Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle některých názorů a já s nimi souzním EU je nadšena kauzou AB, bo má skvělý důvod potrestat neposlušnou V4, která jí dělá potíže a tak účel světí prostředky.

Jestli je tomu skutečně tak, poznáme v budoucnu a to TŘEBA až se k nám budou s laskavým, již vyjeveným souhlasem Pirátů, stěhovat celé muslimské vesnice.

2 4
možnosti

A50d89a53m 61M21a57l89ý

11. 6. 2019 14:33

Jako že Babiš podváděl, aby EU mohla trestat neposlušnou V4?

Nebo tvrdíte, že Babiš nepodváděl?

Důkazů je dost.

Na jedné straně mnoho autorit a na druhé straně sám sebe ze lži usvědčující Babiš.

Vy však spíše věříte v šílené spiknutí "všech" proti Babišovi?

3 1
možnosti

Je to opravdu úžasné! Na Kalouskovi postavím celou volební kampaň - Jasný lotr a rozkradač = Dodnes, na něj nepodám 1 Žalobu! Funguje to - Kalous je Lotr ...!

Postavím se do čela protikorupčního úsilí a bojuji 6 let. Výsledky se dostaví! Čumím na vrata Basy a hrozí mi let 10 ... !

Nejlépe to dělá M. Zeman. Ten nekrade a zře chléb s cibulí. Dohlíží, jak to jeho okolí pěkně jde ! Když je mu nejhůře, nějaká Viroza - Jde do Wellness, Klenotnice ...

Já volám furt - NKÚ + BIS na Značky! Směr Hrad/širé Lány a Strakovka. Členové komise - pan Kala, generál Koudelka a Cyril Höschl. Ten je převezme do svého ústavu a pak = Bude lépe ! ... :-)

4 1
možnosti

Vám už nebude lépe nikdy, bo zlo a nenávist v lidech ulpí nadosmrti, bohužel.

1 0
možnosti

Tak ona ta přehlídka většiny našich premiérů je docela slušné panoptikum:-)

Jeden silně věřící, doma rodina s pěti dětmi, který si ale platil vlastní konkubínu ze státního rozpočtu, pak sexu mozek, ten se alespoň jako jediný ke všem problémům postavil přímo, našel si mladší ženu - rozvedl se (a nezatloukal jak ten "chlap s gulama"), neuspěl ve volbách, které sice ČSSD vyhrála, odstoupil z funkce předsedy, jen ty jeho tanečky kolem návratu do vrcholné politiky jsou už jaksi navíc. Pak třeba Špidla, už jako Europoslanci jsem mu poslal dopis, týkající se práce Úřadů práce, reakce sice přišla, ale to co odpověděl, by dal dohromady i člověk zcela neznalý, přínos k dané problematice zcela nulový. Další si můžete vybrat sám, lidé na tyto odpovědné funkce prostě v naší zemi nejsou, nebo prostě jen nikdo není dokonalý.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS