Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výňatek ze včerejšího blogu:

„Padesát největších kauz loupežníků v České republice.“ Zmiňme se jen o některých: Bezdrátová Praha za pražského primátora Béma – škoda 390 milionů – trest žádný. Armádní zakázky – škoda desítky milionů – trest žádný. Akcie expremiéra Grosse – škoda 89 milionů – trest žádný. Arbitráž státu s DIAG HUMAN – škoda 8,33 miliard – trest žádný. Hušákova SAZKA – škoda 7 miliard – trest žádný. Škody za bývalého ministra dopravy Aleše Řebíčka za stovky milionů – trest žádný. Předražený justiční palác v Brně – škoda jedna miliarda – trest žádný. Prodej plzeňského Prazdroje cizímu kapitálu – trest žádný. Rozkradená a položená na lopatky plzeňská Škodovka – trest žádný. Mezinárodní ostuda plzeňské právnické fakulty s neprávem udělovanými doktorskými tituly i našim některým předním politikům – trest žádný, atd., atd.

Zdroj: https://dekar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725968

A tady se zástupci pseodemokratů stále řeší 12 let starou kauzu 50 mil, které se navíc vrátily. ČT = hlásná trouba demoblogu navíc neustále připomíná, že by Babiš mohl být odsouzen až na 10 let.

Sarýho darebáka Grebeníčka nedostali naši slavní neúplatní soudci 6 let, dokud nezemřel.

Karel Kryl zpíval před 25 lety "Demokracie rozkvétá jen s kosmetickou vadou". Za těch 25 se toho moc nezměnilo, "dehonestováni" jsou jenom Ti, kteří nevyhovují pseudodemokratickým pidistranám a pseudodemokratickým blogerům.

3 0
možnosti

Ano, ten pomatený seznam nesourodých blábolů vydávající se za kauzy znám, narazil jsem na něj už několikrát. Díky za připomenutí toho jak to dopadá, když si hlupák hraje na arbitra.

Kauza Čapí hnízdo není stará 12 let, nýbrž 3 roky, tehdy se začala prošetřovat. A ten samotný skutek podvodu byl uskutečněn až převodem čapáku zpátky pod Agrofert. Tedy ne žádostí o dotaci.

Už jsem se nesčetněkrát setkal s tím, že se obhájci komunistů ohánějí Krylem jako plácačkou na mouchy. A popravdě je toto chucpe spíše na zvracení, než na odpověď. Ale přesto se vás optám, víte vůbec o kom se v té písní zpívá?

Já vám napovím: Ti, kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou...Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce.

Co myslíte, kdo tady před nástupem demokracie asi po léta kradl a týral lidi? Nebyli to náhodou bývalí komunisté a konfidenti StB typu Babiš?

Tak vám pěkně děkujeme za ukázku inteligence voličů ANO a někdy zase nashle.

4 0
možnosti
Foto

Že Babiš není žádný velký řečník, který neumí pořádně ani jazyk národa, kterému vládne, je jasné. Já už ale dlouho tvrdím, že to není ani žádný chytrý člověk a jsem ráda, že to každým svým prohlášením potvrzuje. Vám samozřejmě karma a poděkování (i Tomášovi Flaškovi), že jste mě předběhli

6 3
možnosti
Foto

R^R^R^ Problém je bohužel v tom, že značná část občanů naší země nemá ani šajn o tom, co je to dodržet dané slovo a že je nezbytné to od politiků vyžadovat.

8 1
možnosti
Foto

Karma... a ten vývoj morálního kodexu ANO je vskutku zajímavý... sám jsem zvědav, jak to bude dál.

7 0
možnosti
Foto

Vývoj? Spíše zánik, ne? ;-):-)

3 0
možnosti

Tak, jako říká pan Zeman - situace je jednoduchá. AB hraje o vše ! O majetky, postavení a svou svobodu. V podstatě má našlápnuto - 1) Daňové podvody, 2) Dotační podvody, 3) Zneužití pravomoci činitele. Upozorňuje německá strana 2014, Olaf, Schillerová sice na Gen. ředitelství byla, ale zase v jiných dveřích atd. AB vyšetřování maří - zdržuje - spisy ztrácí - syn se ztrácí - děti choří! . MZ nepřímo rovněž situaci ovlivňuje - Po nevyšetření - horké půdě čápů, již kráčí s dětmi ...

AB okatě mění celý Stát tak, aby mu sloužil. Ten, kdo upozornění od Němců PČR nepředal, je sice odvolán,a aby se mu našlo nové místo (Janeček). Dle všeho se ze všeho vykroutí. No dobře, ale takové poměry zde již byly - Já myslel, že nebudou. ANO = Myslet, znamená Ovno vědět . AB hraje o vše - Tu čest jsem si nechal na konec - Ta je mu lhostejná ... :-)

5 0
možnosti

Zde je zase ta nase Ustava, pane Buriane. Na jedne strane nic nam nerika o osobe drzici politickou funkci a je na "stiru" s narcenim proti zakonu. Za druhe, zde je prezident a ten by mel, podle Ustavy, premiera odvolat. Podle moralniho kodexu.

Zde je to nase dilema. Nemame urceny rad, pro takove problemy. Ani po 26 letech. Ukazka uzasne prace nasi "zakonodarne" bande, kterou jsme si volili za tu dobu nasi republiky.

2 0
možnosti

Myslím, že prezident ho odvolat nemusí, protože ten morální kodex ANO není pro něj závazný.

2 1
možnosti
Foto

Pane Buriane, kauza Čapí hnízdo je velmi, velmi zvláštní. Myslím, že bylo už oznámeno, že spis má 32000 stran. Možná, že to číslo je trochu jiné, každopádně je to hodně. Co je na těch stranách napsáno? Kauza je přece velmi jednoduchá. Datum žádosti o dotaci, název organizace, která o dotaci žádá, datum převedení organizace pod Agrofert. Tyto tři věci porovnat se zákonem. Co se o tom mohlo napsat na 32000 stran? To ten státní zástupce ani nemůže přečíst. Co to je hodin a hodin promarněného času. Kolik se za tu dobu mohlo vytěžit v lomu kamene a jakou částkou je možné tu práci ohodnotit?

To bychom měli posoudit, odpověď na ty tři základní otázky mohlo zabrat - 10 minut? A opravdu je u nás takto jednoduché kohokoliv odrovnat? Kauza Čapí hnízdo přece žádnou kauzou není.

4 0
možnosti

Máte pravdu v tom, že ta "kauza" už delší dobu díky tomu hlemýždímu tempu vypadá dosti podivně.

3 0
možnosti
Foto

Ve smyslu jisté názorové imbecility nejen na tomto blogu si dovoluji poznamenat, že jste právě navýšil panu Babišovi volební procenta;-D.

R^

8 2
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik