Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Sděluji, že nevidím důvod, k přepisování Ústavy. U rozumných lidí - Rozumný dokument, jak vést ČR. Tu, v Parlamentní demokracii vede Premiér. Povstává z voleb nejsilnější strany. Z mého pohledu všichni - Zejména pak politikové = Jsou Úředníci! Ten, kdo žije z Daní poplatníka je úředník - Lhostejno, zda byl zvolen - či jmenován. Pak je Prezident, v duchu Tradic- Je Úředník č.1.= Národní Slouha - Od slova sloužit = Veřejnému blahu. Občan jej nepotřebuje, jde o zhmotnělou postavu z Ústavy + Přímé volby ...

Sama Přímá volba - je nedomyšleností! Systém jde proti Systému! Hrad tvoří další politickou stranu. Nese všechny Atributy politické soutěže. O své voliče se uchází. Odpovídá se jim - viz děkovné jízdy po ČR. Vzikne logická otázka : Dobře, politik přijel, ale kdy přijede Prezident ČR? Přímo zvolený, pak má i osobní pocit většího Mandátu! To pokládám za omyl. Jeho Mandát se stále identický - Je to Hlava ČR. On se pak domáhá i úpravy Ústavy - K rozšíření kompetencí! To se neděje - Doufám, že ani nebude - K čemu ?Tedy si je vytvoří sám. Nalézá je v hluchých místech dokumentu. Jistě, to otcové nepředpokládali. Oni předpokládali, že Ústava ČR je v rukou rozumných lidí = Dokumentem rozumným. Miloš Zeman, je pro mne - Osobou velice nerozumnou . Jde o zavilého, avzpurého Úředníka! Já bych mu, tímto v opoře ZP - § 55 odst. 1 - Okamžitě zrušil - Pracovní poměr !! ... :-)

10 1
možnosti
Foto

A to jako i se souhlasem závodní rady? Nemluvě o tom, že SLOUHU může dělat kdokoli, a komukoli. Nakonec, ponížených služebníčků stále nespočet. Že základem ústavy je ta, která vzešla v dobách, kdy ,,socializmus u nás zvítězil"ani nemluvě. Jejími ,,otci" byli nějací ti Jičínští, Rychetští, či i univ. prof dr. J.N.(OSOBNĚ JSEM JEJ ZNAL COBY SPOLUŽÁK JEHO MLADŠÍHO SYNA. Jeho starší syn po sametu se vyskytl i coby ministr spravedlnosti). Kontinuita pane. Kontinuita;-)

3 2
možnosti
Foto

Aspoň nemáme v politice nudu a politici se nepředřou, ale uhádají do úmoru.

3 2
možnosti
Foto

Ale neuhádají. To je jen divadlo pro lid. Názory sice rozdělují, koryta však spojují. Že někdo ,,cestou" o korýtko i přichází, ani to není nic výjimečného;-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik