Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně je srdečně jedno, zda je Rusko takové, nebo makové, protože nemám zájem o to, aby ho spolkla Čína či USA. Já ho chci pro EU.

0 0
možnosti

Tak to jsme rádi že víme co chcete a že agresor a lhář vám vůbec nevadí.

1 0
možnosti
Foto

Není důvod, proč nevěřit vše ruské straně. Pokud například v případě MH 17 bylo vše tak, jak tvrdí Západ, tak jak je možné, že sedačka pilota byla prostřílena zezadu?

0 1
možnosti

A to říkal jistě ten španělský dispečer z kyjevského letiště, jakého svět neviděl, že?

2 0
možnosti

Rusko je zemí, zcela předurčenou k blahobytu. Doslova mají vše. Suroviny , moře, teplé - studené klima. Největší země světa, která se po správní linii ani nedá rozumně ovládat! (Je o tom celá jejich literatura). Petr dobyl Sever, Kateřina Jih - Vladimír Sýrii, Venezuelu, opět Krym, zajímá se i o Afriku, tedy i o Ukrajinu! Rozdejte už vojákům Živnostenské listy - nechť už jsou cosi rozumného konat. Konečně si vyrobte vlastní motocykl, na kterém pak může hrdě přijet Vlk noční! Néé, branné kroužky na cizím území se nám tak libí ... :-)!

8 1
možnosti

p. Hronek - Vladimíre. Minusu mi nevadí, (o tom blogy jsou). Sdělte mi, prosím, co Vám není libo? Co v mém uvedeném nesedí? Ještě zcela záludný dotaz - Jste schopen, s vyjímku vodky - plynu - nafty, vyjmenovat nějaký oblíbený předmět z Ruska z Vaší domácnosti? Mne skutečně fascinuje, že za 71 let od války nejsou schopni vyrobit vlastní motorku! Tou ap., mají zaplavit Evropu - svět. Pak by se jednalo o Velmoc. Ten Vlk by přijel třeba co ČR - Opřel o hřbitovní zeď = Dědo, tvá oběť smysl měla ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Tedy, Vy dáte na frak i Zieglerovi.

A to jsem si myslel, že je Ziegler nepřekonatelný!

1 2
možnosti

Vidím že diskuze vedle Vám nestačila ale budiž. Snažíte se sice krásně ale ohledně toho ostřelování to bude vždycky tvrzení proti tvrzení. Jedna strana bude vždycky obviňovat tu druhou.

2 2
možnosti
Foto

Ono si stačí položit jednoduchou otázku, zda obyvatelé Doněcka a Luhanska vytáhli se zbraní v ruce na Kyjev, nebo to bylo naopak.

3 2
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

7 3
možnosti
Foto

Však proto je prolhaný Zeman tak obdivuje. I od nich se má co učit, nejen od komunistů z Číny. Ale počkejte, Petřík vám to vysvětlí. ;-D

Ode mě samozřejmě karma.:-)

6 3
možnosti
Foto

R^R^R^ Jednoznačná karma, i když je vše popsané strašně smutné. Protože za tou fasádou lhaní se ukrývá notoricky opakovaná agrese a statisíce mrtvých, z čehož je naprostá většina bezbranných civilistů, žen i dětí. Jen v Čečensku to bylo v důsledku kobercových náletů a řádění "speciálních" vrahounských jednotek kolem 300.000 mrtvých. Třicet procent národa, který měl před vypuknutím čečenských válek (za Jelcina a Putina) 1 milion obyvatel.

6 0
možnosti
Foto

A nesdělují nám Španělé, že územní celistvost je třeba hájit za každou cenu:

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik