom rozhovoru pomáhal ruskému režimu.

3) Pokud je Bakala kradač, tak dobrá. Věděl jste, že majoritu v OKD získal právě v době, kdy byl Miloš Zeman premiérem? Jeho vláda mu to umožnila, stát zde trestuhodně zanedbal obchody s akciemi, což mohl být záměr. Zbylý podíl, který prodával Sobotka, už neměl takovou cenu, protože většinu měl někdo jiný. Takže je to právě Zemanova vina. Pokud chce být vulgární, tak ať pěkně začne sám u sebe a svých kámošů. To oni nechali Bakalu ovládnout OKD.

22 0
možnosti
KT

Koprolálie je nemoc. Myslím, že by takto postižený pacient neměl být prezidentem.

17 2
možnosti
PB

P34e47t25r 21B18u60r37i79a37n

16. 10. 2018 19:59

Poučen strýčkem googlem souhlasím.

2 1
možnosti
Foto

R^naprostý souhlas-je to hulvát;-€

8 2
možnosti
MD

Ovsem jesti rozdil mezi hulvatem bezdecnym a hulvatem ucelovym. Zeman jako hulvat ucelovy je zcela genialni. A tak jen pseudo slusnaci a pseudo inteligenti se mohou pominout.

4 9
možnosti
Foto

Já jenom nevím jak o tom psát. Podle kodexu diskutéra když se vyhvězdičkuje sprosté slovo, tak je to na smazání. A přitom tu přímo vyšel článek o tom projevu, kde ta slova byla vyhvězdičkována. Já chápu, že si nemohu být roven s panem prezidentem, vždyť on o mě pořád prohlašuje že jsem ta ... a teď nesmím ani hvězdičkovat. Prostě všichni jsme si "rovni". Ale někdo si je rovnější. Ale to, co si myslím o našem nejvyším, to obvykle zanechávám na malé místnustce a pro jistotu splachuji.

14 0
možnosti
Foto

Ještěže můžeme alespoň naznačovat;-)

8 0
možnosti
PB

....... že je sprostej jak dlaždič?,-tak to je bez debat !,- že dokázal přiblížit "starejm, zaprděnejm nevzdělancům" z lontu pravý kvality Pussy Riot je v oblasti kultůry na Nobelovku (včetně doslovnýho překladu),- ...... si nejsu vůůůbec jistej, ešivá von nebyl vůči tem ekonomickejm "zmr..." nakonec moc měkej! V putyce na jejich adresu, po léta, slýchávám fest peprný přívlastky a vulgarismy sou takřka nepublikovatelný!

2 0
možnosti
VS

A co tím chcete říci? Že nejste schopen rozlišit mezi vulgaritami osazenstva vaší knajpy a veřejným projevem prezidenta republiky? Tedy, ne že by mne to mělo ve vašem případě nějak překvapovat...

3 2
možnosti
Foto

R^Karma. Vizuálně i obsahově je Zeman odporný. Pro někoho však může být přitažlivý jak plesnivý sýr nebo rozkládající se zvěřina.

20 0
možnosti
VV

Co mate proti plesnivym syrum? Vetsinou jsou lahudka.;-D

0 0
možnosti
Foto

Karma.Ovšem žumpa ještě nemá dno a senilní stařec vstupující do puberty ještě neřekl vše....snad je to pro aspon malou část jeho voliču užitečná lekce před další volbou prezidenta,která nás brzy čeká....

8 1
možnosti
Foto

Teče mu do bot. Trump ho nezve, Číňani nějak neinvestují, Putin ho dost nechválí a teď mu nevyšly volby do Senátu podle jeho gusta. Tak kolem sebe prská jak v posledním tažení. Opravdu prezident všech našich občanů. A ti co ho adorují mu jistě rozumí. Tomu rozumím taky.

19 1
možnosti
Foto

I63v73a41n 39M90a74r98e98k

16. 10. 2018 18:43

Jak promluvil, tak promluvil. Řekl něco v tomto projevu co by nebyla pravda? 8-o8-o

3 4
možnosti
Foto

kultivovaně podanou pravdou by oslovil více lidí

4 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik