Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Socialistické školství zřejmě studentce nevysvětlilo, co je to kapitalismus. Jinak by takovou hloupost nemohla na svůj transparent napsat.

0 0
možnosti

...... "Ahoj, jmenuji se Viki, je mi dvanáct let a chodím na základku v Práglu,- ..... a k tomu klimatu Vám teda musím říct že je to fakt strašný!,- je třeba začít vod malejch věcí,- třeba zachránit ty deštný pralesy nebo jako ty velký plejtváky a potom spravíme aj to klima!",- ........ "mamka říkala že pátky sou málo, že můžu školu bojkotovat už ve čtvrtek,- jako abych to všechno stihla !!!"R^

4 0
možnosti

Pěkně jste to těm mladým pokryteckým konzumním zmetkům nandal, všechna čest a karma.

5 0
možnosti
Foto

sama bych řekla, že stávka má začít u toho, až bezpečně vím, že já sama papír jen tak neodhodím, že mi je prostě jakousi ctí nenechat po sobě uklízečce binec a že mi taky naprosto nic neudělá zvednout holt ten papír i za toho druhého a neukazuju - to von.

Ale nejvíc mi na tom celém mrzí jedna věc. To nerozlišování. Pro ně je svět na jednu starnu jednoduchý a na jednu stranu složitý a fakt je. A to kvůli nám dospělým, co jsme jim tohle vybudovali. Tam si čuchněme k vinám. Ale koukněte na tu zmatenost. Je tu jedna mladá blogerka, která je v jednom článku strašný klimatolog a ve druhém jsou ekoteroristé všichni, co by jí omezili auto. Ale v tom druhém má čtenost jako blázen a vynáší se do nebe, jak je mládí chytré. Tak to tedy nevím.

A pak, jsou mezi studenty fakt i hodně nadějní a přemýšliví a opravdu to není póza, dělají různé studie a střední odbornou vědeckou činnost na celostátní úrovni a brilantně. A mně je potom líto, že se paušálně pohřbí s těmi, co půjdou na akci čistota lesů v době výuky a čistí to vlastně dost často po sobě.

0 0
možnosti
Foto

;-) Mládí je nemoc, z které se většina mladých uzdraví. Ne každý z mladých si ovšem bude moci zazpívat s Krylem ,,a budeš jako táta", neb ne každý z nich vůbec svého skutečného tátu zná. Ale to není jejich vina. Nejlepší vždy je ,,idea", a to až ,,zásadní", a schopnost se pro ní ,,nadchnout až na doraz". Natolik, až se ,,vlna vzedme". Do doby, než opadne, či jí převálcuje vlna další. A tak jdou a jdou. Vlna za vlnou;-)

3 0
možnosti
Foto

Tak nám dorůstá další generace revolucionářů. Tady v bývalém království železné opony máme jakés takés protilátky a poněkud zvýšenou rozlišovací schopnost na hlásání blbin. Ale že se to děje znovu v západní Evropě je varující. Neboť poslední revoluční generace, která se dostala k moci - salonní revolucionáři z osmašedesátého/ Juncker, Barroso, Mogheriniová/ - se dosud nedobrala poučení ani při zjevném selhávání jejich levičáckých teorií i praxe. Jak asi bude dlouho trvat, než tyhle děti začnou vyhlašovat znárodnění Googlu či Amazonu /"bude to tak lepší pro všechny"/, Rusko jako přítele a vzor /" V. Putin by nikdy nedovolil ničení přírody"/ a antisemitismu umně zabaleného do "kritiky izraelského státu" ?

Myšlenky jsou to nelehké, ale právě proto rád uděluji karmu.

11 0
možnosti

"Že místo GPS poslouží taky dobře mapa, která nemá svou družici ve vesmíru,"

........................

Řekl bych nejmíň dvacet družic. A každou z nich tam musela vynést nějaká raketa.

4 0
možnosti

Tak si to stará generace s tou mladou pěkně vyříkala, čí postoje nakonec dostanou zelenou je asi jasné a nevyhnutelné. Vy jste to dělali pro ně ( podle mě primárně pro sebe ) a oni zvedají prostředníček vašim směrem a říkají, kam si to máte nacpat.

Přesvědčení, že ona mladá Švédka se chtěla především ulejt z vyučování je spíš odrazem myšlení právě staré generace, co všemu tak dobře rozumí. S výjimkou té generace stávkujících studentů samozřejmě, s těmi se evidentně míjí.

2 8
možnosti

Aha? A teď něco o těch kamióny dovezených značkových oblecích, vyrobených v Číně (ne v Skutči). O dotovaných bramborách ze Španělska - a žlutých lánech v Čechách.

5 0
možnosti

Příklad v úvodu není popsán úplně důvěryhodně, ale jinak je to docela pěkné a i poměrně výstižné čtení, i když trochu moc zjednodušící.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS