Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"- zrušení obchodníků s chudobou (tedy šlus poslední možnosti bydlení pro těžko ubytovatelné)"

....... to mě zaujalo!,- nemám nic proti 1KK pod mostem, pokud si nájemce, nikoliv svůj, ale státní kvartýr sám totál zdevastuje a zplundruje !,- voni to chcou sice v rámci angažmá ve vládě zrušit, však tři járy nazad pro ten samej problém vymysleli pojem "sociální bydlení" !,- a opět to jde na úkor státu, tzn. na úkor daňovejch poplatníků !,- ........ tak ešivá voni sou ti socani normální;-D;-D?!?

1 0
možnosti

Jo jo, v Ústí se nějaká podnikatelka naštvala a skončila s ubytovnou. Sama radnice a romské spolky jí volaly, jestli si to nechce rozmyslet. Škemraly! Prý lidi nebudou mít kde bydlet.

0 0
možnosti

Tak píšete úderně, řekl bych jako "rudoprávník" Kojzar, ale v zrcadlové rovině. Socdem není má "politická" láska. Ale třeba když jsem německým přátelům vysvětloval, že životní minimum je u nás cca 120 Eur měsíčně, tak si mysleli, že jsem "pomýlený". Stejně tak, že u nás je na 10 milionů lidiček přes milion živností.

1 2
možnosti

Tak pokud jste jim do hlavy cpal takové demagogie, tak to se nedivím. Úmyslně nepíšu lži, protože lživé to úplně není, ale účelově zavádějící. Takže měli pravdu, jste pomýlený.

2 0
možnosti
Foto

ČSSD už se odrazila ode dna... Vy jste to neslyšel? ;-DKarma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik