Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měli bychom se začít otužovat, až budem platit daně i za nadechnutí, tak se asi časem přestěhujem zpět do jeskyň jako naši předci - lovci mamutů, ale bohužel mamuti už nejsou....;-D

1 0
možnosti

Která vláda pod ušlechtilymi hesly nezvysílá daně? děkuji za info

3 0
možnosti

Bohužel nejsem googl, ani parlamentní informační kancelář. Děkuji za pochopení.

0 0
možnosti

Jak čtu níže diskuzi slovutných odborníků na Babiše, (kolikátá už to je, a pořád nic :)) tak bych se ani nedivil, kdyby z nich měl premiér Babiš strach. :)

---------------------

Tolik osočování, zášti a nenávisti v pár lidech, kteří ho vlastně (jen přes média) ani neznají.

2 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

ANO - (prej) bude líp. No, jo, ale kdy a komu???;-D

1 0
možnosti
Foto

Karma, to všechno levicové šílenství, které Babiš předvádí, je kvůli Agrofertu. Babiš se musí udržet v premiérském křesle stůj co stůj, protože jakmile ho opustí, půjde on do vězení a Agrofert ke dnu. Já nikomu nepřeji nic zlého, ale už aby to bylo.

4 1
možnosti
Foto

Otčenáš zase mínusuje jako vzteklý.;-D

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

P37e82t26r 10B93u56r34i97a95n

24. 7. 2019 15:46

Přesně tak. Možná by vymyslela EET na potravinové lístky.

3 0
možnosti

Ono je to velmi jednoduché, tam kde nic nepribyva a jen ubývá, tam jsou dvě možnosti, zadlužit se, nebo šetřit. A pak je třetí možnost, otevřít kohoutek s přibýváním. Když chybí kohoutek, najít si ho. :-)

5 0
možnosti

P76e43t78r 86B36u13r90i19a57n

24. 7. 2019 14:00

Anebo deficit prohlásit za Kalouskovu účelovku...:-)

2 0
možnosti

Vy jste Arnolde v dobré víře popsal přesně to - co se v ČR děje! Opouští se morálka, slušnost a zavedené, nikde nepsané dobré zvyky. Objevuje se morálka nová a pohyb před za hranou zákona je brán jako Státotvorný. Stačí k tomu přidat ještě nějakou vraždu. Vše se stane normální, přece sew děje pro dobro věci a republiky !Ten, kdo říká, že je to šílené - Je okopávač. Zřejmě odsud je kořen výroku - 4 Vraždy stačí, drahoušku .. Další volá - Dej sem ten sek , jak jsem řek. Jó , chlapci z ústředí ... :-)

4 0
možnosti

Zajímavý názor Ivana Hoffmana se kterým se dá souhlasit.

Odkaz 17. listopadu je dávno „zavražděn“ jeho protagonisty, takže by zmínění pánové museli zamordovat mrtvolu. Přiznávám, že mi to nekonečné okopávání premiérových a prezidentových kotníků už připadá trapné. Nemíním se k tomu přidávat, ale už mi je také zatěžko se nad tím pozastavovat.

2 4
možnosti
Foto

ale neopomenete pozastavit se;-D

5 1
možnosti

Vyjadřuji se skoro denně. Vládu AB chápu - jako NEVRATNOU, promarněnou příležitost doby! Obliba je již projedena, propita tedy - Makáme ! Do cizích kapes! Občan bude chráněn i na Katastrálním úřadu - Zvýšením poplatku na úkon! Logiku to dává - Činný Občane, my tě varovali! Nic nedělej, nestav - nepořizuj si obydlí! Tak to bude lépe. Nedbal jsi našich rad, že Ano - No, tak si to zaplať. Opět a opět ... Fandy tohoto bláznovství, skutečně obdivuji ! ... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik