Diskuse

Vizitky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Díky! Tyhle věci o dění v Brně a o opakovaných pokusech StB vše zmařit, jsem nevěděl. Mohou nám ti estébáci vykládat báchorky, že oni sami chtěli pomoct ke změně režimu! ;-D

1 0
možnosti
PL

P18e24t51r 23L40a58n68g35e65r

17. 11. 2019 11:37

Dnes se mi váš článek líbí. Agitaci a úderku jste tentokrát nechal spát a promluvily vaše vzpomínky. Karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Krásné vzpomínky, Petře, opravdu krásné.:-)VR^[>-]

3 0
možnosti
Foto

Velmi zasloužená karma a poděkováníR^

3 0
možnosti
LH

Když bude mluvit špatně, když nebude mluvit zase špatně tak co jako?

0 2
možnosti
LH

Mínusy to pánové a dámy nepoprete.....

0 1
možnosti
MB

Cosi v národu je a čas od času to vyhřezne. Pak se objeví i pytlíky čaje s medem. Zajímavé, že zřejmě nejsem obdarování násilím, naopak humorem. Problém je, že to nevydrží dlouho a splaskne to . Chybí nám rysy, např. Gaius Iulius Caesar popisuje potíže s Germány. Zavile bojují s Legiemi furt a nevzdávají se - Podobně Kanada, beznadějně prohrává v hokeji, nicméně hraje pořád urputně, protože do konce ještě zbývají 2 minuty ... !

Podobně se sejde 250.000 lidí na Letné, docela úžasné. Většinově naskočí názory - Kdo je platí, v jakém žoldu jsou ? To, proč se sešli a na co poukazují je podružné ! Dnes, zřejmě vystoupí agent STB a pokritizuje režim předcházející. Odsoudí KSČ a požehná Demokracii. Pokud to udělá, bez problémů pošlape rodiče své a svou angažovanost. Z mého pohledu nepředstavitelné - Z pohledu přívrženců správné. Kam ty pytlíky s čajem a medem vlastně zmizely ? ... :-)

4 0
možnosti
AL

Miroslav Buček: " ... Z mého pohledu nepředstavitelné ....."

Rád jsem si přečetl příteli Miroslave Váš názor i úhel pohledu. :)

Přeji pohodovou neděli.

1 3
možnosti
LP

Můj komentář asi není úplně k tématu, nicméně mě bude zajímat, co budete psát, až Zemana nahradí někdo jako je Drahoš. Budete tam mít člověka jistě na úrovni, jenže v souladu s jeho orientací na evropské hodnoty a coby signatář výzvy vědců proti strachu a lhostejnosti, začne poučovat český národ o potřebě solidarity v oblasti přijímání uprchlíků. Vím, že prezident nemá v tomto směru žádné pravomoci, nicméně ovlivňuje veřejné mínění a celkové ladění ve společnosti. A až k tomu bude premiérem někdo z naší liberálně demokratické opozice či pirátů, pak začneme i my vítat ty třicetileté děti, utíkající před mučení a smrtí.

Píšu to proto, že mám dojem, že o tohle moc nestojíte.

1 3
možnosti
Foto

Tak jistě prezident může ovlivnit atmosféru ve společnosti.Vám se dnešní atmosféra ve společnosti,kdy Zeman a jeho mluvící ovce nazývá včerejší demonstranty fašisty líbí a jste s ní spokojen?Líbí se Vám umělé rozeštvávání lidí proti sobě?Představa,že každý kdo nevolil Zemana chce,aby se Česko zaplnilo migranty z Afriky je poněkud hloupá a komická....

7 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik