Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdysi se do Ameriky dováželi otroci, aby tam měl kdo dělat, a dnes, když se přímo nabízejí a přicházejí sami, tak se to najednou nelíbí. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

V článku je jedna zcela klíčová informace:

"Od roku 2008 do 2018 odešlo ze země 420 tisíc Italů, polovina z nich ve věku od 20 do 34 let."

Tedy problém je v tom, že jim utíkají (nejspíš) pracující lidé v produktivním věku. Tedy by se měla Itálie primárně zaměřit na to, aby ti lidé neměli důvod utíkat ze země a aby měli potomky, kteří v Itálii zůstanou a stanou se daňovými poplatníky.

Ten článek jako celek je nesmyslná a nebezpečná demagogie.

4 1
možnosti
Foto

R^Je z toho zřejmé, že podmínky pro domorodce se zhoršují, ale pro imigranty jsou pořád velmi výhodné. Je tedy potřeba změnit nastavení těchto podmínek.

2 0
možnosti

A ta následující zpráva, jak Itálie potřebuje migranty přerozdělit zbytku Evropy, ta k tomu ladila ještě víc.

3 1
možnosti

Zasloužená karma.

Pěkný večer.

6 1
možnosti

Tedy pane Burian, tentokrát tleskám. Naprosto zasloužená karma. R^

12 0
možnosti
Foto

planeta Země má omezené zdroje, kde je napsáno, že se musíme čím dál tím víc rozmnožovat, naopak... , každý ptáček si oblétné své okolí ,aby viděl kolik bude mít potravy a podle toho má v hnízdě mláďat.. jen afričané se množí jako by jim umíralo ze 7 dětí 5 takjako to bylo před 20 roky.. všimněte si zvyšujícího se počtu obyvatel v těchto zemích za posledních 40 let... , ale všeho dočasu přestanou zabírat ATB a zase se to vrátí ... bohužel ta metla příjde i na nás... A jinak nekonečný růst, je vůbec možný ???? myslím, že jsme asi na cestě směr dolů... co se týká kvality populace.. snižující se iQ, zhoršující se zdravotní stav již poměrně mladých... příroda si poradí.....

11 1
možnosti
Foto

I79v77a97n 65M72a19r89e81k

14. 7. 2019 20:02

Perfektní rozbor,karma. R^R^R^

13 0
možnosti
Foto

Mluvil jsem s několika lidmi ve věku mezi 55 - 60 let. U nás se hlásá, jak je málo pracovních sil a proto je třeba podporovat migraci. Když projevili zájem o zaměstnání, dostali odpověď, že jim zavolají a šlůs. Tahle demagogie slouží jen k tomu, aby se sem dotáhli cizinci, kteří jsou ochotni pracovat za nižší mzdu.

16 0
možnosti
Foto

ano máte pravdu, chtějí zaměstnance co mají nízké mzdy, když něco umíte jste nepotřebný ,,,naopak se Vás bojí..... lidé v tomto věku nemají hypotéky... nejsou vydiratelní, mají spousty životních zkušeností..... kvalitní vzdělání... žádné něco jako VŠ ... titul vysokoškoláka jako BC ... DIS... to je jen něco jako... každej druhej antropolog, politolog...

6 0
možnosti
Foto

Od Vás hloupý článek plný manipulací jako obvykle.

Viz odkaz na článek v neviditelném psu z roku 2018 kde se také píše

"Důležitá budou čísla po letošním roce, kdy většina uprchlíků, kteří do Německa přišli od roku 2015, teprve ukončí své povinné integrační a jazykové kurzy a vydá se hledat práci.

Asi 400 tisíc lidí totiž ještě v dubnu dokončovalo svůj integrační kurz, během kterého nemohou pracovat. Ve statistikách tedy zatím nefigurují ani jako „nezaměstnaní“.

I tam máte jasně napsáno proč nemůže být realně víc než ta 25% nezaměstnanost-40 % pracovat dosud nesmí, pak jsou tam děti, ženy s dětmi,...

aamozřejmě 60 milionový národ jen tak nevymře, protože pokud se oslabí jeho porodnost tak na jeho území příjdou lidé noví tak tomu bylo v minulosti a bude tomu tak i v té Italiíí bez těch nově příchozích v ́by totiž zkolaboval v italii jak socialní systém tak veškeré služby, policie, hasiči,.....

0 26
možnosti

P39e79t59r 29B24u17r91i54a77n

14. 7. 2019 18:51

Prý plný manipulací a nevyvrátil jste mi jedinou.

Citací z mého odkazu jen potvrzujete to, co tvrdím já v článku, a totiž to, že v Německu a Rakousku je zaměstnanost migrantů 25%. Nebo mi tím snad něco vyvracíte?

Naopak tvrzením, že dokončují svůj integrační kurz mi potvrzujete mé teze o pětiletém nalívání milionů do každého z nich. A těmi ženami, dětmi a matkami, což bude další finanční zátěž pro stát, jste to ještě vyšperkoval.

Nesmysly o nedostatku hasičů a policajtů jsou opravdu k popukání, protože logicky menší populace jich potřebuje adekvátně méně.

A vaše mudrování o tom, že když nalijeme ze sociálního systému většinu peněz do nově příchozích, tak tím ho posílíme, jsou fakt k brilantní.

Jasně jsem vám v článku logicky dokázal, že migranti nemohou být už z podstaty věci nikdy čistí plátci do systému. Možná tak až třetí generace z nich, ovšem statistiky z Francie jasně říkají, že třetí generace migrantů je naopak největší zátěž pro jejich sociální systém. Nemá už vůbec žádnou snahu, návyky, neumí jazyk a nepracují.

25 1
možnosti

Nevzdělané agresivní barbary nepotřebuje nikdo v Evropě. (Ale vlastně jsou to budoucí voliči těch, kteří budou bohatě rozdávat to, co patří domácím.)

21 0
možnosti

P45e97t26r 63B33u62r61i86a37n

14. 7. 2019 18:35

Bohužel o tom přerozdělování to je. Čím víc se účel rozmělní a zamlží, tím hejsa je to pro ty pseudopolitiky, kteří si myslí, stát je dojná kráva a řídit ho znamená jen vybírat daně a vydávat zákazy, příkazy a nařízení.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS