Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně je srdečně jedno, zda je Rusko takové, nebo makové, protože nemám zájem o to, aby ho spolkla Čína či USA. Já ho chci pro EU.

0 0
možnosti
PB

Tak to jsme rádi že víme co chcete a že agresor a lhář vám vůbec nevadí.

1 0
možnosti
Foto

Není důvod, proč nevěřit vše ruské straně. Pokud například v případě MH 17 bylo vše tak, jak tvrdí Západ, tak jak je možné, že sedačka pilota byla prostřílena zezadu?

0 1
možnosti
PB

A to říkal jistě ten španělský dispečer z kyjevského letiště, jakého svět neviděl, že?

2 0
možnosti
MB

Rusko je zemí, zcela předurčenou k blahobytu. Doslova mají vše. Suroviny , moře, teplé - studené klima. Největší země světa, která se po správní linii ani nedá rozumně ovládat! (Je o tom celá jejich literatura). Petr dobyl Sever, Kateřina Jih - Vladimír Sýrii, Venezuelu, opět Krym, zajímá se i o Afriku, tedy i o Ukrajinu! Rozdejte už vojákům Živnostenské listy - nechť už jsou cosi rozumného konat. Konečně si vyrobte vlastní motocykl, na kterém pak může hrdě přijet Vlk noční! Néé, branné kroužky na cizím území se nám tak libí ... :-)!

8 1
možnosti
MB

p. Hronek - Vladimíre. Minusu mi nevadí, (o tom blogy jsou). Sdělte mi, prosím, co Vám není libo? Co v mém uvedeném nesedí? Ještě zcela záludný dotaz - Jste schopen, s vyjímku vodky - plynu - nafty, vyjmenovat nějaký oblíbený předmět z Ruska z Vaší domácnosti? Mne skutečně fascinuje, že za 71 let od války nejsou schopni vyrobit vlastní motorku! Tou ap., mají zaplavit Evropu - svět. Pak by se jednalo o Velmoc. Ten Vlk by přijel třeba co ČR - Opřel o hřbitovní zeď = Dědo, tvá oběť smysl měla ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Tedy, Vy dáte na frak i Zieglerovi.

A to jsem si myslel, že je Ziegler nepřekonatelný!

1 2
možnosti
DR

Vidím že diskuze vedle Vám nestačila ale budiž. Snažíte se sice krásně ale ohledně toho ostřelování to bude vždycky tvrzení proti tvrzení. Jedna strana bude vždycky obviňovat tu druhou.

2 2
možnosti
Foto

Ono si stačí položit jednoduchou otázku, zda obyvatelé Doněcka a Luhanska vytáhli se zbraní v ruce na Kyjev, nebo to bylo naopak.

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 3
možnosti
Foto

Však proto je prolhaný Zeman tak obdivuje. I od nich se má co učit, nejen od komunistů z Číny. Ale počkejte, Petřík vám to vysvětlí. ;-D

Ode mě samozřejmě karma.:-)

6 3
možnosti
Foto

R^R^R^ Jednoznačná karma, i když je vše popsané strašně smutné. Protože za tou fasádou lhaní se ukrývá notoricky opakovaná agrese a statisíce mrtvých, z čehož je naprostá většina bezbranných civilistů, žen i dětí. Jen v Čečensku to bylo v důsledku kobercových náletů a řádění "speciálních" vrahounských jednotek kolem 300.000 mrtvých. Třicet procent národa, který měl před vypuknutím čečenských válek (za Jelcina a Putina) 1 milion obyvatel.

6 0
možnosti
Foto

A nesdělují nám Španělé, že územní celistvost je třeba hájit za každou cenu:

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik