Diskuse

Klaun

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R37a12d22e66k 35K50o34h65u63t

21. 10. 2019 17:41

Nemít Zemana a Babiše...

5 0
možnosti
RR

No, nakydal jste toho tolik, že by po vašem blogu od MZ a AB ani pes kůrku nevzal, bohužel asi tak hloupí nejsou, když vás ve volbách porazili, kdy se jim zachtělo.

10 19
možnosti
PB

P92e79t28r 65B62u16r94i31a13n

21. 10. 2019 16:44

Mýlíte se, neporazili mě. Já totiž vůbec nekandidoval.

Mimochodem, ve volbách zvítězili i Hitler, Maduro a Kim Čong-un.

21 4
možnosti
VO

Normálně blogy nečtu, ale toto mě titulkem přilákalo a obsahem pobavilo :-)

8 0
možnosti
TP

Doufám, že pan Burian bude v příštích prezidentských volbách kandidovat. Všechno ví, všude byl, všechno viděl... od svého počítače... je mi smutno... a tá Vaše poslední věta? Udělal jste klauna sám ze sebe 嵐... Vaše ego Vám nezávidím... nemáte to lehké...

12 22
možnosti
PB

P43e18t91r 27B47u36r17i39a66n

21. 10. 2019 13:51

Pane Pogači, že vy děláte v Praze tapetáře?

To je sice chválihodné, ale nám nemusíte opakovat všechno třikrát, tady nejste u Soukupa na Barrandově. My chápeme na první dobrou.

20 4
možnosti
LH

Je to smutné, ale prezident Zeman na Havla nemá, nejen v pití, ale ani v pevném zdraví a ...vůbec. Nezbývá, než-li doufat v reinkarnaci nebo z mrtvých vstání.

4 2
možnosti
LH

Děkuji za přízeň , pane Buriane, od Vás bych to nečekal, ale vlastně možná jóó...

1 0
možnosti
TP

Doufám, že pan Burian bude kandidovat v příštích volbách na prezidenta. Všechno ví, všechno viděl, všechno zná... a ta Vaše poslední věta? Vaše ego bych nechtěl... nezávidím Vám. Klauna jste udělal akorát sám ze sebe 嵐...

0 12
možnosti
TP

Upřímně. Doufám, že p. Burian bude kandidovat na prezidenta. Dle jeho slohové práce na to určitě má... všude byl, všechno zná, všechno ví, všechno viděl... a ta jeho poslední věta... klobouk dolů... Vaše ego bych nechtěl... je mi z Vás smutně... a klauna jste udělal akorát sám ze sebe...嵐...nechce se mi věřit...

0 6
možnosti
Foto

Pane Pogači, i tady by mělo platit, že třikrát a dost!

Abyste měl pravdu, musel byste to nalepit ještě 96 krát. ;-D

10 0
možnosti
HM

R^ karma .. Bohužel Zeman se do historie navždy zapíše jako cynický a nekompetentní stařec.Byla chyba instalovat do této funkce evidentně duševně nemocného lháře , kterou sice zhodnotí dějiny, ale její následky poneseme desítky let..

23 5
možnosti
EZ

Ježíši, čarodějka Mičková ještě žije?

2 5
možnosti
AK

Kdysi se říkalo,,, Zvolen prezidentem bude ten , kdo přejde Rudé náměstí a udrží moc (moč). Ta doba se tak nějak zase vrací.

12 2
možnosti
Foto

;-D...tak ty hlášky neznám.

Ono vůbec taková drobnost - zatímco třeba u VH se normálně v nějaké obvyklé úrovni a očekávné formě konstatovalo, nebo on sám konstatoval, co mu je, momentálně máme v čele básníka a celou básnickou generaci těch okolo něj. Pohybujeme se léta v obrazech - Jako - jako panic, jako nekuřák, jako mladík, jako dvacetiletý...má se Jako v bavlnce... Dovede si tuhle infantilnost někdo představit jako průvodní řeči kdysi k nemoci kolem Václava Havla? Zajímalo by mne, jestli si to mnozí vůbec uvědomují, kam nás jazykem Hrad trapně posouvá? Takže ten klaun prostě sedíR^:)

21 2
možnosti
ZD

Ten kdo si neváží ostatních lidí (klaun prostě sedí...) si neváží sám sebe. Nemusím s nikým souhlasit - ponižovat a zesměšňovat je ale nízké.

2 6
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik