Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nesleduji Ovčáčka a nesledovala, ani jsem nemohla sledovat, z mnoha důvodů, ani ceremonie včerejška. A přestože za rozbor dávám karmu a je třeba těchto dokladů, lze to shrnout do obyčejné věci -

...Že je politika tam, kde je, je zhola jedno. Naprosto nejvyšší vyspělost v rétorice - i kdyby se dělo stokrát, že je zaútočeno, tisíckrát, požaduju od Hradu a mluvčího prezidenta. Nedovedu si představit, že by tyhle plky na hraně puberty a náckovství psal kdokoliv z okruhu , nebo dokonce mluvčí prezidenta Havla...Špaček, Žantovský, že by se jakkoliv příšerně vyjadřoval Jiří Křižan, Alexandr Vondra, a mnoho jiných z okruhu "tehdejšího" Hradu.

Čím to je? Kdyby ani nebyli mluvčími, nebo kancléři, poradci... podívejme se na ně jinak. Každý z nich něco uměl a znamenal naprosto neoddiskutovatelně i zcela sám, aniž by je člověk znal jen jako poskoky Havla...A teď at mi někdo vzpomene na lidi kolem Klause a když už tam váháme... teď at mi někdo vyjmenuje prestiž - v čem a za co??? Jirky Ovčáčka, kterého by si jinak jako nespisovatele, nepřekladatele, nescénáristy...atd...nikdo nevšiml ani náhodou.

1 0
možnosti

P95e61t68r 95B44u65r70i90a80n

30. 10. 2019 3:04

Ano, je to tak. Pohled na to co a jak dělá Ovčáček je navíc umocněno tím z jaké pozice to dělá a čím jménem. Souhlas.

0 0
možnosti

P86e77t77r 72L77a49n32g42e75r

29. 10. 2019 15:58

Pokud se dá blog Idnes považovat za formu sociální sítě, pak děkuji panu Buriánovi za ukázku jak vypadá virtuální nenávist. KarmaR^

2 3
možnosti

Jděte už s tou "nenávistí" někam.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Vidím to podobně. Dík za přesný, břitký rozbor

12 1
možnosti

Ovcacek je takovej ten vycvicenej pudlík do Tele Varieté?

14 3
možnosti

:-)......Pane autore, už jsem velmi opatrný k něčemu se vyjadřovat, nerad bych zase dostal zaracha.

K tomu panu Nevím zručnému stahovači králíků a převáděním "vrtule", jako důkazu své tělesné zdatnosti.

Mám pořád uloženou sekci jeho duelu s Zemanem před presidentskou volbou. Zapomněl naučenou roli, v levém uchu sluchátko....obrátil svůj zrak úpěnlivě na Witovskou.......nahoď! Napověděla a jel v naučené roli dál! Takového presidenta, který by byl jen loutkou v rukách loutkovodičů, byste si přál? Tak to jste opravdu skromný!

Já děkuji všem kteří volili Zemana, který je někdy pro některé dost obhroublý, ale jeho hlavička funguje......pro tento stát a většinu lidí v něm.....perfektně! !!!!!!

3 17
možnosti

To je dobře, že vám zase dovolili psát. Sice nic nového nového nesdeleno, ale ta úleva, co?

17 2
možnosti

A toho dvojnásobnýho podepisovace anticharte dneska vyznamename v senátu to není chucpe?

2 4
možnosti

A kolik "podepisovačů" anticharty Miloš Zeman bez problémů vyznamenal v minulých letech? Počínaje Františkem R. Čechem... Takže co je dovoleno prezidentovi, není dovoleno Senátu?

14 0
možnosti
Foto

Na "slavnost" jsem se nedíval. / na ČT art světový klavírista Lukáš Vondráček v Rudolfinu / Pakliže pan Zeman prohlásil to, o čem píšete, měl by začít u sebe a svého mluvčího. Tento jeho postoj nazýváme chucpe.

14 1
možnosti
Foto

Tentokrát jsem projev pana prezidenta poslouchal pozorně.

Hru na moudrého lidského a uznalého "tatíčka všeho národa" mu moc nevěřím. Respektive, možná bych měl tendenci jí věřit, nebo bych o tom aspoň začal uvažovat, kdyby do projevu například zakomponoval omluvu za to že špinil Ferdinanda Peroutku...

4 1
možnosti

Výrok o nenávisti, páně Miloše mne zaujal. Nechme bokem osvědčené - starého psa novým kouskům ...

To je dobrý příklad, kdy ON - Je motorové vozidlo jezdící na naftu. Už najel mega počet km ! Jednoho dne přijde s objevem, že bude dobré, aby do stejného motoru, začal lít benzin ! Já v tom nicméně kus určitého vidím ! Řidič si je vědom, že se blíží ta hlavní STK ! Zpytuje svědomí a snaží se toho úplně nejvyššího Technika uprosit, aby ještě nějaké km mohl i nadále pojezdit ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Tvrdím velmi tvrdě od počátku, že Zeman i jeho mluvčí jsou mistry ve vyvolávání mediální pozornosti. O žádné rozdělování společnosti nejde, pouze jde o to být neustále ve světle ramp.

1 0
možnosti

Ovčáček je prostý úředník. Zeman jej používá jaké svůj Sněžný pluh. Osádka je sehraná a Miloš mu vděčně nosí termosku s teplým čajem. On je nadšen a ochotně si bere i přesčasy ! ... :-)

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS