Diskuse

Salto mortale

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasně, kobliháři neměli volit toho, kdo ty korunový dluhopisy využil (a přitom dost mizerně, dal si kupon jen 6%), ale toho, kdo ty korunový dluhopisy vymyslel (jeho kámoši si dali kupon i 16%). Určitě víte, kdo to byl.

2 1
možnosti

Co slovo, to lež. Jak koblihové. Vy vůbec nevíte o co šlo, že? Vy vůbec neznáte rozdíl mezi akciemi, dividendami a státními dluhopisy... a dluhopisy firmy, že? Vy netušíte co to je, jak se to zhodnocuje, kdo to kupuje a proč. Vy jen papouškujete něco, o čem vane vítr.

Jak Babišovsky volitelné. Nerozumět ničemu a přitom o tom rozhodovat.

Tak znova: jeho kámoši si dali kupon i 16%.;-D--------

Trapáku. Vy nevíte co je to zhodnocení a kolik tak může být...vy netušíte vůbec nic o ničem a přesto žvaníte. Vám je dobře na mozku, vás nic nezatěžuje, pro vás je Babiš Babišem..a dělá to dobře.

2 2
možnosti
Foto

Karma, ale ten, kdo má místo mozku marmeládu, to nepochopí.:-)

4 4
možnosti

Diky za snahu, mate to ale marny ... Buresovi koblihari jsou imunni vuci faktum a jejich vira pevna a nezlomna. A jaky to zarny priklad si neco prinakradnout !

5 2
možnosti
Foto

V některých lidech asi zůstaly pevně zakořeněné zvyky z doby reálného šokyálizmu. "Něco přinakradnout" nepovažovali za špatnost, bylo to pro ně normální. Pak samozřejmě nevidí důvod vyčítat to svému "vyvolenému".

4 1
možnosti

Kdysi psali, že v Řecku jsou obrovské úniky, žije se z podvodů - Cíleně nedostavěné baráky, pak se neplatí Daň z nemovitosti ap. Podvodníci ! - Odsoudili jsme je. Hosté v kavárně se pohoršují nad tím, že tamní police zatýká majitele - Sice šidí, ale je to člověk dobrý. Říkal jsem si - šílené ... !

I příznivci AB chtějí žít lépe, chápu. Pak ovšem mezi Řeckem a jeho praktikami žádný rozdíl nevidím. Sympatizanti se radují, jak je obral na daních, jak si bydlí a 100% nákladů vkládá do účetnictví, jak obchoduje sám se sebou - Je to náš kluk! Je šikovný! Vážně, dlouze se pohybuji mezi OSVČ. Co myslíte, že tak asi mluví !? :-)

4 0
možnosti
Foto

Dotační poradkyně neměla o vztahu pana Babiše k Čapímu hnízdu ani poněti, i kdyby měla, nelze to dokázat., Navíc se sadím, že dotační poradci jsou odměňováni za úspěšné přijaté projekty. Pokud tomu dobře rozumím, tak šlo o mladou ctižádostivou dámu.

1 0
možnosti

Dotační poradkyně neměla o vztahu pana Babiše k Čapímu hnízdu ani poněti,...Pokud tomu dobře rozumím, tak šlo o mladou ctižádostivou dámu.

---

Tomu lze docela dobře uvěřit. Jak by přeci mladá, padesátiletá dáma, mohla jenom tušit, že jméno majitele Čapího hnízda Andrej Babiš je shodné se jménem jejího zaměstnavatele Andrejem Babišem. To by fakt nikoho netrklo.

Sakra, co letos do těch koblih cpou?

4 1
možnosti
Foto

Dobrý den, Vy jste si s tím ale dal práci. Akorát že je to úplně k ničemu, pokud je někdo věřící, tak na něj nemůžete s argumenty. Zase na druhé straně, docela dobře se mi to četlo. Na ta videa si ale prosím dívat nebudu, i bez nich vím, že dnes odpoledne bude lepší neblinkat:-)

4 2
možnosti
Foto

Připomíná mi to infekci. Zasažení lidé ale nepřipustí, že jsou nemocní a budou Vám vysvětlovat, že oni jsou zdraví, i když jeví zřetelné známky poruchy rozlišovacích schopností. U svého souseda, který by se choval jako pan Babiš by bylo jejich rozhorlení silné, u vůdce je vše OK.

Karma, samozřejmě.

12 2
možnosti

To máte těžké, hlupák také nepřizná, že je hlupákem.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma

Je to klasické křivení, kroucení a křivení. Včetně zázračných "organických proměn" takzvaného "morálního kodexu" Hnutí ANO.

Mezi jiným, taky to nějak prazvláštně odskákala rodina pana Babiše, zejména jeho potomstvo.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS