Diskuse

Prozření

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, já jenom čekám, Petře, kdy Babiš slavnostně oznámí, že toto je důkaz, že se podařilo dát justici do pořádku a je to jeho zásluha, protože má ve vládě ministryni spravedlnosti Benešovou.;-D.

Ale mám malou výtku. Bylo moc moc ošklivé, dát pana Kalouska do společnosti tak ošklivých lidí. Je totiž všeobecně známo, že on je, na rozdíl od nich, ale také třeba Babiše, snad jediný, na kterého nikdo nic nemá. A chtěl by mít, ale kde nic není, ani Schillerová nebere.:-)

3 0
možnosti

Je to tak, díky.

0 0
možnosti

ď pane Antoníne

0 0
možnosti

I64v24o 32Ž84á82č51e43k

3. 9. 2019 20:54

Víte, ono to platí oboustranně. Babišovci mají jasno, antibabišovci také.

2 0
možnosti

Ano, souhlasím.

0 0
možnosti

Priznam se, ze jsem neodolal. Justicni pripad pana premiera rozdeluje tuto zemi opravdu na dve skupiny. Osobne o tomto pripadu moc nevim. Take to neni podstata me pripominky. Moje odolnost komentovat vychazela z ukazky z jine zeme a jeji proces pri stejnem problemu. Vysoky clen vedeni statu je obvinen a prokurator (statni navladni v CR) nedokaze z vysledku rizeni a vysetrovani urcit, zdali u soudu vec vyhraje.

Zde je nutno rici, podobnych pripadu je v te zemi hodne. System je vsak sestaven tak, aby se soudy nemuseli zabyvat dlouhym hledanim pravdy. Je zde tak zvana "Grand Jury", Je to skupina soudcu (vzdy liche cislo), kteri prozkoumaji cely pripad predlozeny statnim navladnim. Oni doporuci jit k soudu nebo tento spor ukazi jako nemozny dovest k vitezstvi. Vsak posledni pravo rozhodnuti ma statni navladni.

Mit takovou Grand Jury, vysledek nejit k soudu by byl mene problematicky pro obe strany.sporu. A rozdeleni statu by nebylo tak hluboke. Je to tak jednoduche!!!!

0 0
možnosti

Rozumím, ovšem z čeho bude složen spolek Grand Jury, kdo tam bude nominovat své koně, vítěz voleb?... atd.

Je to stejné perpetuum mobile jako přímá odvolatelnost politiků, anebo přímá demokracie, kdy nám budou zájmové skupiny vysvětlovat který zákon a proč je špatný a proč bychom měli volit zrovna takhle.

0 0
možnosti
Foto

Tak hlavně slunce v duši ;-)

2 0
možnosti

Tak jak jinak, že...a vcelku jak se máte, jak jde život?

0 0
možnosti
Foto

Dobré pousmání a karma.

A koukám že zástupce Standy "-", tentokrát od železnice, to tu už obešel :-).

4 1
možnosti
Foto

Zdravím Standu "-" ;-).

1 0
možnosti

Škoda, že tady nenacházím ani jediný rozumný argument, jen vztek a nenávist zahalená do roucha sarkasmu. Klasici praví, že pravda rodí nenávist a v tomto případě to sedí .....

Mám rád humor, ale jemný a citlivý a zejména nikoho neurážející, ale ve vašem případě je to jen zvyk nálézati ve všem co není dle vašeho mínění jen směšnou stránku což je charakteristické a příznačné pro dušičky přízemní a mělké. neboť směšné leží vždy na povrchu.

Těším se až se třeba změní výrok na vaše oslavné zpěvy o nezávislé justici, která konečně prozřela....tak jako vy dnes..

6 1
možnosti
Foto

Pane Korecky jenom se potvrzuje to o rozdělené společnosti. Není potřeba se ptát kdo to způsobil, stačí se podívat kdy to začalo.

5 1
možnosti

J62a98n 32R39á68ž

3. 9. 2019 16:42

Moc mne baví, jak hodně z těch, kdo popírali pravdivost když Benešová říkala jak se dá objednat trestní stíhání, vlastně její slova potvrzují tím, jak naznačují , že rozhodnutí JUDr. Šarocha podat návrh na zastavení trestního stíhání Babiše, bylo politiky ovlivněno.

Podle mne visí ve vzduchu důležitá otázka: Žijeme v právním státě, když podle Benešové lze objednat trestní stíhání a podle jiných ho lze naopak účelově zastavit? Jestli máme pochybnost o právním státě, mělo by to být nosné téma pro demonstrace. Když justice pracuje správně, tak Babiš, i když je premiérem, demokracii neohrožuje, ale jestli je justice zkorumpovaná, a je jedno zda finančně nebo politicky, jak naznačují mnozí komentátoři v této kauze, tak to je hrob demokracie.

2 0
možnosti
Foto

Pan Babiš se svými téměř každodenními výkřiky o "kampani a účelovce" přeci taky potvrzuje, že u nás je možné si všelico na ledaskoho objednat. Nebo ne? ;-D

7 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma za trefný popis nadpřirozených, ba až posvátných jevů v naší politice. Pokud samo nebe takto chrání sněhobílou nevinnost našich politiků, pak by měl celý náš národ slzet dojetím a štěstím.

6 2
možnosti

Zdravím vás, pane...:-) a dík

0 0
možnosti
Foto

Však si jistě pamatujete, co řekl pan president o změně názoru.

Řadě pomazaných spadly šupiny z očí! Ale kdo je bude uklízet ? R^

6 1
možnosti

Jestli myslíte toho Ištvána, tak řekl, že to byla účelová provokace proti ODS...a ejhle komu pak narostly preference místo ODS ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik