Diskuse

Dostal jsem ban

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
DR

Tak to již daleko více vysvětluje zdejší poměry.

1 0
možnosti
Foto

Svého času by Váš článek možná skončil v HP. Zatím tam není, tudíž i to lze považovat za jistý pokrok ve zdejší ,,cenzuře",že;-)

3 0
možnosti
KT

Jsou svátky bdělost a ostražitost polevila.;-D

3 0
možnosti
Foto

Asi to bude tím sou...em. Já busem jednou tak označil jistého privatizatora velké fabriky, jejímž byl za bolševika ředitelem a tedy nepochybně členem KSČ, a už tu byl zásah censury.

2 0
možnosti
Foto

Já někdy s žádostí o přešetření uspěl, někdy ne, ale moc smazaných příspěvků nemám, píšu sem rád, a moc se hlídat nemusím. Hlavní dle mě je, se na nějakém slově neseknout. Já bych adminovat nechtěl, nikdo se nezavděčí všem....

7 0
možnosti
PB

P86e52t41r 66B22u33r79i40a50n

30. 12. 2019 0:04

Děkuji, Filipe a souhlasím. Něco podobného píšu zkraje diskuze.

3 0
možnosti

Možná, že by nebylo od věci, kdyby se redakce oprášila robota, který by automaticky (a bez banu) nepustil příspěvek s inkriminovaným slovem do diskuse s příslušným komentářem. Ušetřili by si dost práce a každý by hned (nebo na druhý-třetí pokus :-)) zjistil, které slovo není v diskusi žádoucí. A ubylo by i práskačů, protože příspěvek by se v diskusi vůbec neobjevil. Vzpomínám si, že to tady jednu dobu fungovalo.

7 0
možnosti

oprava: ..kdyby redakce

0 0
možnosti

J92a59n 81Č52u72p

29. 12. 2019 19:39

O adminech či cenzorech diskuzí si myslím své. Pracuji léta v sociálu a občas se zapojím do diskuzí pod členky z této oblasti. Když se nadává na OSPOD, tak to nemažou, ale stalo se mě, že když napíšu věcný, zákony a metodikami podložený komentář, který ukazuje na to, že autor a další komentující jsou mimo, má diskuze v tichosti jen zmizí a nebo je článek stažený někde ad akta a nedohledatelný, a to mnohdy velice rychle, během několika málo hodin. Manipuluje se prostě veřejností.

8 0
možnosti
AL

Osobně si myslím, že váženým občanům administrátorům křivdíte!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Vřdyť dělají vše pro slušnou a kultivovanou diskuzi. Např. tyto slušné a kultivované příspěvky jsou pod článkem občana Vodvářkx doposud. :)

Jakub Roth

Tak jsem si ty jeho výhřezy rychle přelétl a musím říci jedno - Lička je prolhaný špína chlap.

Tomáš Vodvářka

Nazvat imbecila imbecilem je pro pana Martince nejspíše velmi traumatizující. ...

---------------------------------------

Občané administrátoři jsou proškolení profesionálové, kteří pečují o to, abychom se všichni vyjadřovali slušně a měří objektivně všem stejně.

:-);-D

3 0
možnosti
AL

Oprava: ... občana Vodvářky

0 0
možnosti
Foto

Ono by bylo užitečné vytvořit webovou stránku, na níž by byly publikovány smazané příspěvky, abychom věděli, zač je toho loket.

15 0
možnosti
PC

No, já jsem se už několikrát velmi podivoval, že někteří místní diskutéři, co mají ve zvyku opakovaně napadat, vysmívat se, a mnohdy dokonce psychiatricky "diagnostikovat" autory poněkud jiného pohledu, dosud ban nedostali.8-o!!

6 2
možnosti
Foto

Jste tu krátce, pane Chmelíku. Pokud byste zde byl déle, možná byste aspoň částečně změnil názor. To, že občas použiji odborný termín, je prostě dáno tím, s čím pracuji. Zedník Vám jistě řekne hurdiska, místo popisu jakéhosi dlouhého předmětu na krytí stropu.

Pěkný večer.

2 2
možnosti
Foto

To víte, Quod licet Iovi, non licet bovi, ovšem tím Jovem nemusí být nutně Zeman, i zde v diskusích nám takových pobíhá hned několik.

Jediný přílad za všechny:

https://vodvarka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191227_740422_blogidnes&vlakno=99032628

3 0
možnosti
Foto

Pakliže jsem označil Vaši ingerenci mne neustále poučovat za otravnou, jde i vzhledem k jiným Vašim vstupům u jiných blogerů za výraz velmi delikátní. Našel bych spoustu jiných možných označení.

P.S. Vždy reaguji, nikdy neútočím jako první. Pokud nebudete mít potřebu svých poznámek, nebudete muset plakat v jiných diskusích nad nespravedlností tohoto světa, paní Moudrá.

4 3
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik