Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Yes.

Mám ještě jedno doplnění a jednu připomínku:

Babiš rozdělil voliče ČR, jedni jsou neochvějně za ním, ti druzí jsou jeho nepřátelé. Geniální Orwell napsal že: "pravda vyslovená nepřáteli se stává nepravdou".

Pokud jde o počet much na latrínách, myslím, že ve velké většině českých voličů latríny mouchy neobsahují. Mouchy typicky pokusy o vniknutí do latríny zaplatí svým životem.

0 2
možnosti
PM

ukázkový příklad naprostého nepochopení věci. Babiš nikoho nerozděluje, rozdělují a štvou media, stejně jako v případě volby prezidenta. Nejsou tady 2 skupiny, jedna za Babiše a druhá proti, je tady skupina, která ho fanaticky nenávidí, pak ti, kteří si přes všechny jeho neduhy myslí, že je to ta lepší volba a nakonec skupina lidí, která Babiše nemá ráda, ale chce, aby o vládě rozodovaly volby a ne nikým nevolená svoloč v ulicích...

8 5
možnosti
JS

Problém je, že právě ODS, ČSSD, KDU-ČSL jsou strany, které zde zlodějnu na vládní úrovni povýšili na běžný standard. Proto se dnes volič nedívá na tyto věci, dívá se zda něco dělá vláda i pro něho, krom toho, že hrabe pro sebe a tady se ANO ukázalo jako schopnější stranou.

6 6
možnosti

Presne, trefa do cerneho!

1 1
možnosti
JS

Prosím o zdroj, z kterého čerpáte důvod pro volbu ANO. Sám nejsem volič ANO a tak to neumím posoudit a znám jen jednoho a ten má důvod jiný.

1 0
možnosti
PB

P85e55t61r 19B37u28r33i55a70n

26. 1. 2020 16:21

Zdrojem jsou nepřeberné diskuze pod politickými články.

0 0
možnosti
Foto

Ale co s tím, když politické strany ODS, TOP09, KDU-ČSL, STAN a Piráti mají tento společný politický program:

1. Antibabiš

2. Antizeman

3. Komunistobijectví

4. Nepřátelství vůči Rusku

5. Prosazení pobytu vojsk USA na našem území

Já jsem Babiše nevolil, ani nejsem jeho příznivcem, ale vždy bych to raději hodil jemu, než kterékoliv z uvedených stran.

7 6
možnosti
JS

ještě jste zapomněl na legalizaci trávy a na přísun sirotků;-)

2 0
možnosti

Preference pro babise jsou proto, ze nezajima jen o vyssi stredni tridu, skandaly pak jeho volice nezajimaji...ale to je vsude...pravice taky mela spoustu skandalu a jeji volice to nezajimalo...mne zajima steana, ktera ne co realne udela pro duchodce ci co navysuje minimalni mzdu a tim pres zarucene mzdy atd. Tlaci na zvysovani mezd obecne, za pravice byla radu let jen 8000, a skandaly mne nezajinaji, kdyby babis nesel do politiky tak si ho politicka konkurence ani nevsimne

5 1
možnosti
Foto

Ano, i za éry ANO, všedci kradnů. Bohužel, stejně jako lze poukazovat na ANO, lze stejně ukázat na ODS, kterou obhajujete, že se za jejich působení nic nedělo a za všechny rozkrádačky může jen ČSSD. K čemu takové straně sloužili/slouží Dalík, Janoušek, Rittig a další?

https://www.lidovky.cz/domov/prehledne-7-kmotru-ods-a-vsechny-jejich-hrichy.A120425_100943_ln_domov_spa

Chci stranu, která půjde po každém zloději, padni komu padni, ale třeba pan Vondra, nový místopředseda ODS, moc dobrý bijec proti korupci (Promopro) pro mě není.

10 4
možnosti

Tak ..pravicovi byvali komusti jsou dobri, viz Pavel, levicovi byvali komusti vi zeman jsou spatni pro pravicaky, zadne padni komu padni

1 0
možnosti
Foto

Nadšený amatérský psavec poezie, technik a otec několika dětí, na které při tolika článcích určitě nemá čas - Petr Burian smíchal jablka s hruškami, švestkami a třešněmi, posypal je strouhaným perníkem a mletým cukrem se skořicí /tedy přesněji jinými slovy smíchal dohromady několik politických stran/. To celé dal do hrnce, zalil vodou a jal se vařit nevšední marmeládu. Když ji uvařil, nechal vychladnout a ochutnal, dospěl k názoru, že tady může a bude příště vládnout strana jediná, momentálně se nacházející se ziskem 11,3 procenta hlasů v posledních sněmovních volbách v opozici, protože vládnout s trestně stíhaným premiérem odmítla. A když to nevyjde, bude pan Burian vařit spasitelskou marmeládu jinou, případně se může pro změnu rozhodnout také pro bramboračku s houbami. ;-(

7 3
možnosti
Foto

Ale kdo by odmítl pozvání na takový oběd?

1 0
možnosti
KT

Je to marný, je to marný, je to marný. Fakta nejsou důležitá, mediální masáž a slovo "spasitele" bude fungovat, až do chvíle, kdy se to dotkne jeho voličů a to nebude dlouho trvat. Už dávno chybí finance na všechny sliby a není už kde brát.

9 6
možnosti

Všechno marné, pan Standa a jemu podobní, budou i nadále hýkat štěstím nad tím, jak tady Babiš zametl s korupcí.:-)

13 2
možnosti
Foto

Nějak mi to připomnělo režijní poznámku Járy Cimrmana ke svým hrám. On dělil diváctvo na dvě skupiny. Jedna by šla už o přestávce domů, ale je jim líto peněz za vstupenku (zde Jára radí: o přestávce zamknout, nebo utečou). Ta druhá část by také raději odešla, ale je zvědavá, jestli druhá část hry bude zrovna tak mizerná, jako ta první.

A to je případ našeho voličstva. Zkusíme volit ANO, neboť jsme zvědavi, jestli to bude dělat právě tak blbě, jak předchozí partaje.

Nu a jak to vypadá, teď přijde na řadu pokus s Trikolorou.

Jsme národ dobrodruhů a průkopníků cest, které nikam nevedou. Ale někdo to udělat musí. ;-D

18 1
možnosti
KT

R^Ale je to spíš k pláči.

1 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik