Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

No toto. A já tady na diskuzích pořád čtu, jak celý svět rozebírá co Zeman a co Babiš a jak se všichni kvůli nim stydí, jen co přejedou čáru.

8 0
možnosti
AR

Jste humorista pokud si myslíte, že svět rozebírá Zemana či Babiše;-D;-D

5 0
možnosti
PB

Pan není humorista, ale jejich velký příznivec, takže se takto snaží otočit každou diskuzi.

2 2
možnosti
LC

No já si to nemyslím, já z vlastní zkušenosti vím, že více než 95% lidí na Zemi ani netuší, kde se nějaká ČR nachází. Ale když tu občas čtu, jak nás Zeman s Babišem ve světě zostouzí a jak se někteří stydí, když vyjedou za hranice, tak asi musí Česko a ty dva obden rozebírat, né?

9 0
možnosti
DP

To mate asi pravdu. Zrovna tak, jak vetsina populace v CR nevi, kde se nachazi treba Belize a nebo Dahomey.

3 0
možnosti
Foto

nešel bych tak daleko, stačí Andorra, nebo pobaltské státy. Sice se v zeměpise slušně orientuju, ale ty státy jak tam jsou po sobě nedám.

1 0
možnosti
PB

Pane Chlumský, zesměšnit politika před světem znamená v politických kruzích a u těch, kteří politiku sledují, či s ní mají co do činění. Zesměšnit před světem se může i fotbalista špatným odkopem, anebo celebrita outfitem. Znemožnit se může i známý aktivista za práva zvířat svým jednáním a kdo o tom bude vědět? Celý svět ochránců zvířat a ti, kteří to sledují.

Trochu více přemýšlení bych prosil, díky.

3 1
možnosti
LC

No a ti Češi, co vyráží za hranice všedních dnů jedou navštívit Angelu, Macrona, nebo dokonce Trumpa, že se tak stydí že jsou z Česka? On ten Kurt, Jean-Paul či John většinou neví kde se Česko vůbec nachází a že existuje nějaký Zeman či Babiš (snad kromě Slovenska) neví ani promile lidí. BTW, a jak se ti dva zesměšnili?

3 0
možnosti
PB

Pokud v Asii vznikl na netu animovaný komiks o tom, kterak český prezident Zeman u národních klenotů virózu chytil, tak to se vám nezdá jako dost pádné k tomu, že prostě určitá část lidí politiku sleduje?

NET je plný vtipů na Merkelovou a myslíte si, že běžný Němec o tom neví?

Ale nechme toho a věnujme se raději tématu mého blogu, prosím, Díky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik